Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Brukerdiskusjon:91.188.233.101

BlokkeringRediger

Du er herved blokkert i én måned for å skrive sjikane. Blokkeringslengden reflekterer dessuten det ukonstruktive bidraget til artikkelen svensker tidligere i måneden. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 22. jan. 2019 kl. 10:24 (UTC)


hæ eg har ikkje skreve om noen svensk idiot du er den eneste idioten her ok

9E2 er ikke en idiot. Du er blokkert i én måned for å snakke stygt til en administrator. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 13. nov. 2019 kl. 13:29 (UTC)

NapolionskrigenRediger

Hei. Artikkelen din, Napolionskrigen, har falt offer for sletteknappen fordi den etter vårt skjønn var verdiløs. Ikkepedia er ikke interessert i å ha artikler om alle mulige obskure emner, ei heller énsetningsartikler, usammenhengende eller uforståelig «humor», ikke-humor, sutring, skryting, usle personkarakteristikker eller kjedelige meningsinnlegg (generelle grunner, spør dersom du vil vite nøyaktig hvorfor din artikkel måtte bøte med livet).

Om du er uenig i avgjørelsen, har du lov til å klage (vi er da ingen autoritær diktaturstat heller) og om du argumenterer godt for deg, kan det være vi ombestemmer oss (eller ikke – og hva skal du gjøre med det ’a?).

PS. Å gjenopprette artikkelen uten vesentlige endringer eller administrators godkjenning er sett på som et regelbrudd og kan få deg blokkert.
Hypera (diskusjon) 28. mar. 2019 kl. 11:30 (UTC) Hypera (diskusjon) 28. mar. 2019 kl. 11:30 (UTC)

SjøpattedyrRediger

Hei. Artikkelen din, Sjøpattedyr, har falt offer for sletteknappen fordi den etter vårt skjønn var verdiløs. Ikkepedia er ikke interessert i å ha artikler om alle mulige obskure emner, ei heller énsetningsartikler, usammenhengende eller uforståelig «humor», ikke-humor, sutring, skryting, usle personkarakteristikker eller kjedelige meningsinnlegg (generelle grunner, spør dersom du vil vite nøyaktig hvorfor din artikkel måtte bøte med livet).

Om du er uenig i avgjørelsen, har du lov til å klage (vi er da ingen autoritær diktaturstat heller) og om du argumenterer godt for deg, kan det være vi ombestemmer oss (eller ikke – og hva skal du gjøre med det ’a?).

PS. Å gjenopprette artikkelen uten vesentlige endringer eller administrators godkjenning er sett på som et regelbrudd og kan få deg blokkert.
-Hypera (diskusjon) 31. okt. 2019 kl. 12:49 (UTC)

SamerRediger

Hei. Du har kommet med minst ett bidrag (til Samer) som vi har tilbakestilt fordi de(t) etter vårt skjønn var barnslig vås. Ikkepedia er ikke interessert i å se artiklene sine fylles opp med tull om tiss/bæsj/rumper/kjønnsorganer/sex/narkotika, "___ suger"/"___ ruler", resultatet av tastatursitting, emojispam og tilfeldige ord/setninger som har lite eller ingenting med resten av artikkelen å gjøre (generelle grunner, spør dersom du vil vite nøyaktig hvorfor ditt innhold måtte bøte med livet). Ta en titt på Ikkepedia:Hvordan være morsom og ikke dum om du ønsker at det neste du legger inn ikke skal lide samme skjebne.

Om du er uenig i avgjørelsen og mener at innholdet du la inn hører hjemme i artikkelen/artiklene, har du lov til å klage, og om du argumenterer godt for deg, kan det være vi ombestemmer oss.

PS. Å gjenopprette innholdet uten vesentlige endringer eller administrators godkjenning er sett på som et regelbrudd og kan få deg blokkert.
-Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 4. feb. 2020 kl. 11:28 (UTC)


Dette er en diskusjonsside for en anonym bruker som ikke har opprettet konto enda, eller som ikke bruker den. Vi er derfor nødt til å bruke den numeriske IP-adressen til å identifisere ham eller henne. En IP-adresse kan være delt mellom flere brukere. Hvis du er en anonym bruker og opplever å få irrelevante kommentarer rettet mot deg, opprett en konto eller logg inn for å unngå fremtidige forvekslinger med andre anonyme brukere.

Tilbake til 91.188.233.101s brukerside.