Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Kaffetrakter

"Olav du må vakne, kaffetraktarane kjem!"

~Ukjent til Olav

Kaffetrakteren er et lite men dødelig dyr som er for det meste er å finne i våtmark, tørrmark og brostein. Dens kosthold inneholder blant annet våttmopp, slappfisk, neglsopp, overstylet og -sminkede personer som er i rampelyset for ingen grunn, og oftere enn det fødes barn i Afrika, religiøse ekstremister og idioter.

I løpetiden har den et lett gjenkjennelig rop; "Bzzz-ÅÅhaa-Badabing!". I denne perioden er den også lettere å få øye på ettersom den ofte ligger på ryggen med tomt blikk rettet mot himmelen mens den mumler inkoherent sitater fra Bjørn Eidsvåg sanger, etter inntak av grønn fluesopp under sopprøkingsfestivalen i Valdres.

Det første eksemplaret ble oppdaget i 1458 av Lars Monsen under hans farefulle ekspedisjon til undergrunnen; Toten. Her ble han møtt av en rik fauna og flora som kun kan måles med de mest asfalterte deler av øvre Asker.


I 1502 ble kaffetrakterene satt på rød-lista over truende dyrearter i Norge. Dette var fordi de truet Jon Arne Riise til å ta av seg klærne sine, noe som gjorde at hele Norges befolkning falt om av sjokk. Det tok lang tid før befolkningen klarte å ta seg opp igjen, og alle hadde våknet først på 2000-tallet da det ble kjent at Tina Turner skulle spille på Valle Hovin. Under konserten gjorde Knut Storberget seg merket som den mest engasjerte fansen og med sin egen rytmiske tolkning av "Simply the Best" ble til og med Turner kraftig imponert over nordmannens overmenneskelige bevegelser.

I dag har Norge en kaffetrakter populasjon på omtrent 4,5 milliarder. Av disse kan 89% regnes som en fare for folk, fe og idioter. Spesielt den siste kategorien er særlig utsatt.Hvordan drepe en kaffetrakterRediger

Se ogsåRediger