Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Sommerguide

Sommeren nærmer seg med musesteg, og mange vet ennå ikke hva de skal finne på når fellesferien kommer. Listen over alternative reisemål og aktiviteter er lang, og mange trenger litt ekstra hjelp for å treffe det rette valget.

Denne sommerguiden vil prøve å hjelpe deg å treffe det rette valget ved å gi deg presis og utfyllende informasjon om populære reisemål, og noen gode tips om aktiviteter som du kan drive med hvis du bestemmer deg for å bli hjemme i sommer.

Ferie i utlandetRediger

 
Solkrem er for pyser.

Hvis du bestemmer deg for å ta turen ut av landet i sommer, kan det anbefales et reisemål som har lange strender med toppløse damer og strandbarer, der du kan la ølvommen henge fritt og den bleke huden din blende samtlige strandgjester innen er radius på 200 meter(800 meter hvis du stammer fra England).

Tips

Husk at hele vitsen med utenlandsturer er å smugle alkohol og tobakk. Ta med deg så mange kofferter som mulig for å få god plass til godset når du skal hjem igjen.

Når du har valgt et reisemål som passer til denne beskrivelsen og sitter på flyet, må du begynne å forberede deg ved å la en eller flere ølflasker hvile på leppene dine hele flyturen ned. Husk, det er ikke en skikkelig norsk utenlandstur hvis du ikke er påvirket av alkohol 26 timer i døgnet, og oppfører deg som en brunstig elg hele tiden.

Husk å ta med deg trygdekort, slik at du lett kan få legehjelp. Sjansen er nemlig stor for at du finner på å stupe i barnebassenget på hotellet, eller at utagerende karaokekvelder ødelegger stemmebåndet.


HjemmeferieRediger

Selv om du blir hjemme i sommer, trenger det ikke bety en kjedelig ferie. Vårt langstrakte land kan by på mange spennende aktiviteter, bare du vet hvor du skal se etter dem. Noen av de mest populære aktivitetene inkluderer elgsurfing, grilling, danseband-festivaler, hamsterrøyking og grilling.

Med disse utfyllende tipsene i bakhodet har du nå grunnlag for å velge en ferie helt etter dine behov.

Lykke til.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.