Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Hvordan:Fly ved å suge seg fast til en fotball

Fotballspilleren Ronaldo viser at han er en erfaren suger.
Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?


Denne guiden vil vise deg den beste måten for luft-transport gjennom tidene, og hvordan du utfører den.

Historien bak metodenRediger

Det var MacGyver som først fant opp denne transportmetoden for å bruke fotballen til noe fornuftig. Han mente at alle som suger burde kunne gjøre dette, men selv tok han etter hvert avstand fra metoden da han fant opp Blowjob. Det var først i 2. verdenskrig at dette framkomstmiddelet ble brukt i stor skala. Hæren til den hurtigvoksende ok kommende stormakten Færøyene valgte å suge seg fram i krigen. Det hele endre desverre tragisk da hele hæren, og dermed 90 % av befolkningen i landet, døde rundt Shetland fordi de ikke klare å suge mer.

Trinn 1Rediger

Finn en passende fotball. Fotballen bør være størrelse 4 hvis du veier under 70 kg, str. 5 hvis du veier mer enn dette. På bildet flyr ikke Ronaldo fordi han har valgt en for liten ball.

Trinn 2Rediger

Nå gjelder det å fylle opp ballen med så mye spenol som mulig. Spenol er en flytende substans som er lettere enn luft hvis det komprimeres til over 2 bar. Du fyller opp ballen ved hjelp av en standard kompressor som du får kjøpt på Biltema (hvis du ikke har råd til dette, hopp til trinn 2b). Vør klar over at kompressoren kommer til å bli ødelagt ganske kjapt, så de fleste erfarne "suckers" baserer seg på metoden forklart i neste trinn.

Trinn 2bRediger

Hopp videre til trinn 3 hvis du følger instruksjonene i trinn 2

Finn fram en flaske spenol. Svelg svære mengder av stoffet, helst hele flasken. Så tar du fram et dugelig langt tau, det bør være litt tynnere enn vanlig båt-tau. Knytt sulamitten sammen rundt magen. Finn fram munnstykket til en fotballpumpe, og ta den i kjeften. Plasser munnstykket i ballen, og stram tauet så hardt du klarer, og ikke stopp når ballen virker hard. Du er ferdig når du ser hvite striper vertikalt på magen.

Trinn 3Rediger

Dette er det letteste trinnet. Nå må du bruke munnen din til å suge deg fast til ballen som skal være vanskelig å holde nede ved bakken. Det er juks å holde fast i ballen med hendene, for originalt hadde sugerene våpen i hendene og måtte bruke kjeften. Ok, MacGyver brukte ikke våpen, men han var jo heller ikke en ekte "sucker", han sluttet jo med denne metoden.

Gratulerer, du kan nå kalle deg en fullverdig suger!