Bevaringsverdig søppelartikkel: Elton John

Revisjon per 28. feb. 2018 kl. 01:28 av 9E2 (diskusjon | bidrag) (9E2 flyttet siden Elton John til Sylinderarkivet/Elton John uten å etterlate en omdirigering)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
NinjastarSe.cx.png Bevaringsverdig søppel-artikkel
Denne artikkelen er et glimrende eksempel på Hvordan:Være dum og ikke morsom,
og er her kun til skrekk og advarsel!
Se Sylinderarkivet for mer søppel

Elton John er musiker fra USA.

Hvem var han??

Elton John er den mest heterofile man i verden. Han er en kvinnebedårer uten like og er verdens peneste mann(kåret Miss Man 1999). Han kan virkelig å synge og noen av sangene han synger er "in and out, look behind you." og "Men are for fun" også "Kiss my ass, it don't mind" Disse er super hitter i Malaysia og Mali.  

Han har også flere hitter med Robbie Wiliams, George Michael, Jichael Mackson og Macgyver.

konserter

Han har spilt flere konserter som f.eks på homseparaden i San Fransisco der han kastet opp etter at to men kom opp på senen og kysset til ære for homsene. Dette var ikke bra. Andre konserter var i søndre Nord Vietnam hvor han spilte for fulle vietnamnesiske prostutierte kuer. Dette var hans største konsert. Han har også mange konserter med Neminem og 6pac. Og den verste gjør at Elton John jobber på apehuset. Dette var veldig verst.

Fra 2011 til 2020

Elton John kom på Titanic på 20.november 2011 og han kjøpte en hund og han døpte hunden KuHund. Først kom Kuledud3. Tone Damli Aaberge og Ingebjørg Bratland kom også på Titanic. Han skjønte at Disney er kul :) . WhatTheHai og Saul1337 begynte å bade på bassenget og de rakk til Titanic til Orebic. Han gikk på Google og han skrev FreakingNews og han spilte den svenske Titanic. I denne gangen kom det også The Frajle som sang Nasoj ljubavi je kraj. Titanic var den kroatiske ferge som sank i april 1992. Men den ble helt ny Titanic. Herr Potethode og Onkel Skrue kom også på Titanic. Han gikk på Ikkepedia.org og Donald Duck kom også på Titanic. Han gikk på Youtube.com og han skrev AFV(American funniest home video). Jamie Oliver og svenske prinsesse Madeleine kom også på Titanic. Han spilte Minecraft på Ipad. Han var også på Viber. Surrebukk skjønte at han kunne ikke angre på dette på grunn av Ikkepedianer som kom også på Titanic. Men de ble redde for at Titanic skulle synke og treffe på brygga. De er dumt. Det var på grunn av synking akkurat som på april 1992. Og det var skrekkelig at Titanic synker D: . Filipa Gomes kom også på Titanic. Av denne gangen begynte de å tulle med hverandre. Og det kommer også Ole Brumm. Hunden begynte å joike og han møtte Britney Spears og Macgyver på 20.november 2011. Han møtte også Knutsen og Ludvigsen som sang Ku i tunnelen. Hunden begynte å gjøre noe morsom og bade på basseng inne på Party Show og Nina Badric begynner å bade for hun er musiker fra Kroatia. Hunden begynte å synge sammen med Minions og Smurf. Bonnie Tyler, Capelito og Ole, Dole og Doff og Dolly Duck begynner også å synge Den svenske Britney Spears på bassenget inne på Party Show. Den svenske kokken lagde vafler. The Optical and The Illusion kom også på Titanic. Massevis av 84 passasjerene kom på Titanic på Skien brygga. Og nå går Titanic. Fra Skien til Orebic er det masse minutter. Og på natta begynner de å sove på bassenget. I 21.desember 2011 kommer det Laila Bagge Wahlgren og Harry Potter. Spiderman, Ole Brumm og Adele som sang Hello kom også på Titanic til Orebic. De kjører fra Hirtshals til Orebic og de snakker om København og Skien. Og det kommer ItsJerryAndHarry og Nyan Cat på Titanic. Elsa og Anna fra Frozen og Ørn Bjørn og Jørn kom også og Jumbomeal fra Sverige og Hello Kitty og vennene også. Fra Tyskland til Orebic. Katy Perry og Gutta fra trehuset kommer også. Fra Slovenia til Orebic begynner de å danse. Og de kommer fremme. Alle passasjerene begynner å lage trehus med masse etasjer! I 25.juni 2015 var det Kroatias nasjonaldag! I trehuset var det masse sengene. I 26.desember 2015 bor på Orebic for i Skien det var lite plass og litt trangt. Og de har penger og Dolly Duck, Ole, Dole og Doffen begynte å skru på Radio Norge som de har kjøpt på Skien. Og i 25.desember 2015 kom det julenisse og ga tusenvis av julegaver! Ho Ho Ho! Og i 31.desember 2015 ble det godt nyttår! Dette var gøy! Og husk: Fra Skien til Orebic med Titanic koster 20 kr!

Hvor er de 42 passasjerene?

De er på Orebic i Kroatia. Dette er fordi det er ikke ferie, det er fordi de bor på Orebic. Det var slutt på feriene og de tok Titanic på 20.november 2011 og 21.november 2011. Pappa heter Jamie Oliver og mamma heter Adele og andre mamma heter svenske prinsesse Madeleine.

Hvem føder i 27.desember 2015?

Adele som sang Hello føder en baby. I trehuset har det kjøkken, sykehus, baderom, soverom, bowling, skøytebane,rom med spill, leker og pute, kino, biblioteket, butikk og bank. Adele døpte baby Anna. Og Filipa Gomes føder også baby. Hun døpte baby Hanna. Fra: MLG Ikkepedia