Forskjell mellom versjoner av «Fedme»

777 byte fjernet ,  14. okt. 2009 kl. 16:39
ingen redigeringsforklaring
Fedme er en alvorlig helsesykdom som oppstår når du spiller Wow eller spiser for mye. Feite folk er et lett bytte for mobbere, og dette fører til diabetes 1, 2, 3 osv. Folk som lider av fedme har ofte puste- og stønneproblemer, noe som fører til latskap som også er dødlig. Dette er grunnen til at McDonalds lagde drive-in.
En gang for lenge siden var fedme en utryddningstruet dyreart. Den håldt på å dø ut pga. overjakting på denne enkelte arten, siden kjøttet er så godt og saftig. Fedme er ganske stor så hvis man skyter en av dem, blir det nok mat for resten av året.
 
Dobbelhaka er et tegn på at du begynner å bli overvektig, og da er det viktig å se alvoret i det. Oppsøk en lege fort som faen, og få noen gode slanketips. Hvis du får diagnosen fedme kan du bare gi opp, hvis ikke har du enda noen år igjen å leve.
'''hva skjedde?'''
 
Etter mange år med overjakting og dårlig behandling av denne velsmakende og mettende dyrearten, som nesten førte til utrydning, kom fedme's egen gud: mr. /\/\acdonald og reddet dem. Han valgte ut en verdensdel hvor han begynte å oppfostre alle de små fedmene som var igjen. Denne verdensdelen kalte han for Amerika. På denne øyen kan Fedmene leve i fred, i sitt naturlige habiat. de kan ta sine private donut-trucks rett bort på foringsstasjonen, hvor de får mat og drikke med så mye kalorier som mulig (for en ekte fedme har kaloriene samme fungsjon som proteiner har hos oss mennesker) og deretter kjøre donut-trucken tilbake til det store buret sitt for å se ophra på sine 102 tommers flatskjermer. For en del år siden trodde man ikke at Fedmer kunne bli større enn 180 kg. men i nyere tid har man observert Fedmer helt opp i 400 kg.
 
Symptoner på fedme:
'''fat pet'''
 
Dobbelhake
hvis man skulle ønske å oppdra sin egen Fedme har man følgende steg man må følge /\/\acdonalds 10 bud:
Femi vibber
 
Feite lår
1. aldri forsøk å gi ham sunn mat (feks. brokkoli, frukt..)
Krympende penis
2. aldri gi ham mosjon
Bollemus
3. ha mat stående rundt over hele huset
Valker
4. ikke bæsj i buksa di
Fat lips
5. la ham bli jøde
6.Vekta flytt innropermac'enbackup
Diare
7. Få i ham litt [[Brnjyb]]
Sår hals pga fettøkning i nakke- og halsregionen
8. ikke la hamspise seg selv, da krymper han
Svette
9. hamburger er godt
Bilsetet krymper
10. pommes frites er bedre.
Verden blir mindre
 
{{Omskriv}}
Anonym bruker