Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Innlandet

Innlandet er et land i Norge. Innlandet består av fylkene Oppmark, Løiten og Arbeiderpartiet. Andre land i Norge er for øvrig Utlandet, Syden og Sameland.

Innhold

StyresettRediger

Innlandet er styrt av Bjørn Dæhlie. Dæhlie var en stor drivkraft for å få OL til hovedstaden Lillehammer i 1994. Overraskende tok han selv OL-gull i skibryting, men ble seinere diska på grunn av for stort inntak av julebrus etter konkurransen. Grunnen til dette var selvsagt at det ikke er lov å drikke julebrus etter 13. januar.

Partimessig har Innlandet følgende sammensetning på nasjonalforsamlinga: 140 % AP, 30 % SP og minus 10 % Kystpartiet. Nasjonalforsamlinga kalles "Den røde plass" og befinner seg i Moskva på grunn av utflagging. Det er sju medlemmer i forsamlinga, og alle opptrer under dekknavn. Dette fordi det er vedtatt at det skal holdes hemmelige valg.

Thorbjørn Jagland forsøkte å melde innlandet inn i EU, men søknadsblanketten ble til slutt sendt til Utlendingsdirektoratet. Siden har ingen sett verken blanketten eller Jagland, men det antas at Jagland nå sitter i konsentrasjonsleirGrini.

BefolkningRediger

Befolkninga i Innlandet består av 20 % elger, 20 % tømmerhoggere, 30 % bønder, 10 % gudbrandsdøler og 20 % elger. Det bor til sammen 748 personer i Innlandet, 120 000 hvis en teller med alle som er i slekt med andre innlendinger.

GeografiRediger

Innlandet har et areal på 30 000 000 m3 skog og 400 fjelltopper. Det høyeste fjellet heter visstnok Galdhøpiggen, men siden ingen har kommet ned fra fjelltoppen i live har dette aldri blitt bevist. Den største byen heter Jutulhogget og er opphav til det lokale dialektuttrykket "Rætt borti høgget". Innsjøen Mjøsa er den største i Innlandet og kan sees fra hele landet. Derfor er det samma hen i væla en innlending bor.

NæringRediger

Innlandet eksporterer tømmer, bønder, olabiler og kommunister. Største importartikkel er penger. Største handelspartner er Utlandet.