Homer Simpson ønsker deg lykke til!
Hei, Rody45, og Velkommen til Ikkepedia!

Hvordan endre på Ikkepedia logo: /Diskusjon:Morse

Vi ser fram til å blokkere deg fra Ikkepedia.

Blokkeringslogg

(vis/skjul) 25. sep 2008 kl. 10:51 Trubadurix (Diskusjon | bidrag | blokker) blokkerte «Rody45 (Diskusjon | bidrag)» med en varighet på 5 seconds (kontooppretting slått av) ‎ (Uakseptabelt brukernavn: DickMann69 [email protected]) (opphev blokkering)

Etter 666 år, 666 måneder og 666 dager får podene drive med hva de vil for meg. Har vært mye morsomt og trivelig Porno, men ikke bare det.--rody45 ~BC (diskusjon) 17. jul 666 kl. 10:46 (UTC)
Advarsel

Her er det et stort behov for å sjekke rettskriving samt reglene for å og og og og og å.


Nominert til månedens n00b mars 2008Rediger

Vil bare gjøre deg oppmerksom på at du er nominert til prisen Månedens n00b for mars 2008. Se kandidatene. --Jaf 10. mar 2008 kl. 21:14 (UTC)


== ---- hei ==

Hei du.. Jeg har blitt blokkert av paddekaka, sto at den skulle gå ut 4 des.(altså i dag) 16.37(altså 1 time siden) og jeg er fortsatt blokkert.. hva er grunn til dette?

btw, skjønner ikke hvorfor jeg blei blokkert heller.. grunn:hærverk.. men jeg har ikke gjort annet enn å være en god ikkepedianer og skrevet nye artikler, og forbedret gamle..

MVH - tiMMe

Hei duRediger

Den ligger helt nederst på alle sider, mellom de to gule linjene. Det er ikke teller som ligger på forsiden min, bare et screenshot. Ville markere 200 treff :-) --Bruker:Insomnia/sign 25. mar 2008 kl. 18:30 (UTC)

SignaturRediger

Good work, men husk å ikke sette signaturen din i artiklene dine. --Kudo - Prat - Bidrag 27. mar 2008 kl. 09:34 (UTC)

JadaRediger

Så greit at... --Obowatt 27. mar 2008 kl. 15:31 (UTC)"Å være nominert er ikke det samme som å vinne. Vi møtes nok. --rody45 bruker Brylcreme 2. apr 2008 kl. 08:42 (UTC)"

      ...Hæ? Bruker: Spatz

åja! ^^ Bruker: Spatz

TrimmingRediger

Takker så mye. Du gjør en fantastisk jobb selv, Ikkenytt har aldri vært så oppdatert og morsomt som det er nå! --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 3. apr 2008 kl. 20:11 (UTC)

==Sletting== Du har jo en tendens til å slette og tilbakestille alt på denne dritten her. Feks det inlegget om Vietnamkrigen. Vet du egentlig hvor fæl den var? man skal ikke spøke om den. Det gikk en masse sivilemenneskeliv. Dere må ikke være så streng på sletting, noe inneholder mye informasjon også.

NudistRediger

Nudister Takk for hjelpen på siden

SlettingerRediger

Jepp, alt som du ser står med tittelen "slettelogg" er artikler som har blitt slettet. Det har etter min mening vært enormt mange i det siste. Men supert når vi slipper å leter etter dritten og bare kan gå inn på de som er merket med {{slett}} --Obowatt 24. apr 2008 kl. 19:50 (UTC)

Da får vi fortsette slettingen... Alltid nok å gjøre! Du får hilse sinnataggen! --Obowatt 24. apr 2008 kl. 20:03 (UTC)


TipsRediger

Flott at du holder aktiviteten på Ikkenytt oppe. Det er bare noe som plager meg litt, og det er at du skriver med med store mellomrom og ikke bruker ordentlige overskrifter eller linker til andre sider. Du burde prøve å linke, gjøre artiklene mer kompakte og oversiktlige, da kommer folk til å lese dem uten å tenke seg om. Når jeg ser artiklene Ikkenytt:Mangel på luft, Ikkenytt:Et flatere Norge og Ikkenytt:Koking av ørevoks får jeg aldri lyst til å lese dem grunnet altfor store avsnitt og fordi de er så uoversiktlige.

Husk: dette er ment som konstruktiv kritikk og er bare tips for å få folk til å gidde å lese artiklene dine, som ikke er dårlige. --Funky EIS in da House-Preik ☎-Admin- Månedens N00b sept 07 25. apr 2008 kl. 20:30 (UTC)Heisann! Jeg ser at du er én av få som passer på at "aktuelt"-delen av Ikkepedia holder seg aktuell. Flott at du tar deg bryet med det! Humormessig har jeg lite å pirke på artiklene dine, men jeg ser at du fortsatt har litt å gå på layoutmessig. Personlig klør det i fingrene mine etter å rette opp på det i artiklene dine når jeg leser dem, men jeg tror det er bedre at du lærer det selv. Derfor har jeg satt opp et par punkter med saker du kan rette på:

 • Ikke punktum etter overskrift eller på slutten av tittelen
 • Overskrifter lager du slik: == Overskrift ==
 • Underoverskrift slik: === Underoverskrift ===
(ikke skriv underoverskrifter i fet tekst og sett en strek under)
 • Prøv generelt å unngå bruk av vannrette linjer for å dele opp teksten.
 • Vil du fjerne innholdsboksen som dukker opp ved bruk av mange overskrifter, skriv inn __NOTOC__ (hvis jeg husker rett) Dette er lurt å gjøre på Ikkenytt-artikler da den boksen ser veldig stygg ut der.
 • Link nøkkelord i teksten til andre artikler. Dette gjør du ved å markere ordet og trykke på internlenkeknappen. Skal du linke til en artikkel uten nøyaktig samme navn som det du skriver i teksten, så gjør slik: [[Bruker:Thomaschresp|brukersiden min]] = brukersiden min
(linkingen gjør det lettere å navigere seg på Ikkepedia, og det gjør artiklene mer lettleste av en eller annen merkelig grunn)

--Thomaschresp 9. mai 2008 kl. 20:45 (UTC)

Hvis du tenker litt på de punktene jeg har skrevet opp, så vil den fullstendige kvaliteten på artiklene øke. Ellers må du bare fortsette i samme bane som før, du gjør en god innsats på Ikkepedia. Bruker du litt mer tid på å få inn det som går på oppsett, og litt mindre på Brylcrem, blir dette kanonbra! --Thomaschresp 10. mai 2008 kl. 19:13 (UTC)

AAAAARediger

Hoggelg-prisen
AAAAAAAAA! Hva i huleste? Denne prisen deles jo ut
helt tilfeldig og ukritisk!

Fordi du fortjener det.(???) --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 2. mai 2008 kl. 19:31 (UTC)

Advarsel! OG og ÅRediger

Du er ganske irriterende!

Alt som jeg har fikset på har plutselig fått den advarselen! Drittunge ble egentlig ganske fin, også fikk jeg fjernet den derre Suger, men plutselig kom den advarselen tilbake igjen på artikklen! Please ikke gjør det mer. --Spamemann 11. mai 2008 kl. 15:38 (UTC)

OrdnetRediger

Godt du sier i fra, ting kan gå litt fort av og til... --Obowatt 12. mai 2008 kl. 07:30 (UTC)

Ojsann, der var noen blokkert på uendelig tid... Flott at du gir beskjed!--Obowatt 21. mai 2008 kl. 08:07 (UTC)

Nok en gang...Rediger

  Trubadurix har gitt deg en kjeks!!
Gå og lek i trafikken.


Denne gangen en kjeks. For at du hjelper til å holde slettelisten oppdatert med det ferskeste rævhatteriet. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 22. mai 2008 kl. 09:05 (UTC)

Selvsagt er det med sjokolade~! Jeg har noen kjeks med rosiner også, men bare lukten kunne skremt fanden på flat mark. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 22. mai 2008 kl. 09:27 (UTC)
Kan jeg legge inn et lite verktøy under brukeren din som gjør det litt lettere å legge inn sletting-malen og diverse andre maler? --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 2. jun 2008 kl. 20:53 (UTC)

Ok, hvis du holder inne ctrl og shift og trykker R, så vil det forhåpentligvis dukke opp en ny flik øverst på artikkelen som heter "merk denne artikkelen". Si ifra om det er noe som ikke virker eller om det er noe du trenger. Og ja, litt brylkrem hadde gjort seg. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 2. jun 2008 kl. 21:22 (UTC)

Har du prøvd å peke på leppen? Det skal finnes en meny under der. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 2. jun 2008 kl. 22:04 (UTC)

Tror jeg fant feilen, kan du prøve ctrl+shift+r igjen? --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 2. jun 2008 kl. 22:31 (UTC)
Supert! greit med sånne ting som gjør ikkepedia lettere. Gleder meg til brylkrem. Har en mus som knaker. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 2. jun 2008 kl. 22:41 (UTC)

LitlebeRediger

Jeg er ganske usikker selv innimellom, men prøver så godt som mulig, og er det feil kommer som oftest artikkelen tilbake... Det er en del artikkler som jeg virkelig ikke har peiling på, blandt annet de om musikkere og artister. Ofte ser man fort om det bør slettes andre ganger kan det være like greit og vente til en annen admin kommer innom. En annen ting det kan være lurt å gjøre er å gå innom spesial:Ukategoriserte sider og spesial:korte sider

HåndkleRediger

Kan ikke å huske å ha lest den artikkelen engang. Jeg beklager hvis det såret deg, men jeg tror jeg må ha gjort det med en feiltagelse. Sorry. --Laksemunken (Snakk) 3. jun 2008 kl. 07:40 (UTC)

UngdomsskolenRediger

Jepp, og den må sikkert slettes igjen om...

 • 10:00 (nå; forrige) . . Trubadurix (Diskusjon | bidrag | blokker) (blokkerte «Bruker:85.221.119.40» med en varighet på 3 dager (kun anonyme brukere, kontooppretting slått av): Gjenopprette slettede sider)

3 dager. Sider som jeg sletter blir lagt til i overvåkningsliste mi, så jeg ser det veldig godt når noen gjenoppretter en slettet artikkel. Jeg tror jeg like greit låser den for å forhindre gjenoppretting. Her har du 1 million pannekaker for hardt arbeid på Ikkepedia:

 

Du har mottatt en million pannekaker fra Trubadurix!

SlettRediger

Oppretta du nettopp to artiklar berre for å tagga dei med "slett"? --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 6. jun 2008 kl. 15:17 (UTC)

Det var det eg tenkte skjedde. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 6. jun 2008 kl. 15:57 (UTC)

Tagget med "slett"Rediger

Jeg antar at du har dine grunner, men allikevel vil gjerne ha klarhet i hvorfor du tagget brukersiden min med denne "Slett"-boksen? Finnes det krav til brukersider? - Sir Kanos

Jeg forstår. Det var imidlertid ikke jeg som tilbakestilte det, men en viss Jaf. --Sir Kanos 14. jun 2008 kl. 18:25 (UTC)

akjappe slettingsforslagRediger

Ja, det er slik som kan skje den beste, det. Gjenopprettet lol, men ikke ape - den var allikevel for dum! OK? --Jaf 29. jun 2008 kl. 08:04 (UTC)

RadioRediger

Flott inspill Rody45! Dette er en artikkel som du sier det er "mye å ta fatt i"! Denne artikkelen er prøvd å utformet til å bli såååå grunnleggende "basic", at selv Hansine, eller farfarfarsmorfarmor forstår den. hehe... du tok den selvfølgelig ... --Mizar 28. jul 2008 kl. 21:39 (UTC)

Rody45, i og med at vi har jobbet med denne artikkelen natt og dag i opptil flere netter og dager, for ikke å snakke om uker, ihvertfall sååå mange timer altså ... den skulle da ha hatt et lite Buddy stempel, syns du ikke det du óg? men, (sigh) vi får se om det er noe mer vi kan gjøre for å få folk til å le kjakene ut av ledd, og uhemmet trykke på den der buddy knappen ... --Mizar 24. aug 2008 kl. 15:50 (UTC)
Takk for buddyen Rody! Men jeg vil ikke ha all æren alene, så det er sagt. Med godt samarbeid så ble jo dette ikke så verst, og takk for dine innspill, flotte greier. Jeg kan ha en ganske livlig fantasi, men kan også lett skrive meg fast. Da er det fint med nye innspill, og det er jo dette som gjør susen. --Mizar 27. aug 2008 kl. 20:42 (UTC)
Hei Rody, Telefon , kjempegreier! Her er det bare å kjøre på, bare vi ikke får problemer med nattesøvnen :-) --Mizar 29. aug 2008 kl. 19:37 (UTC)
Takk Rody, det var noe jeg fant i farten, jeg søkte på "messy wiring" i Google skjønner du og da ... hehe. Joda, denne kan gå seg til brukbart etterhvert ser det ut til... --Mizar 30. aug 2008 kl. 20:52 (UTC)

Enig Rody, mobiltelefon blir neste prosjekt! Hei å hoi, tut og prat i vei på veien, i bilen med mo bil telefon...--Mizar 4. sep 2008 kl. 19:29 (UTC)

Hehe, skulle bare mangle, Rody, alt er planlagt og tilrettelagt, som godeste Hr.Egon sa i Olsen-Banden... --Mizar 5. sep 2008 kl. 23:34 (UTC)

Takk for at du eksluderer oss aper fra Folk flest. --Apene 9. sep 2008 kl. 22:46 (UTC)

Hei Rody, vedrørende arikkel-lengde så har jeg ingen anelse. Men det fine med en wiki er at hvis noen synes at noen artikler er for lange, så kan jo hvem som helst redigere og korte ned såfremt dette ikke er på grensen til vandalisering. Til Apene så kan jeg si at ingen er ekskludert fra å gjøre dette! --Mizar 9. sep 2008 kl. 19:37 (UTC)

BlablablaRediger

Supert at du ønsker folk velkommen. Jeg legger inn velkommen-greiene og svusjing med tidsavbrudd til deg når jeg kommer hjem fra jobb. Bare si ifra om du har laget til din egen velkomstmal og hvor den eventuelt ligger, ellers legger jeg inn "standard-malen" for deg. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 29. jul 2008 kl. 10:21 (UTC)

Den skal komme hvis du er i ferd med å opprette en ny brukerdiskusjonsside. Prøv det. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 29. jul 2008 kl. 16:20 (UTC)
Du har flere muligheter for umiddelbar testing, se på brukeropprettelsesloggen - de med røde linker for Diskusjon. PS Nå MÅ noen snart gjøre noe med hastigheten på dette såkalte Internettet, kanskje vi passerer 4000-merket allerede i dag til tross for bremsene som noen har satt på! --Jaf 29. jul 2008 kl. 17:04 (UTC)
Den eneste som kan gjøre noe med hastigheten og tidsavbruddene er Carlb, og han ser ut til å ha tatt seg ferie. Og Rody, det er på nye brukerdiskusjonssider den leppen dukker opp, og den dukker opp som en egen leppe, ikke under "merk denne artikkelen". Jeg skal se om jeg finner tid til å pusse opp alle verktøyene til å se bedre ut samt at de virker med IE, men det blir ikke med det første. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 29. jul 2008 kl. 18:53 (UTC)

BlokkeringRediger

Det var vel den IP-adressen jeg blokkerte... Eller har jeg missforstått deg nå??--Obowatt 2. sep 2008 kl. 21:46 (UTC) Godt, da er vi enige. Er litt slapp av og til, så jeg greier bare å slette artikkelen eller bare blokkere brukeren... Men det går som oftest bra!--Obowatt 2. sep 2008 kl. 21:56 (UTC)

AdministratorRediger

Velkommen inn i administrator-gjengen! (hvis du vil) Etter en kjapp avstemning i forumet har vi bestemt å gi deg tittelen, mulighetene og ansvaret det medfører. Tar du imot utfordringen? mvh Sosekopp Snakk Admin 6. sep 2008 kl. 13:29 (UTC)

Raude utropsteiknRediger

Det har faktisk eg også lurt på. Har ikkje tenkt over dei på fleire månadar. Trur ikkje dei har ein særleg viktig funksjon. Eg testa noke no, og fann ut at når eg redigerte ei side med raudt ropeteikn, så forsvant ropeteiknet etterpå. Kanskje det er ropeteikn der ein viss Mr.IP redigerte sist? --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 8. sep 2008 kl. 12:02 (UTC)

SlettingstabRediger

Det er noe greier som jeg la inn i tillegg til merkings-funksjonen. Jeg bruker den til å slette sider raskt med slettingsgrunner som jeg bruker ofte. Du har fått den også, fordi scriptet ditt kjører fra mine brukersider. Jeg kan ta å fjerne én av dem slik at du får orden på sidene dine igjen ;) --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 11. sep 2008 kl. 16:08 (UTC)

Hva mener du med at den "fungerer dårlig"? Ikke i det hele tatt? Hvis du vil beholde funksjonene, kan jeg legge inn egne slettingsgrunner for deg, så skal jeg se om jeg finner ut dette med linjeavstand, men jeg tror jeg kommer til å trenge en link til en artikkel med eksempel på hva du prøver å få til. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 11. sep 2008 kl. 16:18 (UTC)
Jeg la inn en ekstra programsnutt hos deg, det virker kanskje hvai du tømmer mellomlageret ditt nå. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 11. sep 2008 kl. 16:39 (UTC)


Sjekk Furuskog og se om det er slik du vil ha det. Se forandringen jeg gjorde --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 11. sep 2008 kl. 16:42 (UTC)

Min feil. Alt skal fungere nå etter en ny tømming. Jeg fant taggen på Spesial:Versjon-siden, men har ikke brukt den taggen før nå. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 11. sep 2008 kl. 23:15 (UTC)


EkstrautmerkelsenRediger

Så lenge det er dritt som slettes, trur eg ikkje at det gjer noko. -Slettefantomet Paddekaka 18. sep 2008 kl. 15:25 (UTC)


Bobbo822Rediger

No er eg ikkje heilt med her. Ta det ein gong til, gjerne på nynorsk. Og kvifor pjåta du inn Buddy Jesus der? -Slettefantomet Paddekaka 21. sep 2008 kl. 11:32 (UTC)

No skjønte eg! Du har heilt rett. Forbrytararane vender tilbake til åstedet! Sjølv om dei ikkje er innlogga. Okei, då skjønte eg det med Kamerat Jesus og! -Slettefantomet Paddekaka 21. sep 2008 kl. 15:29 (UTC)

LitlebeRediger

Jeg er ganske usikker selv innimellom, men prøver så godt som mulig, og er det feil kommer som oftest artikkelen tilbake... Det er en del artikkler som jeg virkelig ikke har peiling på, blandt annet de om musikkere og artister. Ofte ser man fort om det bør slettes andre ganger kan det være like greit og vente til en annen admin kommer innom. En annen ting det kan være lurt å gjøre er å gå innom spesial:Ukategoriserte sider og spesial:korte sider--Obowatt 25. sep 2008 kl. 15:54 (UTC)

Kanskje like greit, vedkommende ble bare blokkert for 1 måned. Og burde da få en velkomsthilsen etter det...? VEt ikke helt, men min logikk funger slik.--Obowatt 27. sep 2008 kl. 06:36 (UTC)


SpråkekspertRediger

 
Denne brukeren har blitt utnevnt til en av Ikkepedias Språkeksperter! Utnevneslen kan ha skjedd uten at andre Ikkepedianere og administratoser visste om det. Klager angående språk på Ikkepedia henvendes til en av Ikkepedias språkeksperter. Klager angående utnevnelsen forbigås i stillhet.

Eg har bestemt at Jaf omtaler oss her. (Som Ikkepedias språkeksperter, siden det var me som kom fram til at riksmål og bokmål er to forskjellige ting.) -Slettefantomet Paddekaka 27. sep 2008 kl. 10:42 (UTC)

No er det hovedsaklig norsk språkekspert du er, så då må du kanskje risikere å lere kebabarane norsk i staden for. Hvis du vil utnevnas til ekspert i noko anna, er det berre å ta kontakt og sende inn ein skriftleg søknad. -Slettefantomet Paddekaka 27. sep 2008 kl. 16:10 (UTC)
Ikkje gløym nynorsken! Eg kveit du kan! Det er vår (alle nordmenn sin) jobb å lere dei framande vårt språk! -Slettefantomet Paddekaka 27. sep 2008 kl. 16:25 (UTC)


Ja, veldig mykje dritt!Rediger

Nei, lageret har eg under senga. Det blir sånn når det er høstferie; få ansvarsfulle brukarar som skriv "Slett" på artiklane, og mange n00bar med tilgong til datamaskin. Eg berre håper at du slettar dei drittartiklane. -Slettefantomet Paddekaka 3. okt 2008 kl. 09:32 (UTC)

MasseslettingRediger

Knallgøy, ikke sant. Og ikke minst kjempepraktisk!--Obowatt 5. okt 2008 kl. 11:22 (UTC)

Det er noe greier jeg prøver å få til å virke som lager en liste over artikler som er merket for sletting, og lar meg slette hele lista om jeg vil. Den vil bare ta én artikkel om gangen foreløpig, så det er langt igjen ennå før jeg har en fungerende løsning. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 8. okt 2008 kl. 20:37 (UTC)

JavascriptRediger

Misforstå meg rett. Det er ikkje så mykje stress å skriva malane, men eg tenkte det hadde vore kjekt å ha sånn greie. Men jaja. -Slettefantomet Paddekaka 6. okt 2008 kl. 16:58 (UTC)

Ny monobookRediger

Ooops, beklager, dette var en kjempetabbe fra min side. Det er fikset nå. Hvis du ser på menyen til venstre, under "verktøy"-menyen, skal det være dukket opp en ny link som heter "ikkepedias kontrollpanel". Det er ikke mye til "kontrollpanel" foreløpig, men inneholder kun en funksjon for massesletting av artikler som er foreslått slettet. Jeg tok meg friheten til å legge den inn hos deg og hadde håp om at du kunne komme med tilbakemelding og idéer til hvilke funksjoner vi ikkepedianere kunne hatt bruk for i en slik applikasjon. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 11. okt 2008 kl. 11:57 (UTC)

Det skal i grunn bare være å la artiklene du vil slette ligge i "Slettes"-listen og deretter trykke "start sletting". Hvis du shift-ctrl-r nå, så har du det nyeste, og det mener jeg skal fungere. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 11. okt 2008 kl. 12:28 (UTC)
Ja, størrelsen er tilpasset min skjerm, men hvor mye for stor er den? Jeg kan gjøre et par justeringer, så kan du si ifra når den er liten nok? Og en ting til, under "Slettes"-listen finner du to knapper som brukes henholdsvis til å vise artikkelens historikk, og til å vise artikkelen direkte fra kontrollpanelet. Jeg finner en artikkel som jeg tagger med slett, så kan du prøve de to knappene. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 11. okt 2008 kl. 12:45 (UTC)
Nå tror jeg at jeg har fått fikset en del småting, og tilpasset størrelsen litt. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 11. okt 2008 kl. 12:52 (UTC)

Det hadde visst sneket seg inn noen råtne linjer, men det skal være i orden nå. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 12. okt 2008 kl. 13:44 (UTC)

Jeg vil tro at de forskjellige nettleserene bruker forskjellige mellomlagere, så du må nok gjøre det en gang for hver nettleser. Jeg tror ikke at kontrollpanelet fungerer i explorer foreløpig. De andre nettleserene tør jeg ikke uttale meg om. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 12. okt 2008 kl. 21:16 (UTC)


Hei Rody, takk for bildet! Det er nå satt inn i artikkelen. --Mizar 12. okt 2008 kl. 10:36 (UTC)

NostroviaRediger

Vel, jeg ser som regel ikke etter i blokkeringsloggen før jeg ønsker nye brukere velkommen. Jeg ser forresten ikke hva som er uakseptabelt med "pervertia", men nå blir ikke jeg så veldig lett provosert heller. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 14. okt 2008 kl. 17:30 (UTC)


Ops...Rediger

Ja, det var nok berre ein tilfeldigfeil, som du så fint utrrykkjer det. Men no fekk han i alle fall dobbel velkomst... Skal ikkje skje igjen. Eg overlet arbeidet til proffane. -Slettefantomet Paddekaka 20. okt 2008 kl. 16:27 (UTC)

Får håpe at den neste trudelutten funkar på min data, då... Jaja. Sak avslutta! Eg skal fortsette å seie hei når eg greier å følge med. -Slettefantomet Paddekaka 20. okt 2008 kl. 17:29 (UTC)

ser ikke bildeRediger

 
Oslos skyline etter at Holmenkollen er revet. Det ble slik som skeptikerne forutså

nå har jeg slettet revehiet (firefox hurtiglager = cache?), men har fortsatt ingen problemer med å se bildet av hvordan Oslo nå ser ut etter at Holmenkollen er borte for alltid i sin inntil for noen dager siden nåværende form!! --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 14. nov 2008 kl. 19:15 (UTC)

Men på den annen side ser jeg ikke lengre bildet "Med litt rydding så blir jo dette flott" (så det i går) ... er overbevist om at carlb retter opp i dette. DS


Hurra for norsken!Rediger

Ja, eg er heilt einig med deg! Eg er ikkje heilt vand med den bevaringsverdigmalen endo. Eg fjerna ein raud kategori etter at du hadde pjåta på malen. Det var eit usedvanleg stykke norsk litteratur det derre der. Det må no ha vore ein innsmugla innvandrar som har laga den der? Går det ikkje an å finne ut etnisk tilhørigheit ved å sjå på IP-adressa? -Slettefantomet Paddekaka 19. nov 2008 kl. 21:38 (UTC)


KukrevRediger

Brukaren Kukrev; har han eit akseptabelt brukarnamn? Det er jo samansatt av Kuk og det feilstavete Ræv, det er i alle fall slik eg har oppfatta det..? -Slettefantomet Paddekaka 28. nov 2008 kl. 09:41 (UTC)

Kan me slette ein brukar? Så KULT! Korleis gjer ein det då? -Slettefantomet Paddekaka 28. nov 2008 kl. 10:41 (UTC)

Norsk illogicopediaRediger

Hei på deg,

Etter den engelske, nederlandske og den franske Illogicopedia kommer den nye norske versjonen! Det er en wiki med ett trinn lavere enn ikkepedia, dersom nesten alt er lov der, unntatt banning, cybermobbing og porno, erotikk er tillatt ;) De som er interessert kan altid kontaktere meg! Mhv | CartoonistHenning 22. des 2008 kl. 23:20 (UTC)

AnarkismeRediger

Rema 1000 syntes Forhåndsvisning er oppskrytt


Happy Birthday!Rediger

Gratulerer med dagen!! Hell og lykke i det nye Ikkepedia-året! Håper eg får litt av den sitronbrusen du skulle kjøpe inn. -Slettefantomet Paddekaka 5. jan 2009 kl. 13:58 (UTC)

TakkRediger

Takk for den snille halvautomatiske Meldingen --Tigeren 18. jan 2009 kl. 13:22 (UTC)

 • Uheldigvis er min norsk ikke bra nok å skirve feilfrie artikler men jed leser gjerne hva dere skrive. Kannskje en av dere er interessert å oversatte en litt av mine artikler som jeg har skrevet på tysk paa en tysktalende humorwiki? Hvet du om det er bruk for? --Tigeren 18. jan 2009 kl. 13:29 (UTC)

Vilhelm ErobrerenRediger

Hei Rody!

En gang for lenge siden, dvs. i fjor, savnet du et bilde av Vilhelm Erobreren i den artikkelen med samme navn jeg prøvde å gjøre noe med. Etterhvert la jeg inn et bilde her, men får det ikke inn i artikkelen, eller, jeg fikk det inn i artikkelen, men det ble alt for stort. Har jeg lagt inn en fil som er for stor, eller er det bare meg som ikke skjønner gangen i dette? (Bildet heter Vilhelm Erobreren.jpg hvis du vil ta en titt:)

Takk...Rediger

...skal du ha! Det ble jo vakkert! Jeg får prøve meg fram og titte litt på hva andre har gjort etterhvert, takk for tipsene. Jobben er gjort, det andre bildet er likt, bare enda større. Feil kategori? Den c-vitaminsaken? Det er ikke jeg som har satt inn den..

Storebror ser deg..Rediger

...eller var det meg? Hyggelig at noen følger med, ble linken riktig nå da? Trur det. Skal leite litt etter noen kule trekkspillbilder, så får vi se...:)

        ....det var pent gjort ja, nå er jeg et skritt lenger, du skal se jeg kan begynne å gjøre ting riktig med en gang etterhvert:)


RenaultRediger

Ah, såg det. Var opptatt med noko anna, så eg fekk ikkje sett på Siste endringer. (Henta ved i garasjen, om du skulle lure.) Blokkerte først feil fyr, men avblokkerte han, og blokkerte han igjen fordi han tok saken i eigne hender og fjerna alt på sida. Deretter blokkerte eg han andre fyren (han som faktisk bedreiv hærverket) i ein trillion år. Hadde vore fint om du kunne ha sjekka om det var riktig;) -Slettefantomet Paddekaka 24. jan 2009 kl. 15:36 (UTC)

Ops... Eg var ikkje klar over at det var du som fjerna alt på renault-sida. Eg blokkerte han/deg fordi han/du fjerna alt samans, og å fjerne innhald frå artiklar er fy-fy. Hvis det hadde vore ein av n00bane som gjorde det, så hadde han/ho fått seg ein lærepenge, og aldri fjerna innhald igjen. Men når det var deg, så blir det litt anderledes. Eg beklager på det sterkaste, og ber deg om ikkje å blokkere meg i ein trillion år for å ha blokkert ein annan administratos si IP-adresse. Eg skal straks avblokkere deg igjen. (Med mindre du har gjort det sjølv allerede.) -Slettefantomet Paddekaka 25. jan 2009 kl. 11:27 (UTC)
Ah, ser du har gjort det sjølv. Eg beklagar verkeleg alle dei ubeleilegheitar denne blokkeringa må ha medført. Hvis du vil kan eg sende deg et par-tre liter blåsyre og nokre posar sitrondrops. -Slettefantomet Paddekaka 25. jan 2009 kl. 11:31 (UTC)
Tusen takk for det! Og her er sitrondropsa dine! Pluss eit glas med raudvinsaft. (Ganske lys, vel og merke) -Slettefantomet Paddekaka 25. jan 2009 kl. 12:09 (UTC)

 


AriRediger

Eg veit ikkje. Det er jo berre å blokkere han viss du vil. Ari skulle ikkje brukast som vanleg namn ein gong, etter mi meining! -Slettefantomet Paddekaka 31. jan 2009 kl. 09:32 (UTC)

Det virker jo som om han har ei viss peiling, så kva om me varslar han om at me kjem til å blokkere "Ari Behn", men så stenger me ikkje av kontoopprettinga. Så kan han lage seg ein ny brukar? -Slettefantomet Paddekaka 31. jan 2009 kl. 10:24 (UTC)
Kven tar seg av det då? Du eller meg? Det ser forresten ut til at han har dratt sin kos. I alle fall for denne gong... -Slettefantomet Paddekaka 1. feb 2009 kl. 16:01 (UTC)
Han hadde visst berre tatt seg ein ferie. Ser han har gjort noko hærverk meir no. -Slettefantomet Paddekaka 3. feb 2009 kl. 08:03 (UTC)


Månedens IkkepedianerRediger

Heisann, Rodyen! Det virker nesten som om du og eg er dei einaste faste brukarane som er her titt og ofte. Så kanskje du kan oppdatere månedens ikkepedianer for denne januar? Eg veit ikkje korleis ein gjer det... -Slettefantomet Paddekaka 11. feb 2009 kl. 18:18 (UTC)


Tilbakestill..?Rediger

Så var det den der kryptiske snakkinga/skrivinga då.. Kva er det eigentlig du meiner? -Slettefantomet Paddekaka 18. feb 2009 kl. 10:51 (UTC)

Ja, eg såg det, og eg såg også at du hadde retta opp igjen alt som den idioten hadde gjort. Derfor skjønte eg ikkje heilt kva du meinte. Men nei; eg har dessverre ingen lettvint måte å gjere dette på. (Men så har eg berre vore administratos i 3-4 månader.) Det kan hende at Trubadurix har ein måte, men det virker som om han har tatt vinterferie, i lag med alle dei andre austlendingane... -Slettefantomet Paddekaka 18. feb 2009 kl. 13:39 (UTC)


Ein Vestlendings svar...Rediger

Joda, tar litt tid å finne ut av ting, p.g.a ein fantastisk ukonstruktiv redigeringshjelp, og litt dårleg fantasi fra min side. Ellers her eg det bra. --IamFrisbee 7. mar 2009 kl. 17:56 (UTC)

Allt bra?Rediger

Hej, jag är Kritisk Pingvin, administratör på Psyklopedin. Såg ditt inlägg på svenska Nerbrunnen (Psyklopedin). Är allt bra nu? Kritisk Pingvin 24. mar 2009 kl. 10:36 (UTC)

SlettetRediger

Lurer på hva som skjedde med en av mine artikkler Drivhuseffekt ? Borte er den, vekk som en sviske i steinrøysa. Var den virkelig så ille at den måtte fjernes ? --Mizar 29. mar 2009 kl. 11:24 (UTC)

Gjenoprettet! Rody har handlet i god tro og slettet noe som bruker Jaf sier så bra: "Det var en av våre anonyme venner som hadde erstattet teksten med noen nye ord han hadde lært; folkelige betegnelser på kroppsdeler som sjelden ser solens lys. Dermed hadde slettefingeren hos en av våre dyktige slettere fått en automatisk refleks og trykket på tasten sin. --Jaf" --Mizar 9. apr 2009 kl. 19:23 (UTC)

Ringenes herreRediger

Hei! Jeg ser at artikkelen om Ringenes herre har for mye grønske. Jeg vil gjerne ta ansvar og børste den, men det er en ting som er litt irriterende. Artikkelen heter "Ringenes herre", ikke "Ringenes Herre". Mulig at mange synes at det er pirkete, men jeg synes det ville vært finere med stor forbokstav. Er det mulig å endre dette?


NKKRediger

At det var? -Slettefantomet Paddekaka 10. apr 2009 kl. 23:32 (UTC)

Ah, eg skjønner! Du må hugse på å ikkje snakke så kryptisk når du skriv til meg, monsieur Rody. Du må då vel vete at eg ikkje er Poirot. Eg har ein simpel hjerne, som ikkje forstår alt som blir framstilt skriftleg for meg, og eg treng difor betre gjennomgang av kva som blir meg fortalt. -Slettefantomet Paddekaka 11. apr 2009 kl. 21:42 (UTC)


SangfuglenRediger

Eg veit ærleg ikkje talt kva eg har gjort! Eg har jo sagt hei til han i november! Nei, dette skjønte eg ingenting av... -Slettefantomet Paddekaka 17. apr 2009 kl. 10:08 (UTC)


Jau då.. Mangen som ikkje liker megRediger

Ja, det ser ut som ein eller annan idiot som sikkert har vore blokkert tidlegare har kome tilbake for å terrorisera Ikkepedia med endo meir dritt. Men det er berre å halde blokkeringsknappen parat, så går det nok fint! -Slettefantomet Paddekaka 19. apr 2009 kl. 18:41 (UTC)

Hundekjeks og andre delikatesserRediger

Mja, kanskje det... Men foreløpig har han holdt seg på plassen sin. -Slettefantomet Paddekaka 28. apr 2009 kl. 13:10 (UTC)

Nei da, han holdt ikkje lenge.. Bort med han! -Slettefantomet Paddekaka 28. apr 2009 kl. 14:06 (UTC)
Unnskuld for at eg bryt inn i samtalen, men eg trur også at denne karen er Mr. Floyd. Eg er nesten 100% sikker. I skrivande stund har eg fått nøyaktig 20 e-postar av han... --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 28. apr 2009 kl. 15:31 (UTC)
Hmm.. Eg gav han raudt kort for 14 kampar framover, så viss han fortsett etter det, så er det vel berre å stenge han vekke i uendelig tid. -Slettefantomet Paddekaka 28. apr 2009 kl. 15:46 (UTC)
Eg trur han brukar fleire PC-ar...--Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 28. apr 2009 kl. 17:31 (UTC)


HundekakaRediger

Ka i Helvete får dæ te å tru at Hundekaka e den samme som Bruker:Mr. Floyd?? Det e Æ som dele IP med Hundekaka. Da e det vel greit at æ bruke signatur'n te Hundekaka og? --Pink Floyd man 30. apr 2009 kl. 08:22 (UTC) Blokkert

 • Ja sant. Men de flerste sidene finnes alrede. Og det er en fin altervative å har to, tre, fire artikler, som kan leses mer enn en time. Og Asia brukes omkring 3 timer :-) Vi liker å ha korte, normale og samtidig veldig lange. Men det er bare én forfatter som er gal nok å skrive slikt med en gang. :-D --Tigeren 25. jun 2009 kl. 20:26 (UTC)
Men siden Asia er ikke bra - kannskje vi kan DELVIS oversatte artiklen min :-D --Tigeren 25. jun 2009 kl. 21:11 (UTC)
Det er ein god idé! Men eg syns ikkje det blir nødvendig å skrive om kvart einaste land i artikkelen, men heller lage artiklar for kvar enkelt. -Slettefantomet Paddekaka 26. jun 2009 kl. 09:46 (UTC)

Takk..Rediger

Takk, men kva meiner du? (Eg skjønar godt viss eg høyres ut som ein halvt dauv gamal mann som har svære konsentrasjonsproblem, men.. That's me!) (For ordens skuld: That's not me...) Eg har berre veldig tungt for det, og liker å få ting forklart i detalj... -Slettefantomet Paddekaka 25. jun 2009 kl. 20:28 (UTC)

Der ser du - ein så enkel ting kan bli veldig forvirrande i hovudet mitt. Men men.. -Slettefantomet Paddekaka 26. jun 2009 kl. 09:36 (UTC)

BrukerstøtteRediger

Lenken som ledar til sida det er snakk om seier: "Datamaskinen min virker ikke". Då er det naturlig å slute med "Datamaskinen virker." At det bare er strømmen som sjekkes er jo heile spøken, og speler på lesaren sin dumskap (ev. forfattaren sin...) :p -Slettefantomet Paddekaka 7. jul 2009 kl. 21:13 (UTC)

Eg gjenoppretta ...MmL fordi den er sann! I artikkelen om førtito står det: "42 er meningen med livet, universet og alt!" Og då må jo meininga med livet vere 42! Så eg ser ingen grunn til å slette den sida. -Slettefantomet Paddekaka 12. jul 2009 kl. 15:52 (UTC)
Haha! Endelig! Nei da, det er enkelt, men to gjerner (eller hjerner?) tenkjer ikkje alltid likt. Når ein tenkjer på banansplit og jordbær, tenkjer den andre på ketsjup og pommes frites. Viss du ser på artikkelen om 42, så står det ein eller annan stad på sida at "42 er meningen med livet, universet og alt." ...meningen med livet... Det betyr at når ein som spør brukarstøtte etter meininga med livet, må han få svaret 42. Skjønner? (Viss ikkje tar eg det gladeleg ein gong til, hjerne (eller gjerne) på nynynorsk.) -Slettefantomet Paddekaka 12. jul 2009 kl. 21:47 (UTC)
Følgende lenke: 42 vil mest sannsynleg dirigere deg til artikkelen vår om 42. Så ser du på linje nr 8. (Merk! Linje, ikkje setning!) Viss du no ikkje ser det, må du låne deg ein annan PC og/eller besøke brukarstøtta! -Slettefantomet Paddekaka 12. jul 2009 kl. 22:03 (UTC)

Roboter?Rediger

Det virker som om meg og deg er dei einaste aktive brukarane no for tida, så eg spør deg: Kor er robotane hen? Dei som skal pjåte inn lenker til artiklar på andre språk? Det virker nesten som dei er ute av drift! -Slettefantomet Paddekaka 10. jul 2009 kl. 16:21 (UTC)

Men dei robotane.. Kvar er dei? Du veit, Hymie Le Robot og slikt. Dei skal automatisk leggje inn lenker til artiklar på andre språk. Det har ikkje vore robotar på aldri så lenge! -Slettefantomet Paddekaka 10. jul 2009 kl. 17:13 (UTC)
12. mars var siste redigeringa frå Hymie le Robot.. [1] -Slettefantomet Paddekaka 10. jul 2009 kl. 17:14 (UTC)

Har ikke hørt noe nyttRediger

Jeg skal se om jeg får noe til å skje. -TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 14. jul 2009 kl. 12:13 (UTC)

Det blir egentlig bare verre og verre dette! I fjor høst mistet vi et par ukers produksjon, etter det har vel Ikkepedia vært ute av form stort sett hele tiden? Vår store leder, som kaster skygger på flere mils avstand, herr carlb, er det vel fortsatt ingen som har sett snurten av? --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 18. jul 2009 kl. 09:14 (UTC)

 • ja, jeg husker det alltid :-)))) ...men ikke min datamasjin - den glemmer log-inn. Sorry --Tigeren 28. jul 2009 kl. 08:04 (UTC)
 • Ja Boss. :-) Utflukten var dårlig --Tigeren 28. jul 2009 kl. 08:28 (UTC)
 • Heisann! Nå er jeg ferdig med George Garret og Saddam the Kid - uheldigvis har min norsk blitt ganske dårlig. Kanksje du har noen minuter tid å lese gjennom og korrigerer feilene? Takk på forhand! Hilsen --Tigeren 1. aug 2009 kl. 14:20 (UTC)
 • Unskylder? Ja, selvfølgelig, unskyld MEG at jeg har produsert så mange feil! Tusend tusend takk for korrekturarbeidet! neste gang skal jeg bli bedre :-)) --Tigeren 1. aug 2009 kl. 17:07 (UTC)

Eigenkomponert mal uten kategoriRediger

Ja, overskriften taler vel for seg sjølv? Den eigenkomponerte malen din (f.eks. på Nissan) har ikkje kategori, så den havnar ikkje i ein forbedringskategori.. Då er det ingen som ser at den må forbedres... -Slettefantomet Paddekaka 1. aug 2009 kl. 17:30 (UTC)

Problemet med slike drittartiklar er ofte at forfattaren berre skriv på den ein gong, for så å forsvinne ut i det store cyber-intet, uten å ofre artikkelen sin ein einaste tanke seinare. Derfor er det viktig at artikkelen får ein sånn kategori, sånn at ordentlege Ikkepedianarar veit at det er dritt som flyt på Ikkepedia, og som han eller ho kan gjere noko med. Så viss du berre slenger på [[Kategori:Artikler som må skrives om]] i malen din, så er alt berre flott! -Slettefantomet Paddekaka 1. aug 2009 kl. 21:49 (UTC)

NoldusRediger

Det var ikke meg som har skrevet artikkelen. Det var en anonym. Det var ikke akkurat en fin artikkel da, det var for mye pispreik i den ;) Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt |   | 1. aug 2009 kl. 20:34 (UTC)

 • jupp - datamaskinen og browser vinduet glemmer min inloggingelse etter en stund, når jeg bruker forhåndvisnings-button for ofte... sorry. Men hvem andere er gal nok å skrive slik tull??? :-) --Tigeren 6. aug 2009 kl. 09:44 (UTC)
 • Takk, glad i deg --Tigeren 6. aug 2009 kl. 21:31 (UTC)


Norsk freakforumRediger

Den "nye" versjonen, den som du tilbakestilte til, er ein direkte kopi av Wikipedia sin artikkel. Eg tilbakestilte derfor tilbakestillinga di. -Slettefantomet Paddekaka 13. aug 2009 kl. 13:11 (UTC)

PS2Rediger

Hvorfor tilbakestilte du endringen min på artikkelen PS2? Den var listet under "skriv om"-seksjonen; jeg hadde nettopp begynt å skrive den om. (Dessverre måtte jeg ta en pause, og derfor satte jeg på "under_konstruksjon"-malen.) - Genericusr, 14. aug 2009 kl. 22:12 (UTC)

 • Ah, beklager. Glemte å sjekke diskusjonssiden min :B

Tusen takk for hjelpen!Rediger

Takk for hjelpen! Skjente ikke det siste du skrev her, altså det med den 5. leppen :o Kan du ta bilde(r), eller filme mens du skriver en kommentar på diskusjonssiden? Takk.


DebutantRediger

Poenget er jo at det han skreiv var ganske bra. Eg syntes i alle fall at det var morosamt. Og det er jo bedre enn det dei fleste andre nybyrjarane gjør. -Slettefantomet Paddekaka 16. sep 2009 kl. 14:55 (UTC)


Tusen jævla takkRediger

Tusen jævla takk for at du blokkerte meg. Du har vel en god grunn til. Du var vel lei av jeg tilbakestilte endringer som ikke hører hjemme på ikkepedia, og at jeg markerer artikler som burde slettes med "slett". Forhåpentligvis var dette bare en glipp av deg, og det håper jeg. Fordi jeg kan hvertfall ikke fatte hvilken grunn du skulle hatt for å blokkere meg. - Hilsen en mildt sagt forbannet Howie som er nødt til å bruk ulovlige virkemidler (proxy= for å få frambringet denne beskjed.

Oi, dette skjønte eg fint lite av òg! Må då vere ein glipp frå Rody, i det han draumte seg bort til haustferien og fjortisofringar. Men eg forsøkte å oppheva blokkeringa, og sidan eg ikkje er særleg dreven på det, spør eg: Funka det? -Slettefantomet Paddekaka 24. sep 2009 kl. 14:32 (UTC)
Du ble automatisk blokkert fordi du deler IP-adresse med «Howie». Grunnen som ble gitt til at «Howie» ble blokkert var: «Les Ikkepedia:Nybegynnerens guide».
Tar det som et nei. hilsen howie. nå på en annen proxy
Har du prøvd å logge inn? -Slettefantomet Paddekaka 24. sep 2009 kl. 14:49 (UTC)
Har logga ut og inn nå 2 ganger, og for same shit resultat - Howie
Beklager, då veit ikkje eg kva som skjer! På blokkeringsloggen står det at eg har oppheva blokkeringa av Howie! Då må me berre vente til ein datakyndig kjem og tar seg av dette! -Slettefantomet Paddekaka 24. sep 2009 kl. 15:00 (UTC)
Kan tenkes at du bare fjerna blokkeringa på brukeren. Når man blokkerer en bruker, blokkerer man også IP-en. Så kan tenkes brukeren ikke lengre er blokkert, men at IP-en er det. sjekk om ip-en 95.34.17.87 er blokkert
Nei, den står ikkje der... Og dessutan skulle du jo greid å logge inn på den der proxyen din, eller? (Kva er ein proxy forresten?) -Slettefantomet Paddekaka 24. sep 2009 kl. 15:47 (UTC)
En proxy er i dette tilfellet et nettsted som lar deg surfe på nett via dem. Det vil si, du surfer anonymt siden all trafikk går via dem. Da er det også kun nettstedets IP som oppgis. Derfor er det forbudt å bruke proxy da man vil se hvem det er som virkelig foretar seg handlingen. Jeg har heller ikke forsøkt å logge inn på brukeren min via proxy av den enkle grunn, for alt jeg vet lagres alle hendinger jeg foretar meg mens jeg bruker proxyen, og da innlogginga ikke er kryptert, vil de som eier proxyen kunne se både brukernavn og pw ;) - Howie. Og forresten, beklager rody for at brukersida di blir brukt som forum, men like greit å samle denne diskusjonen på en plass liksom...
Okei, då veit eg det... Men noko meir veit eg ikkje, diverre. :/ -Slettefantomet Paddekaka 24. sep 2009 kl. 16:12 (UTC)

Hva er det jeg har gjort nå da. Om jeg har blikkert en IP-adresse så kan det være godt mulig. Skal sjekke litt på det. Er ikke lett å vite at det skuler seg vettuge folk bak. Men er det jeg som har gjort det ?????? --rody45 ~BC 24. sep 2009 kl. 16:18 (UTC)

Ja det er du som har skylda: (Blokkeringslogg); 15:23 . . Rody45 (Diskusjon | bidrag) blokkerte «Howie (Diskusjon | bidrag)» med en varighet på 1 uke (kontooppretting slått av) (Les Ikkepedia:Nybegynnerens guide)
btw: JEG ER IKKE BLOKKA LENGRE! WUUHUUU!!!--Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 24. sep 2009 kl. 16:31 (UTC)
Takker så meget for at problemet ble løst, og for dem som har lyst til å blokkere noen på livstid, så kan de gjøre det med følgende ip-er: 67.159.44.96 og 67.159.5.99 Det er proxyservere, noe som ikke er lovlig og siden jeg ikke trenger dem lengre, kan vi håndheve forbudet nå--Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 24. sep 2009 kl. 16:36 (UTC)
Jeg ser 15:23, men hva var det du hadde gjort i dette tidsrommet som skulle tilsi at jeg blokkerte deg ?? Jeg finner ikke at du hadde noe produksjon på den tiden som var ubrukbar. --rody45 ~BC 24. sep 2009 kl. 16:45 (UTC)
Det står i blokkeringsloggen at jeg blokkerte KarlMarx, og at du ble blokkert da du delte IPadresse med han. Det var kanskje ikke nødvendig med Tusen jævla takk da ??? Karl Marx fortjente blokkering. ! Og dere må bare bruke min side som diskusjonsforum hvis dere ikke har andre blanke ark. Forum eks. --rody45 ~BC 24. sep 2009 kl. 18:42 (UTC)
Det eneste jeg hadde gjort i det tidsrommet var at jeg hadde fylt inn slettemalen i en del artikler. Hva angår Karl Marx, aner ikke jeg hvem det er, og jeg sitter på et lukket hjemmenettverk. Greit nok hvis han delte IP med meg, kan det ha vært lillebrorsan uten at jeg vil beskylde han for noe. Dessuten var det mitt nick som kom opp i endringsloggen at du blokkerte. Og hva angår "Tusen jævla takk", vel er det ikke naturlig for en nordlending å bruke slike gloser når man blir ubegrunnet blokkert fra en wiki man har brukt mye tid på, og aldri gjort noe galt på?. Og det siste, denne siden ble brukt som "forum" av den enkle grunn at paddekaka blanda seg inn, og da ble det liksom bare helt naturlig å fortsette diskusjonen her ;)--Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 24. sep 2009 kl. 20:58 (UTC)
Ingen problemer. --rody45 ~BC 24. sep 2009 kl. 22:22 (UTC)
Fleiskirving. Takk. -Slettefantomet Paddekaka 28. sep 2009 kl. 07:22 (UTC)
Hehe, det var faktisk meg som hjalp Paddekaka med å løse problemet, men Padde gjorde all jobben! :) Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt |   | 30. sep 2009 kl. 18:18 (UTC)


MuslimerRediger

Sikkert lurt. Ser dessuten at me hadde ein artikkel om muslim, så det får vel holde? -Slettefantomet Paddekaka 16. okt 2009 kl. 09:55 (UTC)

Ja, det ser ut til å ha vært stopp. Personlig har jeg en fyr i huset som stakk av med Internettet da han gikk på jobb, så jeg har ikke vært inne siden 19-tiden i går. Kanskje det er mitt Internett som driver det hele? Så interessant! -Slettefantomet Paddekaka 22. okt 2009 kl. 07:03 (UTC)

Hei-malRediger

Hallo, jeg ville bare si at det eksisterer {{hei}} for å hilse velkommen til en nybruker. Kjapt og raskt. Jeg skjønner ikke helt hvorfor du legger inn hele teksten, det tar jo så mye plass (1300+ tegn) :p Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt |   | 25. okt 2009 kl. 23:04 (UTC)

Det Cartoonist mener er at når du hilser på nye folk, så skriver du inn 1300 tegn, mens vi andre skriver inn {{hei}}, noe som gir akkurat samme resultat. Men hei-malen er mye kortere enn 1300 tegn. Så hvis du hadde greid å få den leppen til å sette inn malen i stedet for alt det maset, så hadde det blitt mye ryddigere. -Slettefantomet Paddekaka 26. okt 2009 kl. 07:22 (UTC)
Når du skal skrive igjen på diskusjonssida til disse nybegynnerene, så er det nesten en hel side med hei-mal, i stedet for en liten kort setning. Bare se på en diskusjonsside som du har lagret, vs. en som jeg eller Henning har lagret. -Slettefantomet Paddekaka 26. okt 2009 kl. 07:44 (UTC)
Trykte du på 'rediger' også da? -Slettefantomet Paddekaka 26. okt 2009 kl. 07:58 (UTC)
Er egentlig ikke så viktig, men det blir jo veldig rotete med alt det greiene, hvis du skjønner. -Slettefantomet Paddekaka 26. okt 2009 kl. 08:48 (UTC)
Jeg bryr meg egentlig ikke, jeg ville bare forklare hva Henning mente... :P -Slettefantomet Paddekaka 30. okt 2009 kl. 23:47 (UTC)

Takk!Rediger

Jeg er glad tilgivelsen! Mr. Floyd trygler om tilgivelse! 4. nov 2009 kl. 09:16 (UTC)

Nei, jeg skjønner det heller ikke. Men han forsvant visst likevel. Jeg har ikke sett snurten av ham i dag. -Slettefantomet Paddekaka 4. nov 2009 kl. 22:02 (UTC)
Jaja, hvis du skal være så nøye, så. Men nå ser det ut til at Trubben har blokkert Sindre Bruset-kontoen. -Slettefantomet Paddekaka 5. nov 2009 kl. 07:03 (UTC)

unskyldRediger

kan du få siden låst opp siden du er den beste administratoren --Kommunisten 16. des 2009 kl. 15:21 (UTC)

Ta dette opp med han som blokkerte deg. Jeg ønsker ikke å overprøve han. Jeg vet ikke hvorfor han blokkerte deg, men det er som oftest en god grunn til at noen blir blokkert. --rody45 ~BC 16. des 2009 kl. 21:54 (UTC)

Ok. jeg så ikke på brukersiden min og trodde det var du som slettet den siden du sa du hadde fjernet noe--Kommunisten 20. des 2009 kl. 12:59 (UTC)

Thanks mate!Rediger

Tusen takk for at du støtter meg i Hvordan:Stryke i musikk. Det betyr mye :) --Fox Mulder 28. des 2009 kl. 13:49 (UTC)

Var ikke meningen...Rediger

at jeg skulle fjerne endringa di med velkommenhilsen. Jeg var på samme tid og samme plass da det skjedde, ikke anmeld meg, ikke skyt på meg, neeeii!! Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt |   | 6. jan 2010 kl. 17:53 (UTC)

ohRediger

Sjer. Går det ann å lage og lagre en u-ferdig artikkel her og jobbe på den fra tid til annen? Jeg mener uten at administasjonen blir slettekåt og ødelegger den med en gang. Gidder ikke ha den innpå en låne-pc hele tida. --Fgsfds 27. okt 2010 kl. 17:52 (UTC)

Barneskolene har dannet allianser med ungdomssnørra for å knuse oss. Yipes! -Slettefantomet Paddekaka 28. okt 2010 kl. 13:18 (UTC)


KabelapeRediger

Forfatteren av artikkelen 'kabelape' hevder at artikkelen hans ikke burde blitt slettet. Jeg har for lengst blitt klar over at jeg er mye strengere sånn sett enn det andre admin'er er. Har du lyst til å ta en titt på artikkelen og se om den skal tilbakehentens fra de døde? -Slettefantomet Paddekaka 27. nov 2010 kl. 10:35 (UTC)

Det er notert. Jeg skal videreformidle informasjonen til artikkelforfatter. -Slettefantomet Paddekaka 27. nov 2010 kl. 17:00 (UTC)

Uakseptabelt brukernavnRediger

Når du blokkerer noen med upassende navn skal du krysse av alle boksene med "blokker alle IPer samt alle brukeren vil redigere med i fremtiden og blablabla...", så brukeren kan fortsatt lage ny konto eller redigere med sin opprinnelige brukernavn. Forresten... Vil du ha julebakels? Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt |   | 8. des 2010 kl. 13:32 (UTC)

Beklager misforståelsen. Med "krysse av" mente jeg slå av. Nja, det var vel ugla som mosa hodet mitt da jeg skrev dette | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt |   | 11. des 2010 kl. 22:05 (UTC)

Sletting av bilderRediger

Hei, kan du hjelpe meg med å slette to bilder fra databasen så de ikke blir brukt igjen? Det gjelder to bilder jeg slettet fra artikkelen «Flaggermus»: Flaggermus.jpg og LangøreFlagre.jpg som begge er brukt uten tillatelse eller sitering. Jeg har skrevet en hyggelig e-post til artikkelforfatteren og forklart at hun/han ikke må bruke bilder med opphavsrett uten tillatelse og formidlet kontakt til billedeier (som ikke er meg). Magnefl 15. des 2010 kl. 11:17 (UTC)

Takk! Magnefl 15. des 2010 kl. 16:32 (UTC)

Poder og forhåndssviningRediger

Nei, de har visst en angst for denne fårhundssviningsknappen, disse unge poderna våres. Det beste vi kan håpe på är at de tar til vettet og får ögorna opp for knappen før det klikker for smattelige samtlige asmititratorer. (Du får beklage rettsskrivingen - en dag med nynorskøving foran heildagsprøve kan gjere litt av hvert med en ung manns språklige sinn.) -Slettefantomet Paddekaka 31. mar 2011 kl. 20:26 (UTC)

Blokkering 85.166.67.22Rediger

Hei, hvorfor blokkerte du [[2]]? Og det uten å fjerne vedkommendes bidrag til Annoying Orange? Det er da bare norske "kjendiser" der? --82.147.41.15 23. apr 2011 kl. 18:44 (UTC)

Nå gjorde jeg det igjen...beklager, Rod! --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID -ja, de har gjort det: [[3]] 23. apr 2011 kl. 18:50 (UTC)

Jeg blokkerte på grunn av Aspergersyndromartikkelen. Den var slettes ikke bra å lese for en som har Asberger - sykdommen. --rody45 ~BC 23. apr 2011 kl. 19:08 (UTC)

OK, Rod!! DET var ikke akkurat noen bevaringsverdig artikkel ... det heller! --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID -ja, de har gjort det: [[4]] 23. apr 2011 kl. 19:14 (UTC)

Muhammed MacGyverRediger

Hei! Kan du se litt på problemet med bildet av Muhammed/MacGyver (fred være med dem begge...)?? Fikk tips om at du er blant dataekspertene her. Problemet er beskrevet her: http://ikkepedia.org/wiki/Fildiskusjon:Muhammed.jpg

--Vikingen (diskusjon) 16. mai 2011 kl. 18:21 (UTC) Jeg svarte på din diskusjonsside at du kanskje burde høre med Bruker:Howie. har du prøvd det ?? Det er ikke det at jeg ikke vil, men jeg er ikke noe dataekspert. Det jeg svarte er at du kanskje burde lage nytt navn på den fila (bilde) som du ville ha satt inn. Laste den nye opp og sette inn et "nytt" bilde i artikkelen. Hvis ikke det går, så skjønner ikke jeg noe. Sorry. --rody45 ~BC (diskusjon) 16. mai 2011 kl. 18:31 (UTC)

SputnikRediger

Kan du kontrollere rettskrivingen i Sputnik-artikkelen? Har korrigert det verste Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt |   | 5. nov 2011 kl. 18:39 (UTC)

SædcelleRediger

Hvorfor ble Sædcelle artikkelen slettet uten advarsel?

NiggerRediger

Hvorfor slettet du nigger før jeg var det minste ferdig? Og hva var det du mente med å opprette egen blogg? Nesten alle artikler på ikkepedia har sitater øverst på siden, og man begynner oftes med det første først. jeg skrev lite artikkel fordi jeg startet på kvelden og måtte legge meg.--FluffyFly (diskusjon) 9. des 2011 kl. 16:09 (UTC)

Hvorfor letter du hele tiden sinden Hytte 2 , alle som er nevmt er enig og lar den være oppe, så slutt og slette den

NeiRediger

Jeg kopierte mye random på en side

NeiRediger

Jeg kopierte mye random på en side

Trine Skei GrandeRediger

Hvorfor slettet du denne siden, jeg hadde jo knapt nok begynt på den, og så skrev jeg "under Konstruksjon" med {{ }} Og beklager for trippelspaminga, var et uhell

CheskakRediger

Jeg bruker cheskak så du kan bare slette josef salami, måtte lage ny fordi jeg glemte passordet

Lei av nåverende politikereRediger

Du sa at du var drittlei artikler om politikere i live, men da kan jeg jo skrive om gro harlem brundtland

BilderRediger

Hei jeg trenger hjelp til å sette inn bilder.Demon cat (diskusjon) 19. des 2012 kl. 10:21 (UTC)

AkonRediger

Jeg trodde jeg var reverting hærverk. Vennligst se på mine edit igjen og fortelle meg hvis artikkelen er egentlig ment å se ut som den gjør nå. Skulle det virkelig si "kursiv tekst" på slutten av første avsnitt, og deretter ha en tom avsnittet 'overskriftstext'?

Jeg er redd jeg ikke var i stand til å lese artikkelen som jeg ikke vet norsk. Men det er vanligvis lett å fortelle om noen har vandalisert en side ved å trykke på knappene over redigeringsboksen. Jeg trodde jeg hadde funnet et klart tilfelle av dette. Er det riktig å ha artikkelen vises som om det har blitt vandalisert?

Jeg beklager hvis denne meldingen er uleselig. Jeg oversatte den med Google. 99.241.177.184 19. jul 2013 kl. 21:03 (UTC)

Hi, I'm another administrator here. You are right, but the page has been deleted. The content didn't meet our guidelines anyway. Thank you for being alert. Best | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt |   | 20. jul 2013 kl. 14:26 (UTC)
I see, thanks. I did end up translating it with Google and it didn't seem especially high-quality. (By the way I am Llwy-ar-lawr. I haven't bothered to create an account here as yet. I don't see myself doing a lot.) 99.241.177.184 22. jul 2013 kl. 19:12 (UTC)

Jeg er ikke VLHRediger

Så, du trodde brukeren VLH og jeg var samme person? Der må jeg dessverre si at du tar feil, men jeg må meddele at jeg og VLH er godt bekjente (vi sitter faktisk ved siden av hverandre på skolen).

En høytidelig hilsen fra Toby Macguire

PS: God Jul

Hvorfor slettet du min artikkel?Rediger

Hvorfor slettet du artikkelen min om Erna Solberg? Du lukket den bare og skrev at jeg glemte stor bukstav på etternavnet? kan jeg lage siden på nytt eller?

Hvorfor slettet du min artikkel?Rediger

Hvorfor slettet du artikkelen min om Erna Solberg? Du lukket den bare og skrev at jeg glemte stor bukstav på etternavnet? kan jeg lage siden på nytt eller?

2 spørsmål:Rediger

Hei Rody45, jeg lurer på om du kunne hjulpet meg med:

 1. Templates. Hvordan limer man dem inn? (Jeg har sett et par med f.eks. "Denne siden trenger bilder".)
 1. Sånn der greier på høyre siden av skjermen. (Med et lite bilde og masse ruter under med tekst) Jeg vet dessverre ikke hva de heter, men hvis du skjønner hva jeg babler om, vennligst hjelp meg.

Jeg håper du kan hjelpe meg litt, og jeg sier bare: TUSEN TAKK FOR AT DU ER EN AKTIV ADMINISTRATOR.

Hybelkaninen (diskusjon) 26. mai 2015 kl. 14:58 (UTC)

Ehhh,Rediger

Takk for at du svarte på kommentaren min, men Erna artikkel-klagen er ikke min... Noen andre glemte visst å signere.

Hilzen Hybelkaninen (diskusjon) 29. mai 2015 kl. 05:59 (UTC)

DerpRediger

E'kke noe viktig hvem som hadde lite tid... :) Men jeg burde kanskje si ifra; jeg kommer til å være ganske mye mindre aktiv fremover enn jeg har vært de første 2-3 ukene... (Kommer allikevel innom i ni og ne 😁 )

Hybelkaninen (diskusjon) 2. jun 2015 kl. 20:09 (UTC)

Veeent nå litt...Rediger

Man blir vel ikke blokkert for å dele IP med noen???

Også, kan dere blokkere lokale IP-er også? HOW?
Asså, man kan jo ikke komme seg på det (nettet) jeg sitter på uten å være lagt til i MAC-lista mi,og sitte i sofaen min,osv.

(Jeg antar/håper jeg slipper å forklare forskjellene mellom lokale og "u-lokale" nett..?)

Bare lurer. 😯

Hybelkaninen (diskusjon) 2. jun 2015 kl. 20:32 (UTC)😁

GNEPPLEFJOLLEFJOOPPPLESGNAGGFF!Rediger

HYBELKANIN FRUSTRERT!Rediger

Hvordan stapper man de for*ettellerannet* malene inn i de for*ettellerannet* artiklene?????????

(Sorry for all den fete teksten, men jeg er lissom litt sur... 😠)

Hilzen: en frustrert Hybelkaninen (diskusjon) 2. jun 2015 kl. 20:59 (UTC)😨

Halla kiz!Rediger

Jai loore paa:Rediger

E minn brokkersiide sikrat mott inbrood? (Altså, kan den redigeres av andre?)

Viiis ike, plez si mai vordaan jai blokkere den mott indbroodstyverz?

PS:

NMR-08 Dene brukkeren ër norges mester i retskriwing


Hybelkaninen von galednørT (Var (kanskje) her) 18. jun 2015 kl. 19:19 (UTC)

Litt info:Rediger

Importent messidsj:Rediger

Jeg skal fly avgårde til Tyxland og vere de i ca. halvannen uke. Kan hende jeg ikke blir online i det hele tatt, så jeg tenkte bare å si Adios før jeg stikker/stakk.

mvh,

Hybelkaninen von galednørT (Var (kanskje) her 😨) 18. jun 2015 kl. 21:21 (UTC)

Takk,og atter takk.Rediger

I mellomtiden...Rediger

Jeg derimot har forstått malene (Eller "brukerbokser" som de ofte heter) på egenhånd etterhvert. Takk igjen for gnelpen, og jeg håper du får en nice dag.

Hybelkaninen von galednørT (Var (kanskje) her 😨) 19. jun 2015 kl. 08:38 (UTC) (Befinner seg på en flyplass når detta skrives)

WHOOOU!Rediger

Wi-fiiii!!!!!!Rediger

Jeg fant nettopp ut at det fins hotel-wi-fi! Jahh, jeg skulle egentlig ikke si noe, bare ville legge igjen en "Halla"-melding.

Gnepple...Rediger

Hei hei...Rediger

Jeg har begynt å tilføye grammatikk (gram:atik:k) til ikktionary..! (Jeg kom meg ca. halvveis gjennom "S" før jeg ble ukonsentrert av søvnmangel...)

Bare tenkte å si ifra!

Hill-Zen: Hybelkaninen von galednørT (Var (kanskje) her 😨) 12. aug 2015 kl. 01:39 (UTC)

WTFRediger

HVA I ALLE...Rediger

Noe rart har skjedd. "Hovedside" linken i venstremargen har blitt skrevet om til "Forside", som igjen er en slettet side! Hva skjer?!?

HærværkRediger

Artikkelen Minecraft blir trakassert av en masse nek i klasser under meg her oppi Trøndelag, og attpåtil har en av de nekene opprettet en konto kun for å ødelegge artikkler. Denne Bruker:U_WOT_M8 brukeren anbefaler jeg å overvåke, og jeg tror Minecraft burde bli utilgjengelig for alle. (Fordi man må vel være rettferdig heromkring?)

~Hybelkaninen Von galednørT {2 Feb 2016}

Hvor sletter du alle sidene mine?Rediger

Jeg lager sider for moroskyld også kommer du og sletter dem? Hvorfor?

Hei på deg. rody45 vi har fullført Frukt og grønt som er 101% naturlig! men er administrator kjempefornøyd..........

Det er ikke så greit å svare på det når jeg ikke vet hvem du er eller hvilke sider du snakker om. Hvem skal jeg svare til? Det er så mye søppel som kommer inn hver dag og slettes, at noe mere opplysninger må jeg ha for å finne ut av det. --rody45 ~OM (diskusjon) 30. jan. 2017 kl. 11:51 (UTC)

Slette Kingsley comanRediger

Er det mulig å slette Kingsley coman? Verdiløs humor er dette her. Det samme gjelder også Rema 1000 Skjervøy Musikkverket (diskusjon) 21. jun. 2017 kl. 17:05 (UTC)


Hei RodyRediger

Jeg bare lurte på om du vet hvor alle {{}} sidene er lokalisert? eks: {potethode}, {stubb} og {kjedelig}


Var ikke lenge siden jeg så det. Må leite litt. Etter håndballkamp,og middag😎

Prøv å leite litt på spesialsider...

 • Ja jeg gjorde det her om dagen, men fant ikke noe. Mulig at jeg ikke leita godt nok.. Skal ta en titt nå etterhvert :)
 • Hei Rody. Jeg ser du tilbakestilte 2x noe jeg redigerte. Jeg vil bare la deg vite at jeg tar MER enn gjerne imot kritikk for typen arbeid jeg gjør, i tilfeller hvor jeg editerer maler o.l. som egentlig er utenfor min jurisdiksjon (til tross for administratorrollen). Gjør jeg noe feil, eller tar bare helt av, si gjerne ifra og stopp meg om jeg gjør noe som kan feiltolkes eller noe sånt 😁
 • Jeg satt og kikket på hva du hadde gjort, og så skjedde det et eller annet som jeg ikke vet helt hva var. Jeg må ha slumset borti noe på nettbrettet ubevisst. Oppdaget da jeg skulle fortsette, at her hadde det skjedd noe utilsiktet. Ryddet opp etter meg. Ellers så har jeg ingen problemer med at det eventuelt kan oppstå meningsforskjeller mellom admisser. Det er ikke verdenskrigen vi redigerer, sjøl om det kan se slik ut noen ganger. Fortsett du bare. Men jeg er litt skremt av tidsbruken din. Innsatsen er flott og jeg har ikke sjekket særlig av det du har gjort. Du trenger ikke rette opp års unnfallenhet på en uke. Det er et fjell å ta av. Så bruk heller 8-9 dager 🤪 slik at du ikke brenner lunta fra begge sider. Vi burde egentlig vært 5-6 stykker som tok litt hver dag alle sammen. Men fortsett som du stevner og reguler sjøl tempo. --rody45 ~BC (diskusjon) 22. des. 2017 kl. 06:12 (UTC)
 • Jeg gjør det jeg gidder/har energi til å gjøre. Det er ikke slik at jeg tror administratorrollen krever denne typen innsats, men heller det at jeg nå ser mer av det jeg faktisk kan gjøre noe med. Ikkepedia er i hodet mitt hver eneste dag, og hvert ledige minutt tilbringer jeg gladelig her inne. Ingen vits i å la seg skremme. Jeg blir ikke demotivert etterhvert 😉 God helg, Rody.

TakkRediger

Takk for hjelpen. Jeg er litt treg på å redigere på dagtid, men jeg ser over alt som har skjedd når jeg klarer å avse 5-10 minutter.

Hvis du kjenner på separasjonsangst er det selvsagt forståelig, men vit at jeg tar over din posisjon her inne (så langt det går) for å gi deg din velfortjente pause. Tinnbryllup/Jubileum er ikke noe å spøke med.

Det er bevisstRediger

Grunnen til det er at jeg anser ikke velkomstbeskjeden som en form for innledning til diskusjon, men heller at det er en "meny" over linker, beskjeder og notiser som fungerer som "dekor" eller et bilde. Den er også en fin måte å vise brukerens navn på for andre brukere som besøker hverandres brukerside. Jeg finner det mer ryddig, personlig og oversiktlig at denne beskjeden plasseres der, da velkomstbeskjeden er så og si "i veien" om den havner øverst på diskusjonssiden til brukerne. Selvsagt kan jeg heller plassere denne beskjeden på diskusjonssiden om det er sterkt ønskelig (grunnet tradisjon og "den røde tråden"). Det er i så fall bare å si ifra =)

Noe så inni granskauen så lang den brukerdiskusjonssiden din erRediger

Hei Rody. Jeg liker å ta ting litt tidlig, og kontakter deg derfor allerede nå. I slutten av Mars skal jeg ut i verdensrommet pappaperm og begynne å bygge hus. Jeg kommer til å bli veldig opptatt, og sannsynligvis gå uten internett i perioder for flere måneder. Det betyr at jeg vil bli veldig treig til å fjerne mobbemateriale, deling av privat info og rævhatteri for øvrig- noe vi alle vet er daglig rutine på Ikkepedia. 9E2 har fått administrative rettigheter og kan forhåpentligvis hjelpe litt, og hadde håpet på at du kunne bistått i samme periode? Jeg krevet kanskje litt vel lite mye av en pensjonist veteran som deg selv, men dette vil bety mye for hele Ikkepedia. Helt greit om du svarer nei :) --Yngve90 (diskusjon) 15. feb. 2018 kl. 12:34 (UTC)

Lengden er ikke så viktig hevdes det fra noen. Er jo mest gammelt tøv likevel. Er bortreist første halvpart av mars, og etter det må jeg vel kunne slette noe. Jeg tror jeg fortsatt husker hvordan det er. Gjør nok et forsøk. :-)--rody45 ~BC (diskusjon) 15. feb. 2018 kl. 14:10 (UTC)
Hei! Jeg leter etter artikler med likt navn i Ikkepedias innholdsliste, men noen ganger finner jeg to like artikler hvor begge suger, eller den beste har feil navn. Hva ville du gjort? Ps. Det er derfor jeg har mange redigeringer som starter på samme bokstav.-Yayyy! (diskusjon) 26. mar. 2018 kl. 09:08 (UTC)

Tapt bildeRediger

Hei! Bildet Fargelapper.jpg, som du lasta opp i januar 2010, har dessverre gått tapt (sammen med andre bilder fra ca. samme dato). Har du en kopi av dette noe sted, eller eventuelt peiling på hva det var bilde av? Om du ikke har det, kommer jeg bare til å slette det ødelagte eksemplaret, og så får vi bare finne et annet bilde til artikkelen telefon. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 9. mar. 2018 kl. 22:14 (UTC)

Admin-rettigheterRediger

Hei! Jeg lurer på om du fortsatt vil være administratos her, og gjøre det administratoser gjør. Du har jo pensjonert deg (tror jeg), så jeg kommer til å ta fra deg rettighetene pga alderdom dette, med mindre du svarer på denne meldingen innen en måned og sier at du fortsatt vil være administratos. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 8. mar. 2020 kl. 17:52 (UTC)

Forresten: Hvis du mister rettighetene, og vil bli admin igjen, er det bare å skrike ifra. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 8. mar. 2020 kl. 18:53 (UTC)