Rome: Total War

Medisin som skal kurere avlange testikler. Har blitt brukt med suksess i Hvittingfoss og Kongsberg.

HistorieRediger

Rome: Total War ble oppdaget av den danske søppeltømmeren Evil Bert i 1987. Han skulle tilfeldigvis hente en pose med søppel utenfor Røde Kors sitt hovedhus i København, da han plutselig stakk seg på en sprøytespiss. Han stoppet blødningen og gikk hjem, men senere begynte underlige ting å skje. De avlange testiklene Evil Bert hadde irritert seg over i lang tid ble plutselig ovale. Evil Bert ble så glad for dette at han tok patent på den slimete substansen i sprøyten. Som den hobby-forskeren han var, begynte Bert så å undersøke medisinen.

InnholdRediger

Rome: Total War-medisinen er laget av apeurin, bladlus og snørr. Det er svært viktig at alle ingrediensene er mugne og at de har blitt oppbevart på et mørkt og fuktig sted.

BrukRediger

Rome: Total War må injiseres i en pulsåre lokalisert i låret. En spiss sprøyte (for eksempel slike de narkomane bruker)kan anbefales. 1 dl av medisinen er minimumsdose, dette varierer ved graden av avlanghet i testiklene. Hvis kun én testikkel er avlang må dosen halveres. Scrotum festes i en skrustikke før injeksjon, fordi pasienten ikke skal drepe noen i nærheten mens de ekstreme smertene er på sitt verste.

BivirkningerRediger

Enkelte pasienter kan oppleve lilla og rosa flekkete utslett rundt kjønnsorganet etter bruk av Rome: Total War. Det er i midlertidig anfall av ekstrem hyperaktivitet som er medisinens "landeplage". Det anslås at ca 20 000 mennesker har omkommet som følge av ulykker etter bruk av Rome: Total War