En bimbo er ett først helt normalt menneske som fra cirka. 10-års alderen transformeres til en bimbo pga. lett påvirkelse i puberteten. Det fantes tegn på bimboer allerede i slutten av 1989, men det begynte virkelig å gå i 1995-2001 da de innvaderte verden (som om noen kommer til å glemme Twin Tower World Trade Center Accident, 11 September 2001). Hva som foregår inni en bimbos hode er veldig mye forsket på og veldig vanskelig å finne ut av. Mange forskere gir opp med å finne ut fakta om bimboer pga. deres meningsløse babbel, lave IQ og irriterende fnising, men noe informasjon er allikevel dokumentert. Dessverre er mye av informasjonen hemmeliggjort pga. demonstrasjoner fra bimboer. Her gjorde forskerne ett ukjent kompromiss med bimboene, men de sies at det hadde noe med gruppesex å gjøre.

Fil:Bimbo.pga

Opprinnelse og alderRediger

Som skrevet ovenfor oppsto bimboer sakte, men sikkert i perioden fra 1989-1999, men tok skikkelig over når 2000 ringet inn. Bimboer stammer fra små drittunger som beundrer horer. Det er i 10-års alderen det for det meste skjer. På offentlige skoler og i andre feile miljøerer man ofte spesielt utsatt. I tidlig pubertets-alder velger de å følge etter sine venninner og begynner å kjøpe sminke som de dynker seg i og merkeklær som skal bestå av så lite som mulig. Mange forskere tror at singelen "Hit Me, Baby, One More Time" av Britney Spears var opprinnelsen til subsjangeren bimbo og fristet små jenter til å ha seg med kjekke gutter, kle seg lett og dynke seg i sminke, men det er ikke påvist. Bimboer blir ikke særlig gamle. Deres beste alder er fra 16-25 (og da formerer de seg sterkt). De er også ganske sterke i 30-35 års alderen men så skråner det nedover siden de begynner å få valker, hengepupper og rynker. Mange tar selvmord eller plastiske operasjoner i 50-60 års alderen hvis de ikke har vokst fra bimbo-fasen ennå.de finnes ikke!!!!

Gutt: Det første du legger merke til er de store silikon-puppene hennes i den hvite push up-behåen hennes. Du sikler og kliner blikket ditt til dem. Hun ser at du glor, kommer bort til deg, sier ett kort "hei" og trekker deg bort til nærmeste rom og gir deg mest sannsynlig sex.

Jente: Det første du ser er blikket. Som oftest en lys nyanse av blå. Deretter faller blikket ditt på den mørke, brunkrem huden og deretter det hvite håret. Hun legger mest sannsynlig ikke merke til deg.

Her er noen reaksjoner:

- Hvis du ikke hører til noen spesiell subsjanger tenker du nok noe som: "Hun er sikkert hyggelig", men venter på at HUN skal si hei. - Hvis du er emo kommer du nok til å rynke nesen i avsky og bite deg i leppa til du blør for å ikke kutte av de store forpatiene hennes - Hvis du er goth går du rett forbi henne uten å ofre henne ett blikk. Det finnes en stor taushet mellom goths og bimboer. De omgås sjeldent, men kriger heller ikke. Ett lite snev av fiendtlighet forekommer allikevel ved sosial omgang. - Hvis du er en annen bimbo fra før kommer hun sannsynligvis (hvis hun ikke er for full) til å se at du er av samme art, si: "heeeej :) <33333" og gi deg ett kyss på hvert kinn.

Kjennetegnene...:

- IQ på cirka. 40 - Merkeklær - Overdreven bruk av sminke som pudder, maskara, lipgloss (for de virkelig vulgære: Leppestift), øyenskygge og la oss ikke glemme brunkrem (også kalt bæsj) som de smører i trynet og ofte avogtil hele kroppen. - Det er veldig lett å merke at en bimbo er i nærheten siden du kjenner luften fra ca. 5 kilometers avstand. Forskere har fortsatt ikke funnet ut hva slags duft de bruker og mange parfymeri fabrikker har prøvd å finne ut deres hemmelighet forgjeves. - Overdreven fnising og bruk av ord som "lissom, daah!, seff, bare, kult etc. + - Uten andre bimbo-jenter i nærheten legger de automatisk oppmerksomhet på guttene i håp å sjarmere dem i senk og få seg ett ligg. - Hvitt, bleket og skadet hår i veldig tynne og glatte lag. Krøller er helt ut. - Snakking 24 timer i døgnet.

LokaliseringRediger

Egentlig (og dessverre) er bimboer til tider nesten over alt. Mange tror det er lettest å få øye på dem på Lørdager, men der tar de helt feil. På grunn av deres rike foreldres innflytelse på skolen så driter de i å gjøre lekser og velger å henge ute isteden for å studere. Bimboer er sjeldent hjemme, siden cirka 75% av bimboene er dritflau over foreldrene sine.

Her kan du finne bimboer: - På solarium. - På Narvesen for å gurgle over siste utgave av Topp eller [mag]. - På busstopp. - På alle busser som leder til ett kjøpesenter. - På kjøpesentere. - På de fleste kles-butikker som selger merkeklær. - Der hvor gutta henger. - Parfymeri og sminke-butikker. - Helsestudio. - Plassen utenfor de offentlige skolene.


Som jeg sa: De er spredt over alt.

HelseRediger

Helsen til bimboer er så og si på grensen til lav og middels. Pga. overdreven drikking av alkohol, lett brus og energidrikker er konsentrasjonsevnen lav, så samt som IQ-en. Det finnes to grupper bimboer når det gjelder helse: De fyldige og De tynne. De fyldige er de du ser som har tjukke lår og kler seg i jeans eller lår-korteskjørt. De tynne er de som ofte har anoreksi og som enten bare spiser Low Calory-diet food og lett brus og som spyr opp middagen. Tanken på mat gjør dem kvalm og gjør at de må løpe ut på joggetur i sine trange skinn-thights. De har også veldig dårlig hørsel og blir ofte utsatt for sykdommer som: anoreksi, bulemi, dårlig lever, hjernesvinn, ADHD, manisk depresjon, bipolar lidelse, PMS Deluxe.

VæremåteRediger

Deres væremåte er irriterende. Som sagt før pga. deres lave IQ og meningsløse språk. Samtalene deres består også for det meste av det samme. Det handler som oftest om gutter, sminke, klær, hvor mye de hater skole, festen forrige helg, sex, gutter, sex, emoer, mobbing, sex, hår, sex, gutter og gutter. Bimboer blir veldig ofte irritert når de ikke blir forstått (noe som skjer ganske ofte) og har en rar oppfatning av at de er smarte. I klassetimene finnes det noen bimboer som driter i å si noe, mens noen prøver å være smarte (men kuuuule) ved å gjenta noe som allerede har blitt sagt. Bimboer er også veldig, veldig distre og hyklerske. De kan glemme alt mulig rart, men også huske de merkeligste ting, da for det meste noe som har med klær, gutter eller sminke å gjøre. Når det gjelder at de er hyklerske (på engelsk: hypocrit) menes det altså at de sier noe engang og mener noe helt annet senere. En bimbo kan egentlig underbevisstlig (avogtil tar nesten underbevisstheten over) synes at Beyonce sin Single Ladies-singel er dritkul, men når hun sier til de andre vennen at den er fin og de synes hun er helt teit sier hun selvfølgelig at hun bare tullet. En dag senere er episoden og den forrige meningen glemt og hun synes Beyonce sine sanger er driteit.
    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!

Wikipedia har ingen skikkelig artikkel om Bimbo. Det ville ikke hjelpe om disse såkalte ekspertene hadde skrevet en heller.