Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

Hvordan:Være dum og ikke morsom

16 byte lagt til, 15. jun. 2019 kl. 13:07
Prøver å gjøre stilen litt mer konsekvent. Endrer også den elendige artikkelen litt siden to "vitser" om å spise ekle ting er overflødig (selv i en elendig artikkel).
== Første artikkel ==
I dag skal det skrives historie. Den [[Norge|Norskenorske]] humoren kommer aldri til å bli den samme når jeg har vist hva jeg kan. Jeg får koke meg en kanne med kaffe og begynne å skrive. Jeg må velge ordene mine nøye og finne en vittig, helst hysterisk vinkling på emnet. Jeg må være satirisk og sette ting på spissen, og dermed få min humor foreviget på Ikkepedias hovedside, kanskje mitt forfatterskap blir anerkjent slik at jeg blir berømt? Jeg må begynne med artikkelens tittel. '''"Gaffel"'''.
Jeg synes jeg har gjort en veldig god jobb til nå, og kaffekanna er nesten tom. Dette har virkelig vært en halvtime full av gode idéer, jeg har hatt det så moro. Jeg får kaste inn et bilde og en siste vits før jeg lagrer mitt bidrag og får den det på hovedsiden. En Et bilde og en vits med skikkelig snert i som får leseren til å le så hardt at han svelger dataskjermen sin. Jeg må også huske å skrive "LOL" etterpå, slik at latteren kan smitte.
[[Bilde:button_bold.png]][[Bilde:button_italic.png]][[Bilde:button_link.png]][[Bilde:button_extlink.png]][[Bilde:button_headline.png]][[Bilde:button_image.png]][[Bilde:button_media.png]][[Bilde:button_math.png]][[Bilde:button_nowiki.png]][[Bilde:button_sig.png]][[Bilde:button_hr.png]]
[[Bilde:button_save.png]][[Bilde:button_preview.png]][[Bilde:button_diff.png]]
<div class="boilerplate metadata" id="transwiki" style="background-color: #ffffff; border: 1px solid #7f9db9; margin: 0 0%; padding: 0 2px">[[fil:sex.JPG|400px|right|thumb]]
'''Fet tekst'''Gaffel ble opfunnet av MacGyver og Chuck Norris i år 10000000000 f. kr XD
Gaffelen blir brukt av jennter til å spise SÆD <3 XD (Anne Johanne Larssen som bor i nabohuset spiser hver dag)
HOMOER BRUKER GAFFELUNDER SEX LOOOOL! !! [[Lenketittel]] <span style="text-decoration: blink">|</span>
</div>
Jeg visste at dette var noe for meg. Denne artikkelen har alt, den er hysterisk, den er provoserende og den setter ting på spissen på en satirisk og humoristisk måte. Leseren vil le, gråte, bli provosert, gråte og tørrjokke. Det vil være en opplevelse som leseren sent vil glemme. Det går så bra at jeg må ta meg litt mer kaffeAlt som gjenstår nå er å signere mesterverket mitt.
Gaffelen blir brukt av jennter til å spise SÆD <3 XD (Anne Johanne Larssen som bor i nabohuset spiser hver dag)
HOMOER BRUKER GAFFELUNDER SEX LOOOOL! !! [[Lenketittel]] <span style="text-decoration: blink">|</span>
Homoer bruker gaffel til å spise tiss og bæsj LOOOOL!!!!! [[Lenketittel]] XDXDXDXDXDXD!!! <span style="text-decoration: blink">|</span>Skrevet av lars ;) (www.ultrakuuulkis.bloggside.no)
</div>
Det er jo genialt å skrive XD mange ganger, da kommer de til å le mange ganger mer. LOL Jeg er også genialt, for hvis en ler ler jo allestolt av denne artikkelen. Jeg har virkelig talent og kommer sikkert til å bli årets ikkepedianer! Et sexbilde er jo også hysterisk morsomt, jeg har virkelig talent! Leserne kommer til å le til de får hikke. Jeg trykker på "lagre", og skriver meg dermed inn i rekken over glimrende forfattere.
Byråkrater, IP-kontrollører, emailconfirmed, rollback, Administratorer
6 543
redigeringer