Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Globus

Innhold

GlobussitaterRediger

«Kakeform!»

- Kakemonsteret om globus


«Æ det toalettpapir?»

- En trøndersk fotbalsuporter om globus


«Ja, det er verden i blått, grønt og brunt»

- 17 mai entusiast om globus

GlobusRediger

Globus
 
En globus kan brukes til så mangt, her som morskakeform!
Vitenskapelig(e)
navn:
Norsk(e) navn: Mordekaiser
Hører til: Bruiser
Antall arter: Mange nok
Habitat: Støvete loft og hvite hus
Utbredelse: Hele verden (Den er jo hele verden!)
Delgrupper:
  • Asia
  • Amerika
  • Afrika
  • Europa
  • Oseania

Globus er en rund dings som brukes av gale fotballsuportere som liker å tørke seg i rompa med (på denne måten oppstår sumper.) En kul ting med globusen er at hvis du steller deg et sted i verden kan du se på deg selv ovenifra og ta på deg selv uten om å få vondt! (Med undtak hvis du har flis i fingeren) Det er utrolig hva du kan gjøre med en globus, du kan finne land på globusen som utrolig nok fins, og du kan... et eller annet? En globus kan også brukes som kakeform eller toaletpapir (sistnevnte bruker fotballsuportere å gjøre.)

Historien om globusRediger

For om lag 20.000.000 år siden fant Ali baba ut at han ville finne på en ny type fotball, som samtidig skulle pine og drepe folkene som ble sparket til, på denne måten oppstår jordskjelv, tornadoer, tsunamier osv. På denne måten kan globus brukes som et grusomt våpen i hendene til terrorister som f.eks George W Bush. Bush har brukt det til å lage mange katastrofer som blandt annet:

  • Tsunamien 2004
  • Syklonen i Burma 2008
  • Jordskjelvet i kina 2008
  • Dårlig vær på 17 mai 2008
  • Og egentlig alt annet som folk missliker

På grunn av dette missbruket av globusen Bush driver å terroiserer verden med, kommer George W Bush på den 21 Juniar 2099,000 000 000 000 001 til å bli henrettet. Denne henrettelsen vil foregå med at Bush må tømme en skål fordervede eggenudler.

Etter dette har globus blitt et forbudt verktøy, men så godt som alle familier har en selv om.


Inngrediensene i en globusRediger

Inngrediensene som kreves for å lage en globus er:

Størrelse, vekt og funksjonRediger

En globus er like stor som hele verden selv om den er litt større en en vanlig fotball. En globus kan også veie like mye som hele verden, men de fleste er sterke nok til å bære en selv om. En globus kan som sagt brukes til som kakeform, toalettpapir, masseødeleggelsesvåpen og mye mye mer. I tillegg til alt dette kan den brukes til å studere verden med, altså ikke den ekte verdnen men... en globus.