Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

TVSunnmøre

Steinar Sagen ser på TVSunnmøre.

TVSunnmøre er en uavhengig, kristen visebasert Tv-kanal, lokalisert på Rjukan, der alle reportasjene blir filmet. For det meste er innholdet på TVSunnmøre hønsedreping, hedningevasking, omvedningslære og ellers brnjyb. Etter Knud Knudsens død i 1976, overtok Vladimir Putin jobben som redaktør, visesanger, filmer, redigerer og reporter, altså hele konsernet.

OppstartRediger

TVSunnmøre ble i 1928 startet av Knud Knudsen, mest for å tjene penger. Penger har det imidlertid ikke blitt mye av, da Steinar Sagen kommer innom hver fredag og raner Tv-kanalen, mens deres program "Vask meg ren, jeg vil ha viser og Gud i min sjel!" går live, mellom 11 og 13 hverdager. Alle kvelder 18-20 er det viser om hønsedreping. Etter 20.15 må jo som kjent alle kristne hønsedrepere fra Sunnmøre og Rjukan sove, med hendene over dynen, selvsagt.

SøsterkanalerRediger

TVYternamsfosen, TV2, TV3 og TVStumprøykenirævatilnaboen, er alle også startet av Knud Knudsen, riktignok i 1929, 1930, 1944 og 1975. Mange vil nok si at disse er mindre gode i forhold til TVSunnmøre, da Knudsen også hadde alle jobber og regi i disse kanalene, men hans hovedsatsning lå i TVSunnmøre.

HedningevaskingRediger

Hedningevasking er noe Steinar Sagen har funnet på, og Vladimir Putin satte dette på sendeskjemaet fra januar 2006. Som sagt går det fra 11 til 13 hver hverdag, og på fredagene kommer Steinar Sagen innom, og stjeler alle pengene til Putin, siden han alltid blir oppslukt i hedingevaskingen. Dets formelle navn er "Vask meg ren, jeg vil ha viser og Gud i min sjel!", men har ikke vært i bruk siden februar 2006.

 
Hedningevasking, her i vaskemaskin.