Velkommen til min diskusjonsside. Still gjerne spørsmål om du lurer på noe.

Tidligere diskusjoner:Rediger

Endelig!Rediger

Nå har Rhubella Marie gjort meg til byråkrat på Psyklopedin, så nå har jeg endelig flere verktøy tilgjengelig der borte. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 5. jan. 2020 kl. 15:27 (UTC)

What?Rediger

Er det cache-problemene våre som gjør at jeg ikke kommer i kursiv tekst på siste endringer, selv om jeg har tømt mellomlageret i nettleseren etter å ha redigert MediaWiki:vector.css? I så fall, hva skal jeg gjøre? (Jeg gjorde det samme på Psyklopedin, der vi kom i kursiv med en gang, så det har nok noe med cache-problemene å gjøre) -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 26. jan. 2020 kl. 07:53 (UTC)

Tror det er cache-problemene, ja. Jeg hadde samme problem etter mine forfremmelser. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 26. jan. 2020 kl. 09:47 (UTC)

Inaktive administratorerRediger

Hei! Jeg tenker å ta fra noen administratorer admin-rettighetene sine mens jeg hyler av latter pga inaktivitet. Jeg tenker spesielt på Odgor, Obowatt og Paddekaka, som ikke har vært aktiv siden 2011, 2014 og 2014. Jeg tror heller ikke Rody45 skal fortsette å ha rettighetene, siden han/hun spiste for mange kamferdrops slet seg ut i de "tøffe årene". -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 8. mar. 2020 kl. 13:25 (UTC)

Jeg synes at du skal gi dem en advarsel først, bare i tilfelle. Kontakt dem på diskusjonssidene deres, og via epost (hvis mulig). Så kan du ta fra dem admin-rettighetene hvis de ikke svarer innen en måned. Du bør også gjøre det klart at du tar fra dem admin-rettighetene pga. inaktivitet, og at de kan få dem tilbake dersom de ønsker det. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 8. mar. 2020 kl. 17:30 (UTC)
Da gjør jeg det. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 8. mar. 2020 kl. 17:32 (UTC)
Jeg nådde Obowatt og Rody45 på epost (men dessverre ikke de andre). Dette er første gang jeg bruker epost-funksjonen, så jeg er spent på hva som skjer. Jeg skrev følgende:
Rody:
Hei! På Ikkepedia har jeg spurt deg på din diskusjonsside om dine administrator-rettigheter. Du har jo pensjonert deg (tror jeg), og derfor lurer jeg på om du fortsatt vil være admin.
Hilsen, Ikkepedia-byråkrat Lemenlemenlemen
Obo:
Hei! Vet ikke om du fortsatt husker Ikkepedia, men jeg har spurt deg på din diskusjonsside om dine administrator-rettigheter. Du har ikke vært aktiv siden 2014, og derfor lurer jeg på om du fortsatt vil være admin.
Hilsen, musikkelsker og Ikkepedia-byråkrat, Lemenlemenlemen
Tror det funker. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 8. mar. 2020 kl. 18:26 (UTC)
Høres bra ut. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 8. mar. 2020 kl. 21:42 (UTC)

Når vi først er inne på e-posterRediger

Er [email protected] fortsatt i bruk? I så fall, hvem har tilgang til passordet? -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 9. mar. 2020 kl. 06:41 (UTC)

Beklager. Jeg vet ikke, og klarte ikke å finne ut noe. Har du prøvd å bare sende en epost til [email protected]? -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 9. mar. 2020 kl. 09:39 (UTC)
Vel, siden ingen av oss vet noe, så kommer jeg med en hypotese om at eposten vår ikke er særlig i bruk. Men 9E2 var aktiv i går, så hvis han kommer tilbake på "fulltid", kan vi kanskje spørre ham om han vet noe. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 9. mar. 2020 kl. 14:11 (UTC)
Jeg syntes det var litt rart at 9E2 kom tilbake til Ikkepedia etter nesten et halvt års fravær ... kl. 04:25, og bare for å slette en artikkel og blokkere en bruker. Jeg aner ikke om h*n har noen planer om å komme tilbake på "fulltid", men det skader vel ikke å gå til 9E2s brukerdiskusjonsside og spørre om det med epostadressen, i alle fall. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 9. mar. 2020 kl. 14:56 (UTC)

Discord-serveren vårRediger

Henning opprettet en server på Discord i fjor høst. Foreløpig er det bare meg, Henning og The Pioneer som er på serveren, men jeg tenker at serveren har potensiale til å bli noe bra. Kanskje vi kunne lage en boks på forsiden som lenker til serveren vår? -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 29. apr. 2020 kl. 15:24 (UTC)

Det høres ut som en god idé. Bare gjør det, du. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 29. apr. 2020 kl. 16:42 (UTC)
Jeg har forresten opprettet en Discord-server for Artigpedia (Jeg er admin der). -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 29. apr. 2020 kl. 19:45 (UTC)

GrunnstofferRediger

Hei. Jeg ser at det på Ikkeprosjekt:Grunnstoffer fortsatt står at artikkelen radon ikke eksisterer. Jeg tror du/dere kommer til å endre det, jeg bare lurte. Jeg kan ikke gjøre det selv, fordi jeg må ha deres vurdering av artikkelen. Mvh --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 9. mai 2020 kl. 16:37 (UTC)

Jeg har godkjent artikkelen din :)
Du får faktisk lov til å oppdatere prosjektsiden selv så lenge du ikke vurderer din egen artikkel. Bare skriv "Vet ikke" på "Tilstand" med f. eks "Forfatteren venter på vurdering" som kommentar. Lemenlemenlemen har gjort det for sine artikler om grunnstoffer.
En ting til: Du kan gjerne skrive deg opp på lista over bidragsytere til prosjektet.
-Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 9. mai 2020 kl. 18:14 (UTC)

IkkjepediaRediger

Heisann! Jeg må spørre deg om noe mens det snør ute (tiddelibom): Kan du gi meg fulle rettigheter på Ikkjepedia? Mr. Floyd skrev til meg at han hadde forfremmet meg (sammen med deg), men det ser ikke ut til at han faktisk har gjort det. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 13. mai 2020 kl. 17:34 (UTC)

Edit: Mr. Floyd rettet opp i det nå. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 13. mai 2020 kl. 17:56 (UTC)

Teknisk feil?Rediger

Jeg tror det må være en teknisk feil på Ikkepedia. Jeg ser ikke endringer jeg gjør. Det vil si, dersom jeg går inn på Vis historikk så kan jeg se det, men det gamle innholdet vises ellers fortsatt. På noen sider kan jeg imidlertid se endringene, men på andre ikke. Det er også noen andre tekniske feil. Når jeg skifter side varierer det om jeg står registrert som innlogget eller ikke. En gang sto jeg til og med innlogget som en annen bruker og leste ved et uhell meldinger til denne brukeren, da jeg ikke hadde lagt merke til at det ikke var til meg. Hva kan være årsaken til dette? --Vikingen (diskusjon) 25. mai 2020 kl. 12:14 (UTC)

Dette er et problem vi har hatt en stund. Vi tror det skyldes problemer med cachen eller cookies eller noe sånt. Lemenlemeńlemen sier at du kan slippe unna problemet ved å bruke ikke.pedia.ws i stedet for ikkepedia.org. --Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 25. mai 2020 kl. 20:28 (UTC)
Jeg oppdaget nå nettopp at ikkepedia.net heller ikke har noen kake-problemer. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 26. mai 2020 kl. 18:37 (UTC)
Det kanskje mest drøye var at jeg kom inn som innlogget som en annen bruker. --Vikingen (diskusjon) 26. mai 2020 kl. 18:47 (UTC)
Den feilen er ikke så ille som den ser ut. Du får samme versjon av siden som en annen bruker får, men du er ikke logget inn som vedkommende. --Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 26. mai 2020 kl. 20:40 (UTC)
Jeg fikk faktisk også opp meldingene til vedkommende og gikk inn på dem ved en feil, da jeg først etterpå la merke til at meldingene ikke var til meg. --Vikingen (diskusjon) 27. mai 2020 kl. 07:38 (UTC)
Å, OK. Det har ikke skjedd med meg. Jeg får varslene som tilhører en annen bruker, men når jeg trykker på ikonet, får jeg opp mine egne meldinger. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 27. mai 2020 kl. 09:04 (UTC)

Svart sensurmerke over ordRediger

Jeg la en gang merke til at det finnes en effekt der man kan sette et svart sensurmerke som dekker et ord, men der man kan få fram ordet dersom man trykker på det. Vet du hvordan man finner denne effekten? Hvordan finner man generelt fram dersom man trenger ulike effekter? --Vikingen (diskusjon) 28. mai 2020 kl. 09:57 (UTC)

Beklager. Jeg kjenner ikke til noen liste med effekter. Deg eneste tipset jeg har er at du kan se på kildekoden til artikkelen hvis du finner en artikkel med en effekt du vil bruke selv. --Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 28. mai 2020 kl. 10:35 (UTC)


KontaktRediger

Hei, Hypera. Jeg lurer på om det er en mulig måte å få kontakt med deg på? Er usikker på om dette er passende å spørre, så beklager mulige ubehageligheter. -- PandaEkspressen Diskusjon 18. sep. 2020 kl. 00:30 (UTC)

Er det noe du vil diskutere med meg som vi ikke bare kan ta på disse brukerdiskusjonssidene? Jeg sjekker Ikkepedia flere ganger om dagen. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 18. sep. 2020 kl. 10:23 (UTC)

Opprette ny sideRediger

Heisann, en kompis av meg som har skrevet en del før ønsker å gjøre et seriøst forsøk på å skrive siden [Sæd], men siden er låst og krever bestemte rettigheter for å opprette. Mulig å få ordna noe slikt, eller er den siden permanent låst for noen som helst redigering? -- PandaEkspressen Diskusjon 6. des. 2020 kl. 01:33 (UTC)

Ser ut som han fikk opprettet den likevel, håper det ikke oppstår problemer! -- PandaEkspressen Diskusjon 6. des. 2020 kl. 02:34 (UTC)

HeiiiRediger

Halloooo Leoopro (diskusjon) 26. feb. 2021 kl. 23:19 (UTC)

Hvordan klarte Hypera lage en liste med ting han er bra i språklig og hva slags metall han liker?

Sletting av siderRediger

Du slettet to sider Jeg har laget av kjendiser, Muammar Al-Gaddafi var tidligere Diktator I Lybia, og Espen Granli som er en tidligere Fotballspiller. Jeg skjønner ikke hvorfor du slettet disse to sidene ettersom at de er kjendiser! Han-cLas (diskusjon) 27. okt. 2021 kl. 15:37 (UTC)