Fyllepostere

Fyllepostere. De som poster poster i fylla. Denne artikkelen, som et eksempel, ble opprinnelig postet av en Ikkepedianer som var på fylla. Det ble dermed gjort et stort poeng av at nesten ingen ord ble stavet korrekt. Det ble også gjort et poeng av at forfatteren ikke ville huske denne artikkelen etter å ha sovet ut rusen, noe som også har vist seg å stemme.

Vi siterer: "Det er høy å skrive i fulla. Hva kjall jeg egentlign smrive om. Jeg er jo helt wated."

Med dette har vi vist hvordan en fyllepostet fylleposting kan arte seg.

Postingen gjøres for å understreke at den fulle posteren sier sannheten, det er nemlig en kjent sak at det kun er barn og fulle folk som sier sannheten, og barn har ofte veldig lite livskunnskap. Dermed står vi igjen med at fylleposterne er de som virkelig kan avsløre konspirasjonene. Vi får for eksempel vite at meningen med livet er å drikke, og at fylleposteren har skrubbsår på knærne etter å ha dansa. Alt dette er ting vi ikke ville fått vite uten fyllepostingen.

Med andre ord, fyllepostere er folk som skriver innlegg på forum og andre steder i alkoholpåvirket tilstand.

ADVARSEL: Noen fyllepostere er fjortizz i forkledning. Se opp.

Vår tids største fylleposter er en fyr vi alle kjenner som Postman Pat. På dagen kjører han rundt i en rød bil, tett forfulgt av sin katt, men det vi ikke vet (inntil påfølgende informasjon ble avdekket, truet frem fra en stakkars manusforfatter før han fikk tåneglene lakkert sjokkrosa) Er at han på natta, etter et parogtjue øl på puben, tar en runde i den røde bilen og poster hatbrev til alle som ikke oppfører seg. Dette går spesielt utover andre fyllepostere, trygdesnyltere, Siv Jensen, Noldus, Gollum foruten isbjørner.

Det kan også nevnes at ja, Postman Pat kjørte omsider på sin egen katt. Pus har det heldigvis bra, men Pat derimot soner 23 dager på fyllearresten i Ila kretsfengsel.


Se ogsåRedigerDenne artikkelen vil bli skrevet ut i tre eksemplarer til bruk som
fôr til elger med mindre du hjelper oss med å utvide den.

Redd artikkelen fra elgen!