Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Nudler

NudlerRediger

Nudler er en liten indisk-austarlsk rett lagd av de moste hjernecellene til lokale tilbakestående. Nudler smaker som en blanding av nulder, og nudler, og er svært ettersøkt. Det ble serdeles populært og ettersøkt under første verdenskrig da alle soldatene trengte noe kjapt å spise! Mr.lee var da en enkel løsning for alle de sultne patriotene. løsnigen her var å bruke vannet fra radiatoren på bilene som varmtvann til koking. mr.lee på boks var spessielt ettersøkt ettersom du slepper å bruke hjelmen som skål. etter mat ble selvsakt søet helt tilbake i radiatorene.

etterspørselen etter nudler sank så fort krigen ble avsluttet. staten som sugd seg stønn av gryn likte ikke dette, den rødgrønne regjeringen bestemte derfor å samarbeide med Adolf for å starte en ny krig. dette ble andre verdenskrig, vanlige kriger blir for små og dermed for liten forbruk av nudler. verdenskrig var det som måtte til, alle soldatene gledet seg til nudler igjen! nudlene holdt krigen gående i 4 år før mr.lee plutselig viste seg i hyllene hos dag's marked! :O Hitler drepte seg selv og alle gikk tilbake til sitt normale liv, men nå kunne de kjøpe nudler i butikken ;)

FremgangsmåteRediger

5% Ingredienser (Moste hjerneceller). 90% Hat. 5% Ingenting. 33% Arsenikk.

Ta ingenting og kvern det i en moskuskvern på 999999 grader. Gjør dette i strekk i 30,9 år. Deretter tar du å hetser og hater det du har kvernet, sånn at ingenting blir mørt og rødt. Deretter tar du de moste hjernecellene og maner de inn i ingenting. Dette tar veldig lang tid, og du må være yppersteprestJamaica for å gjøre dette. Deretter tar du å tar oppi arsenikken og serverer det til din svigermor. Vel Bekomme!

UtbredelseRediger

Siden det ble oppdaget av fotografen og turgåeren Homer Simpson har det blitt veldig utbredt. Det serveres på fastfoodkjeder som MacDonalds og Petter Pizzadust. Men de får råvarene sine fra Mensamedlemmer, der de mener det er mye å ta fra. De fleste indisk-australske folk mener at den tradisjonelle retten smaker best, men de som bor i Amerika mener det motsatte.

Det viser seg også at nudler er en type tomat, men er en hemmelighet som bare deles innenfor FBI.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.