Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Snåsa

Snåsa er en kommune i kaffe- og brennevinsfylket Nord-Trøndelag. Snåsa er ikke kjent for noe, men de tror selv at alle i Norge vet hvem de er pågrunn av Snåsamannen. Dette er feil fordi ingen vet hvor Snåsamannen bor.

Innhold

Generelle faktaRediger

BefolkningRediger

I Snåsa bor det 17 personer, 2143 lemen(6 i kommunestyre), 3 bjørner, 44 ørreter, 3 namsosinger, 1 steinkjærbygg og 22 kinesere. De siste er som sagt bare på gjennomreise for å komme til Grong. Kommunen teller også over 2500 fiskevann. Men med tanke på at det bare er 44 ørreter, så er de fleste fiskevannene uten fisk.

  • Som tilegsopplysning er det ikke uvanlig å se lemmen som sitter og fisker i sølepytter (så hva snåsninger legger i ordet fiskevann er uvisst). Snåsa er den eneste fire-språklige kommunen i Norge. De fire språkene som brukes i Snåsa er norsk, sørsamisk, snåsk og lemensk (plus de 22 kineserne på gjennomreise).

Snåsninger er gjerne dumme og fyllesjuke hvis du møtter dem. De har også hissigtemperemang og spekker hvis de blir sinte så da er det best for meg å avslutte nå for å unngå at Snåsa blir utfolka.

ØkonomiRediger

Hovednæringen i Snåsa er jordbruk og skogbruk. Snåsa eksporterer tømmer og stein. Alikevell er den største eksportnæringa lemmen til lemmenår.

MatRediger

Snåsa har en egen spesiell matkultur, der en vanlig delikatese er det de finner av "sjokolade" etter dyrene og eventuelt tilbehør som kommer dit av seg selv. Snåsninger er spesielt glad i det de finner i naturen slikt som fluesopp og mauregg som blir en absolutt nydelig omelett.

Fæst!!!Rediger

Snåsninger er veldig glad i å feste. Der røyker de gjerne sigarett-filter de har funnet langs E6, og drikker en blanding av spylerveske og lemmenbæsj kjent som "snåsakarsk".

    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!