Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Muslim

Muslim.jpg

Ordet muslim har samme opprinnelse som ordet for matvaren musli. Muslim er et arabisk prevensjonsmiddel som selges og markedsføres av Clas Ohlsson. Muslim kalles også super-lim eller lyn lim.

  • Den kan minne noe om følelsen man får ved inhalering av hornsalt eller Biovit.

OpprinnelseRediger

Muslim har sin opprinnelse i et lite land utenfor Saudi-Arabia, og ble oppdaget av Clas Ohlsson på en forretningsreise til forretningspartneren og oljesjeiken Ar Al Dit. Clas Ohlsson oppdaget ganske raskt at kvinnene i sjeikens harem brukte et svært effektivt prevensjonsmiddel som ble produsert av resirkulerte malerkoster oppløst i høyverdige hydrokarboner tilsatt etylenglykol, paracetamol, svovelsyre og nitrometan. Clas Ohlsson klarte etter heftige forhandlinger å tilegne seg den kjemiske formelen for fremstilling av prevensjonsmiddelet, og da han kom tilbake fra forretningsreisen startet han masseproduksjon og markedsføring av dette nye, spennende produktet som vi kjenner som Muslim.

Aldri gjør dette hjemme.Rediger

Muslim kan under ingen omstendigheter brukes ute i naturen, det kan føre til at beholderen eksploderer, og det vil man helst ikke fordi at lukten av Muslim vil dekke ett helt kontinent og lukten minnes veldig om blomster og fluer. Det kan også forårsake mugg på offentlige bygginger, noe som er ett stort problem i Iraq og Romania. Sandær er egentlig pakistaner