Brannmann Sam

Brannmann Sam født 17.11 1912 er en ungarsk brannmann og en fjern slektning av Postmann Pat. Brannmann Sam har fått sin egen tv-serie for sin innsats som brannmann under borgerkrigen i Luxemburg. Denne tv-serien var egnet for små barn, og viste derfor ikke den virkelige Brannmann Sam.

Dette bør du ikke lese dersom du syns Brannmann Sam er en koselig mann, som er med i et hyggelig barne-tv program!

Da Brannmann Sam var 7 år ble han på vei hjem fra skolen oppsøkt av læreren sin, han dro Brannmann Sam med inn i skogen for å kose litt, to år senere da han var 9 år, ble han vitne til at hans mor og far og 7 søsken ble voldtatt og drept av Ole Brumm Brannmann Sam ble mentalt forstyrret og satt på barnehjem og ble systematisk misbrukt helt til han var 16 år, da rømte han, for å ta hevn på Ole Brumm. Brannmann Sam jagde Ole Brumm jorden rundt på 80 dager (det har blitt laget en kjedelig parodi på det senere en gang) helt til han oppsporet bamsen i fjellene i Uzbekistan, her kjørte Brannmann Sam en obo opp i endetarmen på Ole Brumm. Bamsen døde etter en uke med umenneskelige smerter.

Men Brannmann Sam ville ha mer han ville drepe flere mennesker. Han reiste til bygda Detblirnoitjfartutenbartsjø i Trøndelag og massakrerte 150 uskyldige trøndere.

Dette gjentok seg på utallige steder verden over. FN regner Brannmann Sam for å være en trussel for menneskeheten, og man regner med at han har drept flere hundre tusen mennesker.

Brannmann Sam i dag: Ingen har sett Brannmann Sam siden USA slapp en atombombe ned på han i 1986, men siden den gang har det vært hundrevis av massakrer verden over, men Brannmann Sam tendenser, så han lever

Politisk karriereRediger

Sam er mest kjent for å være den tidligere statsministeren i Sverige. Dette var veldig kontroversielt fordi Sam opprinelig er fra Ungarn, men i 1935 tok han makta i Sverige ved et militærkupp. Ryktene skal ha det til at Sam overtalte militæret til å vende seg mot sin egen regjering på grunn av brannmann sam fristet dem med et glass iskald cola. Brannmann sam var en veldig populær statsminister i Sverige, men i 1940 bestemte han seg for å gå til krig mot Zimbabwe. Grunnen var at han ville ha kontroll over militæret til både Sverige og Zimbabwe slik at han enklere kunne ta makten fra Adolf Hitler i Tyskland fordi han var en sterk motstander av nazismen. Sam var kommunist og ville gi bort Tyskland til Josef Stalin, men planen hans gikk i vasken når militæret i Sverige igjen vendte seg mot ham. Det spekuleres i at den gamle statsministeren i Sverige skal ha fristet soldatene med boller og brus og at dette er grunnen til at militæret vendte seg mot Sam. Sam skulle ikke gi seg uten kamp, og han fikk også hjelp av Stalin som sendte 5600 vepser og 6700 bier til Sverige for å stikke soldatene. Desverre for Brannmann sam, var Adolf Hitler motstander av regjeringen til Sam og sendte en bøtte med vann til Sverige som det var meningen at skulle kastes på biene og vepsene for å eliminere dem. Planen til Hitler virket og Brannmann sam mistet makta. Det spekuleres i at dette også var grunnen til at Tyskland tapte, at de rett og slett gikk tom for penger etter å ha involvert seg i borgerkrigen i SVerige ved å sende en bøtte med vann til Sverige.