AdvarselRediger

Hei du! Vi kan se at du har det morsomt her, men vi har det ikke like morsomt når vi ser hva du presterer. Dersom dette fortsetter risikerer du å bli utestengt for kortere eller lengre tid. Gode bidrag ønskes derimot velkommen! Les introduksjonen vår, der får du vite mer om prosjektet og hvordan man kommer i gang. Men hvis du fortsetter sånn, vil du få enda en advarsel, deretter kjeft og etter det tror jeg du kan gjette hvordan det ender.


Gitt fordi du la inn irrelevant vås ("Lol meg") på siden bullshit. -Hypera (diskusjon) 22. nov. 2018 kl. 12:45 (UTC)


Hei. Du har kommet med minst ett bidrag (til YouTube) som vi har tilbakestilt fordi de(t) etter vårt skjønn var barnslig vås. Ikkepedia er ikke interessert i å se artiklene sine fylles opp med tull om tiss/bæsj/rumper/kjønnsorganer/sex/narkotika, "___ suger"/"___ ruler", resultatet av tastatursitting, emojispam og tilfeldige ord/setninger som har lite eller ingenting med resten av artikkelen å gjøre (generelle grunner, spør dersom du vil vite nøyaktig hvorfor ditt innhold måtte bøte med livet). Ta en titt på Ikkepedia:Hvordan være morsom og ikke dum om du ønsker at det neste du legger inn ikke skal lide samme skjebne.

Om du er uenig i avgjørelsen og mener at innholdet du la inn hører hjemme i artikkelen/artiklene, har du lov til å klage, og om du argumenterer godt for deg, kan det være vi ombestemmer oss.

PS. Å gjenopprette innholdet uten vesentlige endringer eller administrators godkjenning er sett på som et regelbrudd og kan få deg blokkert.
-Hypera (diskusjon) 25. mar. 2019 kl. 13:15 (UTC)

Diskusjonssider og deres funksjonRediger

Det er greit å komme ut av skapet, men diskusjonssider tilhørende tilfeldige Ikkepedia-artikler egner seg særdeles dårlig til å poste slike erklæringer. Det er dessuten ikke noe som inngår i deres tiltenkte funksjon, og jeg må derfor be deg om å avstå å erklære ting der. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 9. apr. 2019 kl. 11:40 (UTC)

Advarsel 2Rediger

Serriøst mann!/Serriøst dame! Nå får det søren meg være nok her. At ikkepedia er en side for humor, misinformasjon og tull, betyr ikke at du kan servere slikt søppel som dette. Hvis dette fortsetter, vil fyren på bildet komme og dunke deg litt i hodet til du "frivillig" følger introduksjonen|retningslinjene våre! Vi kan se at du har det morsomt her, men vi har det ikke like morsomt når vi ser hva du presterer. Dersom dette fortsetter risikerer du å bli utestengt for kortere eller lengre tid. Gode bidrag ønskes derimot velkommen! Men hvis ikke apemannen klarer å oppdra deg engang, tror jeg du kan gjette hvordan det ender.


Det gjelder diverse bidrag den siste tida, nå sist de ti(!) ukonstruktive endringene til artikkelen Netflix. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 12. jun. 2019 kl. 18:20 (UTC)


Advarsel 3Rediger

Gratulerer! Du har pådratt deg denne tøffe og søte jentas vrede! Hun har noe hun vil si til deg. Peach: Din utrolig barnslige møkkaunge!!! Var du absolutt nødt til å fortsette fra din skole-pc her, bare fordi de pælmet deg på hue og r(honk-hooonk) ut fra Wikipedia? Du skal vite at slik snakk som du serverer her vil vi bare ikke vite av assa! Ikkepedia betyr også ikke mobbing og ikke hjernedødt vrøvl! Vil du se å stoppe øyeblikkelig og heller gjøre leksene dine! Les i det minste introduksjonen vår, der får du vite mer om prosjektet og hvordan man kommer i gang. Du vet godt hvordan det ellers vil ende! Man messer ikke med en prinsesse! Ja, der fikk du kjeft nok tror jeg. Husk hva hun sa, ellers kommer fremtiden til å bli dyster.

For ditt barnslige bidrag til Asia. Dette er siste advarsel før du blir blokkert.-Lemenlemenlemen (diskusjon) 16. sep. 2019 kl. 13:31 (UTC)

BlokkeringRediger

Gratulerer! Du har klart å oppnå hele 3 måneders ferie av meg! Bedre lykke neste gang! Adios! -Lemenlemenlemen (diskusjon) 24. sep. 2019 kl. 12:48 (UTC)

Barnslige bidragRediger

Hei. Du har kommet med bidrag (til Pølse og Samer) som vi har tilbakestilt fordi de etter vårt skjønn var barnslig vås. Ikkepedia er ikke interessert i å se artiklene sine fylles opp med tull om tiss/bæsj/rumper/kjønnsorganer/sex/narkotika, "___ suger"/"___ ruler", resultatet av tastatursitting, emojispam og tilfeldige ord/setninger som har lite eller ingenting med resten av artikkelen å gjøre (generelle grunner, spør dersom du vil vite nøyaktig hvorfor ditt innhold måtte bøte med livet). Ta en titt på Ikkepedia:Hvordan være morsom og ikke dum om du ønsker at det neste du legger inn ikke skal lide samme skjebne.

Om du er uenig i avgjørelsen og mener at innholdet du la inn hører hjemme i artikkelen/artiklene, har du lov til å klage, og om du argumenterer godt for deg, kan det være vi ombestemmer oss.

PS. Å gjenopprette innholdet uten vesentlige endringer eller administrators godkjenning er sett på som et regelbrudd og kan få deg blokkert.
-- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 14. sep. 2020 kl. 12:56 (UTC)


Dette er en diskusjonsside for en anonym bruker som ikke har opprettet konto enda, eller som ikke bruker den. Vi er derfor nødt til å bruke den numeriske IP-adressen til å identifisere dem. En IP-adresse kan være delt mellom flere brukere. Hvis du er en anonym bruker og opplever å få irrelevante kommentarer rettet mot deg, opprett en konto eller logg inn for å unngå fremtidige forvekslinger med andre anonyme brukere.