Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Brukerdiskusjon:213.236.222.242

Du hadde det sikkert gøy med å skrive sjikanerende om andre, men det er sjelden personen det skrives om har det like moro. Bruk huet før du skriver neste gang, som for øvrig tidligst er når blokkeringa renner ut om et halvt år. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 29. jan. 2019 kl. 11:00 (UTC)


Hei. Du har tømt siden Alfabetet. Å gjøre noe slikt er i de fleste tilfeller et regelbrudd. Det spiller ingen rolle hvor dårlig en artikkel er. Å drepe den er administratorenes jobb - ikke din. Det eneste unntaket er når alt innholdet i en artikkel er alvorlige regelbrudd (f.eks cybermobbing og brudd på opphavsretten - elendig kvalitet alene er som tidligere nevnt ikke nok). Da kan du tømme siden som et krisetiltak mens du venter på at en administrator skal komme og sprenge den i lufta. Om du gjør dette, bør du erstatte teksten med noe av typen "{{slett|Siden har blitt tømt fordi den bare inneholdt cybermobbing}}".


Hei. Ikkepedia tillater ikke innhold om privatpersoner, enten det er skryt, generell omtale eller sjikane. Dette er et varsel om at innhold du har lagt inn er blitt tatt bort fordi det etter vårt skjønn var om privatperson(er). Dersom du har lagt inn grov sjikane, er du mest sannsynlig alt blokkert. Om ikke, kan du betrakte dette som en blokkeringsadvarsel.

Dersom du er uenig i avgjørelsen og mener at innholdet hører hjemme på Ikkepedia, kan du svare på denne meldinga og argumentere for synet ditt. Eventuell blokkering vil oppheves og advarsler strykes dersom du vinner fram med argumentasjonen din.


Når skal du lære at sjikane ikke er tøft? Du er blokkert i ett år for sjikane og fjerning av innhold fra sider. Neste gang blir du blokkert for alltid. -- Lemen x3 / Propaganda / Admin 8. okt. 2019 kl. 10:31 (UTC)


Dette er en diskusjonsside for en anonym bruker som ikke har opprettet konto enda, eller som ikke bruker den. Vi er derfor nødt til å bruke den numeriske IP-adressen til å identifisere ham eller henne. En IP-adresse kan være delt mellom flere brukere. Hvis du er en anonym bruker og opplever å få irrelevante kommentarer rettet mot deg, opprett en konto eller logg inn for å unngå fremtidige forvekslinger med andre anonyme brukere.

Tilbake til 213.236.222.242s brukerside.