Oppretter Sport

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 14. nov. 2010 kl. 13:07 CartoonistHenning diskusjon bidrag slettet siden Sport (Ensetningsartikkel: innholdet var «Sport er noe for alle noober der ute som liker å drive med foreksempel hånball som er en sport der det er om å gjøre å holde ballen minst, eller du kan vel...» (og)
  • 28. okt. 2008 kl. 19:04 Jaf diskusjon bidrag slettet siden Sport (Innholdet var: «Sport er et stort tull!! Det bør ingen drive med. Hvis man driver med sport er man sos, og det vil man ikke være. så jeg Glenn sier: går du på noe sport nå, så kom igjen slutt nå!!!!!:) {{stubb}} {{Omskriv}}»)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)