Oppretter Red Bull

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 27. sep. 2021 kl. 12:18 Hypera diskusjon bidrag slettet siden Red Bull (innholdet var «Red Bull har oksesæd i seg.», og eneste bidragsyter var 217.168.95.238 (diskusjon))
  • 16. apr. 2021 kl. 14:13 Hypera diskusjon bidrag slettet siden Red Bull (Tilfeldig vås: «reddbul er en drikke lagd i nor-Korea. den måten de lager den er att de tar de røde litago kuene som lier caps å presser de ned i en blikkboks. grunden att norkorea ikke lar folk gå inn eller ut er att de vil ha de røde litago kuene for seg selv. de putter også tilsatt abbor-melk som de fisker i Finland in i gokk», og eneste bidragsyter var 93.89.112.42 (diskusjon))
  • 2. mai 2018 kl. 15:44 Yayyy! diskusjon bidrag slettet siden Red Bull (På forfatters forespørsel: Innholdet var: «Red Bull er en kjent brus, bare drukket i Afghanistan av IS-medlemmer. Det sies at Red Bull gir vinger, så istedenfor å selvmordsbombe vil de bare fly opp til himmelen og sine 72 jomfruer. Heldigvis end...)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)