Julenissen


Julenissen, bilde tatt ved en demonstrasjon. Normalt kler julenissen seg i rødt, men her har han av en eller annen ukjent grunn iført seg en gråd nissedrakt.

Historie

Julenissen (uttales [ju;le][nis;e;n])A.K.A Julingnissen (Virkelig navn: Jul Egil Nilsen, J.E Nilsen)er en serie-kriminell innbruddstyv som bryter seg inn i alle hus på 24. desember, hvor han da legger igjen farlige gjenstander kalt gaver. Han er sønnen til Julenis (broren til MacGyver og Davy Jones). Men under registreringen av Julenis som norsk statsborger, forekom det en skrivefeil. Julenis heter egentlig Julenils (kan lett forveksles med julepils). Julenils har fått navnet sitt fordi han gikk på skole med tomtepikken, og fikk alltid juling, altså Julenils. Julenissen spøkte en gang om å være enig med svart-hvittreligionen, og er derfor ikke lengre på talefot med sine barndomsvenner, Mullah Krekar, og Adrian Hitler. Julenissen var også usikker på hans legning, og begynte å forelske seg i de små alvene, politiet har vært ute etter han i mange år, han ble kalt lommemannen. Han var uten venner og fikk store depresjoner før han endelig møtte rudolf som trøstet han i den vonde tiden. Bare noen uker senere fikk Rudolf (senere kalt Adolf) ham til å gå på speeddate der han møtte nissemor. Husk; nissen er alltid klar, det er derfor han går i morgenkåpe. Julenissen brukte masse redtube.com, men etter å ha blitt kjent med nissemor(som han mener er nesten som å spise godteri da det ikke er halloween )begynte han med sin plan om verdens(barneundetøy)herredømme. Han elsker forresten gulerøtter/peniser.

Liv

Julenissen kan også beskrives som en sexy liten tyv på 121kg som lister seg fra hus til hus en gang i året for å få masse mat han kan stuffe i seg sånn at ha blir 182kg... er det ikke mistenkelig at han bare kommer når man sover?! Han stjeler grøt hvis du ikke setter den ute på verandaen til kjøling, og tror han er kul og legger litt kinderegg med hasj igjen til deg. Det er viktig å ikke mate ham etter midnatt, eller få vann på ham, for da vil han bli til et lite, japansk monster som ødelegger motoren på biler og som formerer seg hemningsløst. Han vil også miste masse pels når formeringen skjer.

En stund etter skolegangen gikk Julenils inn i en usunn diett som består av:

  • Grøt
  • Ribbe
  • øl
  • akevitt
  • sprit
  • karsk
  • kaker/kjekser
  • kattemat (kun en tradisjon i tidligere juggoslovakia)
  • Froskelår til frokost

Det Hemmelige møtet

I 2005 var nissen og Rudolf(Adolf)på et hemmelig møtet med verdens mest intelligente og ledende menn(inkludert Jan Thomas og MacGyver, som fiklet med litt gaffateip, doruller og dildoer i møtet). Han truet med å sende en bombe som ville infisere alle mennesker i verden med bakterier, og i noen tilfeller gjøre dem til zombier, pedofile, alver og kopier av ham selv som kan være din nabo. Bomben inneholder 25 liter kartong, 1 rull med gaffateip, noen bananer.

Julenissen står i tjeneste hos djevelen. Han henter alle de syndige barna, og putter narkotika i sokkene til de snille. Han er ikke noe annet en en feit alkoholiker, som stjeler grøten til fattige familier, og drikker øl 24/7. Gavene han gir til folk kjøper han på Fretex, TV-Shop og E-bay.

Så aldri tro på nissen.

Nilsen Rettsaken

Jul Egil Nilsen ble stilt for den internasjonale domstolen i Haag våren 1994 etter mistanke om medvirkning til forbrytelser mot menneskeheten som følger av uforsvarlige gavevalg. Gavene som ble pekt ut var blandt annet HAAGesakser, gressklippere med nitro, kunstige juletrær, sprøytemiddler, og en rekke andre objekter som sees på som et hån mot den perfekte HAAGen. Nilsen fikk tildelt forsvarer Tor Erling Staff og anket livstidsdommen til høyeste rettsinstans. Etter mye mas og kjas ble han frikjent i 1998. Tiden rettsaken forløp seg blir ommtalt som "The great depression".

== Filmer ----


Santa vs. Predator (1978)

Santa and Jesus vs. Devil and Winnie the Poo(h)

Stop Santa, your hurting me!

Jingle bell: Hardcore porn. starring: Santa, Britney Spears and Saddam Hussein

BB: Booze and Boobs with Santa Claus.

Waffen SS: Codename SSanta (1943/2003 - 1943/2003)

Julenissen Vender Tilbake(Med Våpen)! (2008)

The Julekalender

Nissene på låven

Artistnavnet hans er "The Joelniss"

Annet

Julenissen har egentlig ikke alver som hjelper han, det er egentlig underbetalte polakker som lager leker for han... Lekene de lager er så dårlige fordi de kan bare bruke gaffateip og ting de kan finne i "fabrikken", som egentlig er et nedlagt horehus. De bruker gamle dildoer og lim for å lage alle slags leker (og gaffateip selvfølgelig). Bamser lages av nissens navlelo som kommer etter nissen har hatt på seg nissetøyet sitt som er laget av hval-fittze-hår som lukter sæd som har ligget i trusa i flere måneder...(hvis du vet hva det lukter...) "Når det blir mørkt må du skynde deg hjem, julenissen kommer i kveld...". Ja, pass deg...

Sammen med sin halvbror, Septiknissen (familiens sorte får, også kjent som Dodraugen), står han også bak de slemme barnas årlige feiring, NAV-dagen.

  Klovnealarm! 
Listeklovnen har vært på ferde igjen!
Se flere lister...


Nissemor heter Julie Nilsen (si det fort og hva tror du du får?), og er ganske feit, fordi hun stadig vekk er gravid med en av nissens små misfostre i magen. (Nissemor er tross navnet ikke Nissens mor, og de lever ikke i et incestuøst forhold.) Kona til nissen er deilig og nissen leker noe som han kaller "Jingle bell" med henne... du kan vel tenke hva det betyr...

Nissen var egentlig søppeltømmer i Jerusalem (23 f.kr.-år 0 e.kr.). Han var egentlig muslim men så omsydde/omskjærte(ordet endret seg etter han hadde hatt hviskeleken med Bin-Laden, Krekar, Bush) han turbanen for å lage en nisselue,dette var fordi han hadde sett noen gjøre det på TV.

Diverse andre han har hatt seg med: Ole Ivars, Jahn Teigen og Per.

MERK: Nissen er gal, og hvis du ikke er forsiktig, kan han sende HIV smittede hagenisser for å voldta deg. Så pass på... Vær slem i hele året.

 
Reaksjonen til James Rolfe når han fant en overraskelse i gaven hans
    "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?"  
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!