Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Oppvaskmiddel

Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

Innhold

Hvordan lage oppvaskmiddel

Oppvaskmiddel tappes fra trær helt sør i Norge. Særlig fra lauvtrær, det er de som inneholder mest oppvaskmiddel. Om treet har ligget i saltvann over natta, gir det mer oppvaskmiddel. Men også en liten andel ferskpressede, falske pengesedler, som man kan bruke uten å bli arrestert for falskmyntneri. Begge deler finnes rett under barken på treet, det er der det er mest plass.

Hvordan starte et oppvaskmiddelfirmaRediger

Om man skal starte et oppvaskmiddelfirma, må man først drive en egen, privat marihuanaplantasje i fem år, og man må da røyke halvparten av avlinga hvert år for å få mer innsikt i den enorme utfordringa det faktisk er å få starta et oppvaskmiddelfirma. Man kan jo også hoppe over de fem årene med marihuana, men da må man ha kurs i firmaledelse, hvor overbetalte kursledere gjør sitt beste for at du skal misforstå hva de mener, og dermed ta flere kurs. Disse kursene bør finne plass en time på hver tirsdagskveld i to år. Men så er det de påfølgende kursene, to år til, om kurslederne klarer å misinformere deg nok til at du da må ta de to påfølgende årene. Men om man skjønner alt som skjer på de to første årene, slipper man de to neste årene, da de har samme undervisningstid som de to første årene. Men i begge situasjoner, når man blir ferdig med kursene, har man nok ballast til faktisk å starte et firma.

 
Dette er fabrikken som begynner som marihuanaplantasje, for så å gå over til å være oppvaskmiddelfabrikk. Denne kan sees og luktes i mils omkrets pga. de sterke luktene den avgir i begge periodene.

Forberedelse av oppvaskmiddelRediger

Så er det også slik at oppvaskmiddel ikke kan brukes rett etter tapping, det må gjennom en prosess før det kan ut i butikkhyllene. Deriblant, må det spises av bigfoot, så må bigfoot skytes, og en eller annen sprø snikskytter hoppe frem fra skogen og sprette opp bigfoot og spise innvollene uten å desinfisere dem først. Oppvaskmiddelet er da lagra i ei egen oppvaskmiddelblære, som kan kuttes ut, forsegles med høyre stortå fra bigfoot, hvor neglen er trukket ut. Denne gjør at oppvaskmiddelet holder seg i blæra, uten at blæra sprekker under transport.

 
Dette er oppvaskmiddel på flaske. Det er denne formen for oppvaskmiddel som er mest vanlig. Det er denne fancy plastflaska jeg snakka om, også har selve fargen og forma på den noe å si for om folk vil kjøpe den eller ikke, og kanskje også få dem til å vaske opp.

Ferdiggjøring og omsetning av oppvaskmiddelRediger

Når det kommer frem til butikkhyllene, må blæra åpnes. Oppvaskmiddelet, som da er klart for bruk, tappes på fancy plastflasker, som da skal manipulere uskyldige folk til å få lyst til å vaske hjemme. Om de nå klarer å manipulere noen uskyldig folk til å faktisk ta det tunge skrittet å kjøpe en underpriset beholder med oppvaskmiddel, så må de som selger middelet forsikre seg om at den som kjøper faktisk har tenkt å vaske skittent porselen og bestikk og slikt, og ikke drikke det.

Dette kan de ikke forsikre seg om uten grundige undersøkelser, det er faktisk derfor de (Butikksjefen og en ekspeditør/ei ekspeditrise) tar med seg den potensielle kjøperen og "griller" den, til de har fått den infoen de vil ha. Dette kan foregå på to måter; enten setter de et altfor sterkt lys i fjeset på den uskyldig kjøperen, for å finne ut hva som er dens hensikt. Eller så fyller de et trau i smuget bak butikken med oppvaskmiddel, hvor de setter det sterke lyset på for å forsterke inntrykket av at de faktisk bader kjøperens katt eller hund eller fugl eller hva han har. Om han/hun har flere dyr, så velger de det skitneste. Valget faller som regel på enten en kattunge som ikke har lært å gå på do, eller en gammel hund som går for mye på do. Om personen verken har en slik katt eller en slik hund, og ikke noe dyr, kan de være så sprø å faktisk bade kjøperen.

Om de gjør sistnevnte, begynner som regel personen å drikke oppvaskmiddel for å slippe å bade. Om de bader et dyr som eies av personen, så blir det vanskeligere for personen å få drukket noe oppvaskmiddel, og har da lettere for å komme med viktig info som gjør ham/henne til, ifølge selgernes standarder, en "skikket" kjøper.

Om kjøperen drikker oppvaskmiddel, får han ikke kjøpe. Da må han kjøpe noe annet, f. eks. ei nyskutt ugle fra en skog i nærheten. Verd å merke ei ugle som da har vært utstoppet i tre år.

 
Dette er bigfoot, den som da inneholder blæra med oppvaskmiddelet (Seff, etter å ha drukket det), og den har ei hinne på innsida av tarmene, som hindrer den i å bli "høy", så den går rundt som den pleier frem til den blir skutt, også etter oppvaskmiddel-inntak.

Annen irrelevant informasjonRediger

Så er det også det med at oppvaskmiddel er et nødvendig stoff for å nå ei "høy" tilstand, uten å røyke marihuana. Man drikker det, etter å ha lurt folkene på butikken til å tro at man skulle vaske med det. Man kan faktisk bli "høy", kun ved å lukte på oppvaskmiddelet. Må heller ikke glemme at alt av penger som kommer inn på omsetning av salg og kjøp og alt slikt, går til den som driver firmaet, en slags Hitlerfaen, en maktsyk jævel som sitter i en altfor behagelig kontorstol og har beina på et altfor nymotens skrivebord. Også bruker han/hun selvsagt sedlene som har kommet inn, som hodepute. Over den altfor behagelige hodestøtta til stolen. Da kan man jo si at direktøren der har gjort det bra, men vil bli hatet av alle. Men det er prisen man må betale for å få et vellykket oppvaskmiddelfirma til å lønne seg.