«Au!!»

- Julenissen om sprøyte

«Ho-ho-ho-, er det noen snille leger her? Neiiiiiiii!!!»

- Julenissen


En sprøyte er en farlig ting som har en nål på tuppen. Denne nålen brukes til å drepe folk med.

Farlige sakerRediger

Sprøyter er veldig farlige. Det kan være gift i dem. Da er det best du låser døren på rommet ditt og spikrer igjen vinduene. Men du kan allikevel ikke være helt trygg! Nyere sprøyter har en kjempelang nål som kan trekkes framm og tilbake. Slike sprøyter er fjernstyrte. Disse sprøytespissene sitter fast på en diger sprøyte på hjul. Den ser ut som en bil. Når en slik sprøyte kommer, hjelper det ikke å låse døra. Nålen borer seg gjennom alt, og sikter seg rett på deg. Du får alt blodet sugd ut av kroppen din. Så erstattes alt blodet ditt med gift. Dette skjer hele tiden, og det er helt normalt.

Oppfinnelsen sprøyterRediger

Oppfinnelsen sprøyte ble startet da den gale vitenskapsmannen Gale Allah, begynte å forske på nåler. Han fant raskt ut at man kunne drepe folk med ett eneste stikk. Gale Allah ble raskt populær blant alle snikmorderne.

VaksineRediger

En vaksine er en form for sprøyter som er veldig lett å drepe med. Helsesøster eller lege kan lure gift i sprøytene og se på at offeret ligger på gulvet i krampetrekninger mens livet ebber ut av det. Pass deg for vaksiner! Helsesøster er veldig flink til å late som at det bare er et lite stikk. Dette er en løgn for å lure de naive drittungene som går rett i musefella. Helsesøster er den nye Adolf Hitler.

SprøytesangenRediger

Sprøyte, sprøyte, verre en ei ku!

Pass deg nå, ellers dør duuu!

Sprøyte, sprøyte, ha ha ha! Hi Hi Hi!

Hi Hi Hi!

He He He!

Sprøyte, sprøyte! Hu Hu Hu!

Ha Ha Ha Ha Ha! Ref: Sprøyte, sprøyte, nålen går inn.

Sprøyte, sprøyte, bang bang bang!Helsemessige forbehold
 

Artikkelen er dessverre refusert av NHI og donert til Ikkepedia på grunn av for høyt innhold av radioaktive isotoper til å kunne resirkuleres. Selv om du vanligvis ikke skal høre på helseråd du leser på obskure enkeltsider på nettet, er dette den eneste kilden til informasjon om emnet, og du kan dermed trygt forholde deg til den (det sparer deg dessuten minst 190 kroner i konsultasjon hos lege!).