Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Endringer

Sylinderarkivet/Elton John

1 531 byte lagt til, 24. des. 2015 kl. 09:46
ingen redigeringsforklaring
han har spilt flere konserter som f.eks på homseparaden i San Fransisco der han kastet opp etter at to men kom opp på senen og kysset til ære for homsene. Dette var ikke bra. Andre konserter var i søndre Nord Vietnam hvor han spilte for fulle vietnamnesiske prostutierte kuer. Dette var hans største konsert. han har også mange konserter med Neminem og 6pac.
== Fra 2011 til 2020 ==
Elton John kom på Titanic på 20.november 2011 og han kjøpte en hund og han døpte hunden KuHund. Han gikk på Google og han skrev FreakingNews og han spilte den svenske Titanic.
Hunden begynte å joike og han møtte Britney Spears og Macgyver på 20.november 2011. Han møtte også Knutsen og Ludvigsen som sang ku i tunnelen. Hunden begynte å gjøre noe morsom og bade på basseng inne på Party Show og Nina Badric begynner å bade for hun er musiker fra Kroatia. Hunden begynte å synge sammen med Minions og Smurf. Capelito og Ole, Dole og Doff og Dolly Duck begynner også å synge den svenske Britney Spears på bassenget inne på Party Show. Fra Skien til Orebic er det masse minutter. Og på natta begynner de å sove på bassenget. I 21.desember 2011 kommer det Laila Bagge Wahlgren og Harry Potter. Spiderman og Adele som sang Hello kom også på Titanic til Orebic. De kjører fra Hirtshals til Orebic og de snakker om København og Skien. Og det kommer ItsJerryAndHarry på Titanic. Fra Tyskland til Orebic. Katy Perry og Gutta fra trehuset kommer også. Fra Slovenia til Orebic begynner de å danse.Og de kommer fremme. Alle passasjerene begynner å lage trehus med masse etasjer! I 25.juni 2015 var det Kroatias nasjonaldag! I trehuset var det masse sengene. I 26.desember 2015 bor på Orebic for i Skien det var lite plass og litt trangt. Og de har penger og Dolly Duck, Ole, Dole og Doffen begynte å skru på Radio Norge som de har kjøpt på Skien. Dette var gøy!
{{bevaringsverdig}}
[[kategori:musikere]]
Anonym bruker