Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Fluesopp

Fluesopp.Rediger

 
Fluesopp med barn.

Fluesopp er en sunn og næringsrik sopp som vokser fri i den norske natur. Den kan ikke bli dyrket på gårder eller i fuktige kjellere. Den er litt av en einstøing og trenger god plass rundt seg for å trives. Ellers vokser den ikke. Den berfinner seg på toppen av næringspyramiden noe som betyr at den spiser og fortærer alt igjennom sine syretesene røtter. Det er nettopp syren som har gjort den så populær.

Det er den eneste tingen på jorden som den Galaktiske gartneres miljø bevegelse har begrenset bruken av, og all fluesopp kommer nå med en advarsel om at for mye kan føre til sikksakkjøring i asteroide felt eller enveisturer inn i svarte hull.

 
En syre sekk. Godkjent for frakting av fluesopp.

Bli med på en trip.Rediger

For og lære barn å bli kreative og spise maten de får servert er fluesoppen blitt plassert i de mest populære barneaktiviteter som:


Historie.Rediger

 
En eske med dags doserte mengder av fluesopp for og komme seg igjennom dagen.

Fluesoppen ble for første gang plukket og spist på Snåsa etter det Det Victorianske Opprøret som hadde ført til for lite syre i verden. Vladimir Putin og Håkon den Barmfagre slo seg sammen med piratene i Østersjøen , og fikk smuglet fluesoppen ut i verden de første 10 årene etter den først ble oppdaget. Da ting endelig hadde startet og stabilisere seg på sopp markedet kom noe ungdommer fra Gran , opp med den gode ideen å kaste fluesoppen oppi en Kaffetrakter . Syre og koffein skapte helt nye tankebaner, og markedet for fluesopp eksploderte. I år 2000 ble det bestemt og ha fluesopp i all barnemat, og verden har vært et bedre sted siden.