Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β


Post ble oppfunnet av Cleopatra i år 40 f.kr. for hun måtte ha en måte å bestille gardiner på. Post kommer av det egyptiske ordet for "Honningkake dyppet i honning, med honningglasur på en honningseng av smeltet honning". Hvorfor post da smaker som Nyvasket bestemor dyppet i juling, med en persilledusk, er uvisst. I dag kan post være fylt med alt fra baviankompleks til skivet bacon. Det man putter post i kalles et brev.

Et eksempel på et brev.


Innhold

Hvordan sende postRediger

Hvis du vil sende post må du pakke ferdig posten og så levere den i en rød postkasse med bart. For å slippe post nedi må du løfte på barten med en skive bacon. For nærmere beskrivelse se postkasse.

Forskjellige typer postRediger

  • A-Post
  • B-Post
  • C-Post
  • E-Post
  • Kompost

Hvordan hente postenRediger

Hvis du vil hente posten, må du skaffe deg en postkasse som verken har bart eller grønn farge, med avtakbar parykk slik at du enkelt kan plukke ut dritten posten. Men å hente posten er en livsfarlig aktivitet som burde unngås. Hvis du vil hente posten sikkert må du kamuflere deg og rekvidere posten. For mer informasjon se: Hente posten.

PostvåpenRediger

Postvåpen eksisterer i mange former, men den uten tvil sterkeste er nok postbomben med kjemisk konvolutt. Oppfunnet av Hitler selv, den dagen han spydde på posten sin. Det nest sterkeste våpenet er postbomben med vanlig konvolutt, et våpen fylt med postsyre; en syre som etser som bananglasur.


Se ogsåRediger