Ikkenytt:Trønderne blir ledende igjen.

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 28. januar 2022 nøyaktig klokka 05:09

29 desember 2008 Svenske som prøver seg på juks
Humormåling

Howard Webb er en United Supporter

Tabell

Tabellen starter på 1 (det kunne kanskje leseren ha tenkt ut på forhånd) og ender i det liggende åttetallet en finner ytterst på vriomringen på fotoapparatet. Vriomring er muligens ikke den korrekte betegnelsen på avstandsinnstillingsfokusringen, men akk så mye enklere.

Men tilbake til det essensielle i dette. En liten bevring i munnviken som ikke blotter tennene i det heletatt ville ha gitt 0 på tabellen og er ikke tatt med. Noen begrensninger må en akseptere. Å dra lett på smilebåndet med en ørliten blotting av et par fortenner vil gi 1,5 Et vanlig smil med lettere åpning av leppene vil som oftest vise det meste av fortennene og gi en 4-. er. For å kome opp i tosifrede tall er det ikke nok med fortenner. Nei der skal det være slik at en kan se deler av drøvelen vibrere, uten å benytte kunstig belysning.

Dette siste med belysning er noe Svenskene har tatt i bruk for å øke scoren, men aksepteres ikke i det Norske systemet. I tillegg prøver enkelte personer fra Jämtland og Härjedalen, som egentlig er Norsk da, å faktisk trekke opptil flere fortenner, for med det å få blottstillt drøvelen uten kunstig belysning. Utrolig hva søta bror kan finne på for å oppnå høye score på sin CV. Dette tiltross for at de ikke søker på særlig annet enn kelnerjobber i Oslo. Til nød, nattevakt eller porter på hotell.

Alle skjønner at dette er en enkel og grei målemetode som ikke krever store kunnskaper hos måleren og lite remedier for å få utført målingene.

Målingene vil gi en enkel og oversiktlig tabell over humornivået hos den enkelte. Husk endelig å legg måleresultatet inn i din CV. Den følger deg hele livet.


Tilbake til Ikkenytts forside