Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Hvordan:Bli flau på en åpen parkeringsplass

Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

Intro

Først må vi starte denne artikkelen med litt informasjon. Å bli flau er jo ganske morsomt, særlig da for de som ser på at du blir flau. Det kan jo også være moro for deg å bli flau, hvis du er av den typen som liker og ”drite deg ut”.

I denne artikkelen skal vi informere om hvordan du kan bli flau på en åpen parkeringsplass.

Det du trenger

Det du trenger for å gjøre dette er følgende:

  1. .Et stykk ”sur” bil. (Definisjon av ”sur” bil får du nedenfor).
  2. .En åpen parkeringsplass.
  3. .Mange folk som kan se på det du driver med.

Definisjon

En ”sur” bil er alltid moro, særlig hvis man har en litt ”syk” humor. Den ”sure” bilen skal ikke starte på verken første, andre, tredje eller fjerde forsøk. Helst skal ikke bilen starte i det hele tatt, men det er veldig vanskelig å fange slike biler, så en forholdsvis ”sur” bil holder nok.

Annen betydning: En ”sur” bil kan også være en bil som ikke får viljen sin i matbutikken eller lignende. Denne bilen vil da få et ”surt” uttrykk i ansiktet. Det er ikke slike biler vi skal forholde oss til i denne artikkelen.

Slik oppnår du å bli flau

Du setter deg først inn i den ”sure” bilen, som allerede står parkert på parkeringsplassen. Når du har satt deg inn i bilen gjør du det komfortabelt. Deretter lager du en oppgitt lyd. Dette er veldig viktig for da får bilen inntrykk av at du er ”lei” av hele greia, og den vil bli enda ”surere”.

Når du har satt deg godt til rette, er det bare å begynne. Du begynner med å pumpe gasspedalen inn 5-10 ganger (På engelsk kalles også dette cranking). Da blir bilen oppmerksom på at den snart skal starte, og den vil iverksette sin hemske og sure plan mot deg.

NB! Når alt er i gang og du har vridd om nøkkelen vil bilen lage et fryktelig spetakkel. Dette er ikke farlig for bilen. Det betyr bare at bilen er litt motvillig, og at den ikke vil følge ordrene fra sin mester.

TIPS: Dersom du vil ha en litt mer juicy opplevelse setter du bilen i første gir, i stedet for fri. Da vil bilen, dersom du ikke holder clutchen inne, hoppe fremover når du vrir om nøkkelen. Du kan også sette bilen i revers, dette vil føre til at bilen hopper bakover. Dette er heller ikke farlig for bilen, det betyr bare at bilen tror den får viljen sin hvis den hopper og skriker samtidig.