Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Det Victorianske Opprøret

Det Viktorianske Opprøret var et opprør. Navnet kommer fra Den Viktorianske perioden som var på denne tiden. Opprøret brøt ut 1. januar 1929, og sluttet 31. Desember 1931.


Bakgrunn og gangRediger

 
Opprøret brakte store ødeleggelser, noe som marsboerne syntes var trist, siden de hadde gledet seg til å gjøre det selv.

Ungdommer ved Vormsund Ungdomskole ble misfornøyde med skolen, og streiket og gjorde opprør. Dette beveget bygda, som beveget Fylket som beveget Israel (nei, det siste var jug), og vips, så var verden i opprør. Man glemte helt starten til opprøret, men etter oppdagelsen av noen dagbøker, ble dette viden kjent. Jorda var på ett svakt punkt; folk arbeidet ikke, døde, sultet, fødte, røykte hamstere og spiste kebab. Da sa MacGyver at vi burde kjøpe mer, men vi var dumme, og gjorde ikke det. Da brøt alt sammen og det ble børskrakk. Og marsistiske hybelkaniner hadde hatt lenge ett ønske om å ta over jorden. Og de utnyttet sjansen. Ti minutter senere hadde jorda kapitulert. Men MacGyver dannet en motstandsbevegelse med sin gode venn Adolf Hitler. For å få inntekter til deres valgkampanje i Tyskland, solgte de kondomer. Da de fikk nok tysk stein, gikk de inn i en valgkampanje, og ble ledere av den tyske motstandsordenen og. I underjordiske bunkere forsket de på fluesopp, men presset med fluesopp ble for stort for stakkars Adolf, så han skjøt seg selv i panna. Da så ikke MacGyver noe annet valg. Han måtte få med seg sin venn, Stalin.(Bam-bam-bam-baaammmm!)

SluttenRediger

156 dager senere stod MacGyvers CMR ferdig. Den ble sendt opp i moderskipet til marsboerne, ved hjelp av noe MacGyver hadde laget av litt pussegummi og ståltråd. Romvesenene døde brått av soppsporene, og de overlevende måtte returnere til Mars. Og mot krigens siste dager begynte opprøret igjen siden de ikke behøvde å konsentrere seg om marsboere. Men det ble kortvarig, siden MacGyver overtalte alle til verdensfred. Og da ble George W. Bush gjeninnsatt som en dårlig verdenshersker, uten at noen egentlig visste hvorfor.


Se ogsåRediger