Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Sven O. Høiby

Fantomtegning av Sven O.

Sven O. Høiby (født i lysapens år, eller 1666) Han er svært populær mann i Norge fordi han giftet seg med en stripper og er far til en tidligere stripper (som han forøvrig fikk med Fandens Oldemor). Han har opp til fler ganger blitt kåret til verdens største sex symbol ( spesielt i tanga).

Innhold

Bedre DagerRediger

Lille Vilnius (som moren likte å kalle ham) var født Smyg. Det første han gjorde da han kom ut av ovnen var å bite hardt i morens vagina. Han var også umulig å amme, da han spiste moren bryster. På grunn av at han ikke fikk i seg morsmelk er han ekstemt tynn og kan ikke legge på seg. Moren gikk til slutt lei av Vilnius' streker og satte ham ut i skogen ved Kodal. Der ble han adoptert av en gruppe overvektige emoer. Dette førte til at han ble svært depressiv og ikke minst sint, og 7 år gammel utviklet han alkoholisme. 2 år senere så han sitt første strippeshow, og ble for første gang i sitt liv lykkelig, noe som førte til at han ble utstått av samfunnet i Kodal.

Ikke fullt så gode DagerRediger

Han reiste så sørover for å søke lykken i Kristiansand. Dette førte til at han pådro seg en uheldig kristiansandsdialekt, som appåtil høres ekstemt sint ut, og kombinert med at han er sinna er Sven O. Høiby/Vilnius Lysape verdens sinteste person. Det var derfor han møtte Fandens Oldemor og smalt henne på tjukka. Etter det besluttet han å bli fryst ned helt til han ble funnet under Hennig Olsen-fabrikken. Da manglet han 3 tær og 2 fingre som sannsynligvis hadde blitt brukt til Hennig Olsens Halloween-spesial-is. Han ble tint opp og det neste man vet om han ble hippie og syre-misbruker.


Kjendis-PeriodenRediger

Etter han giftet seg med en stripper ble han riks-kjendis, mye på grunn av ukentlige oppslag i mykporno-bladet Se&Hør. Hans narkomiskruk ble tyngre og tyngre, helt til han døde sovende i en kiste. Døden hans ble dessverre kortvarig, da Murdoc i 2009 brukte svart magi for å bringe han tilbake, så han kan drepe MacGyver i den nye, omtalte filmen. KJENT SOM FAR AV DE GALE

Fetisjene HansRediger

Det er ikke mer å si enn at han tenner på alt.