Oppretter Havet

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 5. des. 2019 kl. 14:40 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden Havet (Offer for elgen.)
  • 13. mar. 2014 kl. 04:36 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden Havet (Hærverk: Innholdet var: «homsefaen lol {{Sitat|Det er mangt stygt i havet, sa mannen, han så kjerringa svømme.|Norsk ordtak}} De fleste har sitt å si om havet, men helt sikkert er det at uten havet ville vi ikke blitt kvitt flere av våre artsfre...)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)