Jeg liker veldig godt ikkepedia dere er best

Poltimanngansom.png

Hei du! Vi kan se at du har det morsomt her, men vi har det ikke like morsomt når vi ser hva du presterer. Dersom dette fortsetter risikerer du å bli utestengt for kortere eller lengre tid. Gode bidrag ønskes derimot velkommen! Les introduksjonen vår, der får du vite mer om prosjektet og hvordan man kommer i gang. Men hvis du fortsetter sånn, vil du få enda en advarsel, deretter kjeft og etter det tror jeg du kan gjette hvordan det ender.


Gitt fordi du la inn irrelevant vås ("Lol meg") på siden bullshit. -Hypera (diskusjon) 22. nov. 2018 kl. 12:45 (UTC)


Hei. Du har kommet med minst ett bidrag (til YouTube) som vi har tilbakestilt fordi de(t) etter vårt skjønn var barnslig vås. Ikkepedia er ikke interessert i å se artiklene sine fylles opp med tull om tiss/bæsj/rumper/kjønnsorganer/sex/narkotika, "___ suger"/"___ ruler", resultatet av tastatursitting, emojispam og tilfeldige ord/setninger som har lite eller ingenting med resten av artikkelen å gjøre (generelle grunner, spør dersom du vil vite nøyaktig hvorfor ditt innhold måtte bøte med livet). Ta en titt på Ikkepedia:Hvordan være morsom og ikke dum om du ønsker at det neste du legger inn ikke skal lide samme skjebne.

Om du er uenig i avgjørelsen og mener at innholdet du la inn hører hjemme i artikkelen/artiklene, har du lov til å klage, og om du argumenterer godt for deg, kan det være vi ombestemmer oss.

PS. Å gjenopprette innholdet uten vesentlige endringer eller administrators godkjenning er sett på som et regelbrudd og kan få deg blokkert.
-Hypera (diskusjon) 25. mar. 2019 kl. 13:15 (UTC)

Diskusjonssider og deres funksjon

Det er greit å komme ut av skapet, men diskusjonssider tilhørende tilfeldige Ikkepedia-artikler egner seg særdeles dårlig til å poste slike erklæringer. Det er dessuten ikke noe som inngår i deres tiltenkte funksjon, og jeg må derfor be deg om å avstå å erklære ting der. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 9. apr. 2019 kl. 11:40 (UTC)


Dette er en diskusjonsside for en anonym bruker som ikke har opprettet konto enda, eller som ikke bruker den. Vi er derfor nødt til å bruke den numeriske IP-adressen til å identifisere dem. En IP-adresse kan være delt mellom flere brukere. Hvis du er en anonym bruker og opplever å få irrelevante kommentarer rettet mot deg, opprett en konto eller logg inn for å unngå fremtidige forvekslinger med andre anonyme brukere.