«Le lålelålelåle lelåle leiå»

- Same som joiker

Joikens historie: BegynnelsenRediger

Joik bygger grunnlaget sitt på den urgamle joika bolle sjangeren som ble utført av AIDS og HIV-smittede reinsdyr på dødsleie. I riktig gamle same dager var det en mann som het Micheal Joickson som hadde tenkt å bli artist. Micheal Joickson ringte musikk studioet Joik Music. Micheal Joickson spilte først inn mega(same) hitten: Driller som lå på topp i Rein Lista Topp 20 i 7 år( det var nemlig den eneste på lista) Så kom det en ny hit som het: Mikkel Jean. Den lå på lista i bare 4 år før enda en ny hit kom: Feed It som lå på lista i et halvt år før enda en hit kom: Grey is not white. Micheal Joickson var og er fortsatt en stor kjendis, men populariteten hans sank da han byttet farge til gul grønn og mishandlet reinsdyr. Men han kom tilbake(20 år etter) med en jubileums plate for Driller.

Nyere Joik tiderRediger

I mens Micheal Joickson herjet listene jobbet flere band og artister seg opp over blant annet: CO/LD, Snow'n'Reindeers, Led Sledelin og Skinnica. Når skandalen til Micheal Joickson kom havnet andre band på listene(blant annet de nevnte). CO/LD kom med hittene: Highway to Kautokeino, White in white og Snowbreak. Led Sledelin fikk hittene: Coldbreaker og Black Reindeer og Skinnica fikk hitten: Two.

Nå dagens JoikereRediger

Nå dagens Joikere blant annet: Justin Joikblake, Britney Joikears, Timbasameland, Badcon, Kanye North osv.. Er mest kjent for sine varierte joike stiler. Enkelte joikegrupper har også fått mere moderne instrumenter som samitar, joitrommer, joikesizer og enkelte har til og med bongo joiker. Dagens joikere er blitt veldig populære, men mange er fortsatt tilhengere av de gamle joik hitsene.

Joikernes skandalerRediger

Etter Micheal Joickson sine skandaler kom det bare fler og fler blant annet: Britney Joikears reinsdyr galskap og Paris Joiktons ville fester. Se & Rør har hatt masse å ha på forsidene med andre ord.

Kubjelle.

KraftRediger

Joik er kjent som den kraftigste musikkstilarten, ettersom vitenskapelige forsøk har bekreftet hypotesen om at "joik har større kraft enn krutt". Hypotesen ble lansert i forbindelse med Melodi Grand Prix i hine hårde dager, men ble på den tiden avfeid som samerør, subsidiært tomme trusler i forbindelse med Alta-aksjonen.


Kubjelle kubjeller!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!