Oppretter 11

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 13. des. 2020 kl. 13:39 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden 11 (Ikke EU-godkjent)
  • 17. mar. 2010 kl. 20:13 Obowatt diskusjon bidrag slettet siden 11 (Fordi ingen bryr seg: innholdet var «Tallet 11 har vært et mysterium menneskeheten har grublet på i årtusener. Det vises at alle gjenstander og ting vi omgir oss med inneholder tallet 11, ta for e...» (og eneste bidragsyter var [[Special:Contribution)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)