«Seks? Sex!»

- Jan Thomas

6 er et svært kjent tall. Tallet ble skapt etter at småbarn over hele verden hadde lært seg å telle til 5, og trengte noe nytt for å bryte monotonien med "1, 2], 3, 4, 5". Dette viste seg å fungere svært godt, helt til TV|TVen ble oppfunnet, og hele oppfinnelsen viste seg å være nytteløs.

Derimot hadde dette uante konsekvenser; tallet 6 viste seg å være et av de mest intelligente tallene(bare slått av 1, 13 og 42). Snart dro tallet ut i verden og ble skikkelig berømt gjennom en kombinasjon av Norske Talenter, American Idol og Allsang på Grensen.

I sin glansperiode fikk tallet 6 spillejobber, der den mest kjente var som stand-in for Iron Maidens vokalist. Dessverre fikk det et nervøst anfall i midten av "The Number of the Beast", og endte opp med å si navnet sitt gjentatte ganger i stedet for det planlagte refrenget.

Dessverre havnet 6 på kjøret, og snart ble 6 kjent for sin aktivitet i blasfemiske klubber- der pådro det seg kallenavnet 666 på grunn av gjentatt stamming.

6 var også en skikkelig playboy; derfor ble det også et synonym for "bow-chicka-wow-wow", "når mor og far liker hverandre skikkelig godt", og "biene og blomstene".