Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Hvordan:Bygge din egen transkontinentale atomrakett

En transkontinentalatomrakett også kalt taktiske krysserraketter er en fiffig liten sak med masse bruksområder. Alle må vite at transkontinentaleatomraketter er heller dyre, derfor har vi også i denne framstillingen en transhageatomrakett som går over hagegjerdet. Og selvsagt en transskrivebordrakett for jobb og skole sammenheng. Vi vil anbefale at uerfarne(heller fattige) begynner med den enkle og billigere transskrivebord modellen. Vi tar også høyde for at eventuell skade er et problem for det Hvite Hus.

Komme igangRediger

Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

Det første du vil trenge er litt utstyr og en plan. Dette er som kjent det viktigste stadiet av produksjonen, du må først identifisere målet (tilfeldig forbipasserende er ok). Deretter starter en med å finne et lokale, for hage og skrivebordsmodellene holder hagen og gutte-rommet. Vi kan og informere at veldig mye kan settes sammen under pulten på skolen, mens læreren har annet å forta seg. Den Transkontinentale modellen krever mer plass og diskresjon, derfor anbefales garasjen eller en hemmelig lab. Du må også avsette et budsjett, til de små skrivebordsmodellen er et budsjett mellom 100-1 000 000 kr greit. Til hage modellen 1000-20 000 000 kr, og den transkontinentale mye.

SkrivebordsmodellenRediger

Skrivebordsmodellen har den egenskapen at den ikke egentlig er en rakett, det er mer en sprettert, eller for de som synes det er for dyrt, er det en håndkastet granat. Vi opplyser at en hver onding som har tilgang på atomraketter, skal i kle seg i dress, eventuelt i kjole om en føler for det. Ingen galninger med atomvåpen klarer seg uten den elskede dressen. Eventuelt kan en gå i militær uniform, men en bør ha en skikkelig rakett først.

MateriellRediger

1. En sprettert om du vil, håndkasting kan også brukes.

2. Ballong til å pakke inn bomben.

3. Atombombe, minimodellen! Denne kan i visse tilfeller kjøpes ferdig montert frå Russland, prøv E-bay. Radioaktivt materiell med sprengladning(skittenbombe) går og. Pasifister kan bruke vann.

BrukRediger

Tips

Vurder om offeret er verdt risikoen, eller vent til russetida.

Putt bomben inn i ballongen, bruk spretterten(hånda) og sikt deg inn på offeret. La moroa begynne.

Hage modellenRediger

Tips

Hagemodellen er i visse miljøer (politiet) litt kontroversiell. Så en advokat er ofte ganske nyttig på dette stadiet, men gjør du for arbeidet godt. Vil en faktisk fint klare seg uten, spesielt om en heter Bush til etternavn.

Hagemodellen er som kjent mellomstadiet i atomrakett bygging, så allereie nå kan kapital reising være på sin plass. Venner, fedre og onkler er en fin plass å begynne. Vi opplyser om at sparegrisen til lillesøster/bror ikkje er lov før en virkelig må!

MateriellRediger

1. MacGyver tape (ikke bland med Gaffa tape, MacGyver sin er bedre), intet kan bygges eller justeres uten. Svart eller gjennomsiktig forsterket er å anbefale, men vanlig grå går også.

2. Dress, på dette stadiet er dress obligatorisk, militæruniform vil se litt for vulgært ut nå, men dress skal en ha.

3. Vodka, her er det viktig at vodkaen kommer i glassflaske og er blank, husk at vodkaen ikkje bare er til deg, så kjøpe minst ti liter.

4. Vanlig femtomsplank.

5. Spikerpistol, hammer og spiker er et alternativ, men en bør ha spikerpistol.

6. Skitten bombe(beskrevet i skrivebordsmodellen)/ferdig bygd atombombe. Kan som sagt kjøpes på russisk E-bay, men prisen øker litt. Derfor kan nitroglyserin brukes som erstatning.

7. Hammer

8. Sag

9. Märklin togsett.

10. Synål, i messing. Det er faktisk veldig viktig at den er i messing.

FremgangsmåteRediger

Man begynner med rampen, den skal ha en 46̊ graders vinkel, men også en 180̊ rett flate først. Bruk Märklin skinnene til å lage et spor raketten kan følgje, ta en vogn og ta av eventuelle på bygg, vi vil bare ha en flatvogn å ha raketten på og hjulene.

Så begynner en med raketten, raketten er i hovedsak en flaske vodka, som er tapet igjen. Den skal ligge på togvogna. Tuten skal peke vekk fra målet gjerne sett opp en plate bak tuten, for å få utnyttet mer av krafta. Tuten tapes igjen, forsvarlig. Korken bør også fjernes, før gjentaping. Vodkaen kan også testes om det kvalitets vodka, men ikke ta for mye. Det ligger ikke vann på bunnen av flaska selv om en kan tro dette etter et par tester!

Atombomben/Nitroen/what ever tapes forsvarlig(spesielt nitro skal en gjøre forsiktig) til flaskas bunn. Flaska legges på Märklin vogna, om en vil, og som en kanskje bør, kan en tape fast flaska til vogna. Dette gir mer stabilitet og en får muligheten til å ikke få flaska ut av kurs og inn i eget vindu. Rampen må nøye stilles inn mot den naboen/politistasjonen en vil ta ut. Ta nåla og stikk et lite hull forseglinga i flasketuten. Under lager en et lite bål, den resterende vodkaen kan brukes som tennvæske og seiers drikk. Etter en har tent på bør en flytte seg, det kan som sagt si bang. Lunte er derfor faktisk å foretrekke, ikke bruk lunte av fyrstikker, disse er upålitelige over store distanser, bruk krutt eller vodka dyppet trådlunte. Disse kan en lage selv.

Ekte transkontinentale raketterRediger

For å lage en transkontinental rakett trenger en ikke Universitets utdannelse ved NTNU, men det hjelper. For å lage en atombombe må en ha fysikk utdannelse ved universitetet. Så dere er advart, derfor baserer vi oss på at atombomben fortsatt kan kjøpes på russisk E-Bay (irakisk går nok også). Men en kan selvsagt bruke skitne bomber, eller lage atombombene selv.

UtstyrRediger

Til denne modellen har vi en omfattende utstyrsliste.

1. MacGyver tape (fortsatt ikke bland med Gaffa tape).

2. Hammer, i kaukastiskstål. Det er nemmelig viktig det med det kaukastiskestålet.

3. Øl, ikke til hygge, men til hardt blodslit.

4. Sag

5. Selvsveisende bolter, vi vet at Jernia ikke fører disse, så plastnagler kan brukes.

6. Stiftemaskin, til nød kan Scotch Blue brukes.

7. Stålplater, kan bruke skumplast.

8. Stålrør, ikke aluminium. Messing til nøds.

9. Rakett motor, som sagt russisk E-Bay har det meste. Eventuelt kan en forstørret versjon av den i Hagemodellen brukes, oljetønner og tankskip er en idé å bruke.

10. Stridshode, dette skal som sagt helst være en skikkelig bombe, men TNT og en masse Uran virker også(skittenbombe). Om en ikke får tak i noen av delene kan en la en kartong melk(eller noe annet) ligge i sola noen uker og sendes opp som biologisk krigsmiddel.

11. Rampe, her går vi for en god gammeldags trerampe, i Ibenholt. Bøk eller kryssfiner er også gode greier. Ikke bruk eik! (Vi vet ikke hvorfor).

12. Vodka kan være greit å ha i for alle tilfelles skyld.

13. Rik onkel.

14. Aluminiumsfolie, store kvanta.

Bygge instruksjonerRediger

Start med rampen, denne skal også nå ha en 46̊ graders vinkel, dette faktisk veldig viktig. Bruk egenfantasi, og gjerne hjelp den med et jevnt øl inntak. Rampen anbefales å ha hjul slik at en enkelt kan taue den ut for oppskyting.

Du bør så fortsetter med rammeverket på raketten. Dette bygger du med de selvsveisende boltene og stålrørene. Vi anbefaler en pause nå, gjerne noen dager slik at en kan begynne igjen når en er edru.

Så tar vi fatt på ytterveggen, denne kles med stålplater. Vi anbefaler at de stiftes fast til rammen, slik at overskuddstrykk kan slippe ut på en trygg måte. Øl inntaket kan fortsette som normalt gjennom denne prosessen. Toppen må ikke kles med stålplater.

Tips

Bruk vernesko, en rakettmotor på beina er ikke godt.

Rakettmotoren settes inn i bunnen av raketten, og drivstofftanken monteres over. Så legges en, en stålplate over som festes godt med stifter. Slik at motor og stridshode er separat.

Ta en velfortjent pause med vodkaen.

Når stridshodet settes på plass bør all oppmerksomhet rettes mot oppgave. Bruk gjerne en vinsj slik at stridshodet trygt kan plasseres på toppen. Derretter kler du toppen med aluminiumsfolie, ikke glem å feste stridshodet først med MacGyver tape. På aluminiumsfolien kan festemetode selv velges, MacGyver anbefaler sytråd.

Advarsel

MacGyver bruker alltid hansker når han driver med farlige stridshoder. Det bør du òg.


Ta en pause, noen dager eller så og bli så edru som du anser som forsvarlig. Og gå over raketten og juster alt som må, med MacGyver tape.

UtskytningRediger

Under utskytning følges instruksjonene til motoren, hold en viss avstand i alle fall. Som en ekte gal onding må en være antrukket militæruniform. En må sende en trussel gjennom kringkastingen i sitt rike til sine motstandere. Al Jazeera, CCTV og BBC er gode alternativ om en ikke har egen kringkasting i laben/garasjen. Men ingen ekte onding bruker CNN. Så sitter en og venter på verdensherredømme, eller Navy Seal på døra.

Advarsel

En M16-kule gjør vondt, så en skuddsikker vest under uniformen er også å anbefale


Generelle tipsRediger

Siden FN-domstolen i Haag ikke ser på byggingen av raketter med atomstridshoder med helt blide øyne, bør du ikke erklære laben din for selvstendig. Fordi da vil laben din føre krig mot offeret og du kan settes ansvarlig i en FN domstol. Gjennomfør planen i et land som ikke har dødsstraff(USA har), og helst i et land uten (eller med veldig korte) livstidsdommer. Derfor er Sverige og Norge å anbefale, deres nærhet til Russland reduserer dessuten portoen som du allikevel ikke betaler. Vi leker ikke onding. Ellers bør en ha en livsforsikring som dekker ekstra ordinære hendelser, som eksplosjoner. Og selvsagt bør du ha en katt, gjerne svart med hvite flekker. Eller oransje.