Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Rettslære

MacGyver oppfant rettslære.

Rettslære er et fag man kan velge å studere på videregående skole. Det er utelukkende ment for elever med svekkede sjelsevner, som mangler muligheten til å skille mellom rett og galt. Man blir for eksempel tildelt timelange leksjoner i hvordan man skal behandle eks-narkomane colombianere, en ensom kanin eller idioter, og man må til stadighet bekrefte at man har forstått poenget ved å tvinges til å gi alle konfirmasjonspengene dine til sultende barn i Øst-Timor.

BakgrunnRediger

Rettslære ble oppfunnet av McGyver i 1245, da han mente faget kunne bidra til at folk kuttet ut datidens heksebrenning. Resultatet ble snarere at MacGyver ble bannlyst for kjetteri og tvunget til å flykte til Bolivia, hvor faget skulle blomstre i de neste 500 årene. På 1700-tallet allierte MacGyver seg med Chuck Norris, og startet en kampanje for introduseringen av rettslærefaget på barneskolen på Ramsøy. Da det gikk opp for dem at denne skolen kun eksisterte i beboernes fantasi, gikk de oppgitt igang med en ny kampanje, denne gangen i San Marino. Kampanjen ble en suksess, og San Marino er idag kjent som verdens mest moralske stat (men også fattigste, ettersom innbyggerne årlig donerer all inntekten sin til Nord-Koreas atomenergiprogram som selvsagt har fredelige hensikter!.

Rettslære idagRediger

Rettslære er fremdeles forbudt i enkelte land (som Russland, Kina og USA), av den grunn at de mener San Marinos dårlige økonomi burde være et stadfestet eksempel til skrekk og advarsel for alle land som mener samvittighetsbevisstgjøring blant innbyggerne kan være positivt for landets fremtid. Imidlertid blomstrer faget i Norge, og mange elever på videregående skole tvinges daglig til å stå opp tidlig, knekke morrabrødet, løpe til bussen og lide seg gjennom timelange undervisninger bare på grunn av at Kjell Magne Bondevik hevder dette kan bidra til at dagens ungdom vil reise seg for ham på bussen når han blir gammel (mens den egentlige årsaken er at han trenger å sitte for å skjule ereksjonen sin, som har vart helt siden han falt i viagragryten som 3-åring). Mye taler imidlertid mot dette, da faget har ført til at ungdommer istedet sover på bussen og dermed ikke er våkne når gamle damer trygler og sikler etter sitteplassene deres.