Forum:Aktivitet

Forum: Forumet > Aktivitet
Merk: Denne tråden har ikke blitt redigert på 2322 dager. Den blir sett på som arkivert - diskusjonen er over. Ikke svar på tråden hvis den ikke trenger et svar.

Ser ut til at det er veldig lite aktivitet her inne her for tiden. Hva har egentlig skjedd? Er det ingen som er glad i humor mer? Er det noe som kan gjøres for å øke aktiviteten her inne? Keiser Floyd den grusomme av Ikkepedia (diskusjon) 10. mai 2015 kl. 13:22 (UTC)

Det har over ganske lang tid endret seg fra gode, morsomme innlegg og artikler til mobbing og barnslig tøv. Svært sjelden at det lages noe som er virkelig bra. Nå er administratorene forsvunnet, sett bort fra meg som heller ikke legger så mye jobb i det annet enn å prøve å slette de verste kommentarene samt de aller dårligste nye artiklene. Særlig korte barnslike ting blir slettet. Skulle jo ønske at det kom inn noen som ville gjøre noe med dette, men sånn er dagens situasjon. Jeg er på nippet til å forsvinne selv, men uten administrator her vil det ikke gå mange dagene før det flommer over av mobbing og barnslig sexprat. Jeg har vært her i snart syv og et halvt år, og administrator etter et års tid. Jeg har gjort min verneplikt.

Du kan ikke nominere deg sjøl til noe pris, så den er slettet. Vet ikke helt hvordan du har tenkt å oppføre deg framover. Tidligere erfaring med deg er ikke strålende akkurat. Vi får vel se. Og du kan ikke opprette og ønske velkommen. Det gjør admin.--rody45 ~BC (diskusjon) 10. mai 2015 kl. 18:16 (UTC)