Charles Montgomery Burns

Charles Montgomery Burns er en nittenåring med en sykdom som får han til å se ut som en 100 år gammel fugl. Han bor i et slott på toppen av Springfield, der har han god oversikt over hans sønn Homer som mesteparten av tiden ligger på hengekøya og spiser salat sammen med spiderpig. Det er lenge blitt lurt på om han virkelig er 19 år, eller om han er 100(000). Nyere forskning viser at det var Burns som lagde Big Bang etter å ha spilt trommer. Hans mor er en Tyanorsaurus Rex som heter Burn Burns. Hans far er ukjent, men sies å være Skrue McDuck.

Hvordan ble han rik?Rediger

Charles Montgomery Burns har fått den store formuen sin ved å finne en gullbille i en Smash-noen-med-den-første-og-beste-hammeren-du-finner sjokolade. Derfor fikk han bli med inn i den store sjokoladefabrikken i Springfield, han tok over fabrikken og drepte Willy Vodka. Et par uker senere begynte han å produsere sjokolade igjen. Den største fienden hans var den tyske sjokoladefabrikken SjokkoMokkoHitlerscnaffelgaübendasshirstbasst. Etter å nesten bli konkurs av konkurransen fra nazistene, bestemte han seg for å lage en über sjokolade. Han tok turisklasse til Tyskland og buss fra flyplassen til SjokkoMokkoHitlerscnaffelgaübendasshirstbasst fabrikken og tok råtta på Adolf. Han måtte ta første klasse tilbake til Springfield for å få plass til både seg selv og den supertykke sjokko-nazisten. Tilbake i Springfield Lagde han en spesialsjokolade med en sykt gammel smak(sies at den kommer fra huden hans). Hovedingrediensen var selvfølgelig Hud fra eldre mennesker. Det er laget en sterk dokumentar om denne historien, den har fått navnet "Charles og Sjkokoladefabrikken", den mest kjente versjonen er den barnevennlige der Burns er en liten gutt som får overta fabrikken, dette er selvfølgelig ikke slik det egentlig hendte, men hollywood tjener fett likevel.

ForholdRediger

-Det første forholdet til Mr Burns var med Crusty, de hang mye sammen, men så ble Crusty en klovn, og det syntes Burns var bare latterlig. -Det neste forholdet til Burns var med sin eldre pedofile guttevenn Vaylon Smithers, de fikk et koselig forhold og drakk mye te sammen, de lever selvfølgelig lykkelig den dag i dag. Smithers likr ikke så godt at Burns henger med de psyco gamlingene sine. Smithers tror at hans kjære Charlie har en annen kjæreste i gjengen. Forholdet har hatt både opp- og ned turer, den verste hendelsen var den gangen Smithers ble Emo og ble helt mystisk for Burns. Etter det ble han feit og Burns syntes han ble fysisk utiltrekkende. Men kjærligheten var sterkest så de holdt sammen og ble det merkligste kjendisparet i Springfield.

Rediger

-Den sterkeste historien som omhandler livet til Charles M. Burns og vennene hans er "the Simpsons Movie- uncensored"

Simpson-familien - The Simpsons
· Homer Simpson · Marge Simpson · Orenthal James Simpson · Bart Simpson · Lisa Simpson · Maggie Simpson · Abraham Simpson · Santa's Little Helper (hund) · Snowball II (katt) · Hans Moleman · Charles Montgomery Burns ·
· Springfield ·

Tro det eller ei: Folka på Wikipedia har også laget en side om Simpsonfamilien !