(Se også eventyrsamlingen "Mikke Duck & co" av Carl Barks)

Andeby

Andeby er hovudstaden i Norge (og Sverige) med en befolkning på 7 millioner dyr og ca. 0,0005 mennesker. Andeby ligger i Aust-Agder. Byens motto er Hva er til middag?, ble grunnlaget et sted i mai av en fyr fra Troms.

GeografiRediger

Andeby ligger i østsiden av Lier og grenser til Asker, Tranby og Lierskogen. I Andeby er det et kommunistisk styre med ordfører Bollerud i spissen. I mange år har Andeby vært kjent for sitt flotte miljø og utadvente innbygere, byen har 53 ganger på rad blitt kåret til den fineste byen i verden etter en skater skrev KULT på rådhuset i 1678 eller 1985, man er ikke helt sikker på datoen fordi ingen i byen forstår seg på tallsystemet. Andeby ligger 5 km fra Beijing og 2 km fra Koparvik.


SportRediger

Andeby United er fotballaget som regjerer i landet og har spillere som Even Storelus, Macaronigutten, Smultring Sprett, Kyllingen Chuky og Herman Nissefjes. og ikke minst Brus Brusensen! og keeper er Ola Snusmus!!! De har også et fantastisk ol-team som er en nasjonalgren i landet på grunnlovsdagen 1. Anduar. Byens sportskommentator heter Gasse Mihl-Aarepølse. Hans unike navn er foråsaket av at hans lokale kirke ble frastjålet alle bokstavene d og f. Derfor måtte folkeregisteret notere at han var "øt og øpt en treette ebruar nittenjorten".

KulturRediger

I Andeby bor det masse ender. Ingen av disse bruker bukser og på fritida spiller de finsk folkemusikk og danser polka mens de drikker melk med heroin. Andeby er kjent for sin store befolkning på mutanter av dyr og mennesker som skal ha bli født av alle som blir voldtatt i straff for å ikke spise grønnsakene sine, men det er en god del indere, russere, svensker, homofile og dyr som til sammen er 93 % av befolkningen mens resten er nordmenn selv om Oslo ligger bare 3 meter syd fra Andeby.De spiser mest gås fra Gåseby

HistorieRediger

Byens første ordfører var Gunnar Gås som gjorde byen lykkelig med å dele ut Skrue McDuck sine fantasilioner til hele hurven i perioden ?265 til 1889 helt til kapitalistene Skrue McDuck, George Bush,Franco og Fanthomas gjorde et kupp mot Gunnar og etter en dag med borgekrig hadde Andeby mistet over 250 000 000 000 000 soldater, 27 millioner kinesiske leiesoldater, en geit og ga opp, mens Skrue's part selv mistet to geiter og at Skrue selv fikk en flis i tommlen. Da hadde han og vennene hans makta i byen, men bare 2 minutter etter seiersparaden døde Bush og Franco uheldigvis ved å skli på et bananskall, mens Fanthomas måtte på sykehuset på grunn av papirkutt og dro like etter til Bollywood. DEt medførte at Skrue erklærte seg selv som Diktator og vaskemann NR.2 i Andeby i 31. Februar 1923, noe som gjorde innbygerne skikkelig pissed off! fordi de hadde alle sammen selv arbeidet i 20 år for å få vaskemannNR.2-titlen selv


Byen gikk sine år, og endelig fikk de en president. Den aller første presidenten var Dølle Duck, og den nåværende presidenten er Berit Riise. Berit Riise gjorde byen fin, men visepresidenten (Osama bin Laden) gjorde byen til Al Quaidas eget pizza palass.

    "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?"  
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!