Emo

Revisjon per 31. okt. 2007 kl. 11:35 av Animalphan (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

Emo er et psykisk fenomen nære slektet til oppmerksomhetsyke og jeg synes livet mitt suger, men har ikke nok guts til å hjelpe meg selv"-syndromet.

Kjennetegn

Disse finner man ofte sittende på et veldig synlig sted (helst på bakken for å vise at de lider) med musikk, nært beslektet til pappmusikk, fislende ut fra en sur walkmantelefon. En smilende emo er et sjeldent syn, så sørg for å holde kameraet klart neste gang du får øye på en av disse artige krabatene i tilfelle de skulle presse fram et smil. Har du liten livsglede, masse "følelser" og er generelt sett ekstremt selvhøytidelig, da er du dømt til å bli emo. Emoer er også kjent for å "Kevinere" eller "Rahmenere", som er slang for å suge iransk kuk.

Klær, hår & sminke

Klærne er som regel svarte, men kan ha innslag av rødt, lilla, rosa og hvitt. Både guttene og jentene bruker samme type svarte jeans, og naglebelte er en selvfølge. Sko er enten Converse All Star (kan IKKE være fake) eller Vans. Sminken er nesten alltid svart, og den renner utover hvis emoen ikke gidder å bruke tid på å fikse på den to ganger i minuttet. Håret er som regel også svart - gjerne med innslag av andre unaturlige farger, men rødt er heller ikke å forakte. Den berømte emoluggen henger over det ene eller begge øynene, og dette er for å stenge ute verden og/eller for å vise at de bare ser halvparten av den. Piercingen er populære blant emoer, og da gjerne i leppa.

Typer

Det er tre graderinger av Emo:

Emo Light: Man pjatter løs om hvor poengløst livet er og ignorerer råd fra folk med lang livserfaring, går med klær som ligner mest mulig på My Chemical Romance og ser ned på oss "normale" mennesker.

Emo Standard: Man gjør alt en "Emo Light" gjør, men er litt mindre synlig blandt normale mennesker og begår selvskading og onanerer etter dyreporno.

(Emo Deluxe Edition): Denne arten er utdødd grunnet kraftige blodtap, eller fordi enkeltindivider har gjort en revurdering av sin livstil og falt tilbake til sitt normale liv. Det er gjort observasjoner av sistnevnte type individer som har uttalt i all offentlighet:

«Jeg fatter ikke hva jeg drev med»

- Ex-emo

Annet

  • En emo er umulig å diskutere med, det vinnende argumentet vil alltid ha noe med de enorme mengdene kompliserte følelser de innehar og at du umulig kan forstå fordi du går i normale klær.
  • Emoer er også veldig intereserte i usosialle spill som World of Warcraft, og de er ofte opptatt av å sløse bort sminke for summer som kunne holdt er afrikansk land gående i ti år.
  • Wannabee emoer (noe som ofte fårekommer i fjortis alderen) er mennesker som tror de er emo fordi de synes synd på seg selv, kutter seg, går i svarte klær og hører på Tokio Hotel. Se artikkelen om fjortis.

Se også