Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Brukerdiskusjon:213.236.205.134

Emblem-important.svg

Vandalisering av innholdet på Ikkepedia blir lagt merke til! Dersom dette fortsetter risikerer du å bli utestengt for kortere eller lengre tid. Flere advarsler vil ikke bli gitt. Gode bidrag ønskes derimot velkommen! Les introduksjonen vår, der får du vite mer om prosjektet og hvordan man kommer i gang. Hvis du fortsetter sånn, tror jeg du kan gjette hvordan det ender. -Hypera (diskusjon) 16. nov. 2018 kl. 10:48 (UTC)

Hei. Du har tømt siden Gitar. Å gjøre noe slikt er i de fleste tilfeller et regelbrudd. Det spiller ingen rolle hvor dårlig en artikkel er. Å drepe den er administratorenes jobb - ikke din. Det eneste unntaket er når alt innholdet i en artikkel er alvorlige regelbrudd (f.eks cybermobbing og brudd på opphavsretten - elendig kvalitet alene er som tidligere nevnt ikke nok). Da kan du tømme siden som et krisetiltak mens du venter på at en administrator skal komme og sprenge den i lufta. Om du gjør dette, bør du erstatte teksten med noe av typen "{{slett|Siden har blitt tømt fordi den bare inneholdt cybermobbing}}".

Vi gjentar:

Emblem-important.svg

Vandalisering av innholdet på Ikkepedia blir lagt merke til! Dersom dette fortsetter risikerer du å bli utestengt for kortere eller lengre tid. Flere advarsler vil ikke bli gitt. Gode bidrag ønskes derimot velkommen! Les introduksjonen vår, der får du vite mer om prosjektet og hvordan man kommer i gang. Hvis du fortsetter sånn, tror jeg du kan gjette hvordan det ender. -Lemenlemenlemen (diskusjon) 23. sep. 2019 kl. 12:46 (UTC)

Barnslig innholdRediger

Hei. Du har kommet med minst ett bidrag (til Mandarin) som vi har tilbakestilt fordi de(t) etter vårt skjønn var barnslig vås. Ikkepedia er ikke interessert i å se artiklene sine fylles opp med tull om tiss/bæsj/rumper/kjønnsorganer/sex/narkotika, "___ suger"/"___ ruler", resultatet av tastatursitting, emojispam og tilfeldige ord/setninger som har lite eller ingenting med resten av artikkelen å gjøre (generelle grunner, spør dersom du vil vite nøyaktig hvorfor ditt innhold måtte bøte med livet). Ta en titt på Ikkepedia:Hvordan være morsom og ikke dum om du ønsker at det neste du legger inn ikke skal lide samme skjebne.

Om du er uenig i avgjørelsen og mener at innholdet du la inn hører hjemme i artikkelen/artiklene, har du lov til å klage, og om du argumenterer godt for deg, kan det være vi ombestemmer oss.

PS. Å gjenopprette innholdet uten vesentlige endringer eller administrators godkjenning er sett på som et regelbrudd og kan få deg blokkert.
-- Lemenlemenlemen / Diskusjon / Admin / Rjomegraut 1. nov. 2019 kl. 13:51 (UTC)

BlokkeringRediger

Du er blokkert i 3 måneder for vandalisme og for å skrive inn barnslig innhold. Siden dette er din 6. blokkering, har jeg gjort straffen mye lengre enn det jeg ville gjort i andre tilfeller. Jeg vil forøvrig anbefale deg å lese Ikkepedia:Hvordan være morsom og ikke dum. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon / Admin / Rjomegraut 1. nov. 2019 kl. 13:51 (UTC)

Altså...Rediger

Gratulerer! Du har pådratt deg denne tøffe og søte jentas vrede! Hun har noe hun vil si til deg. Peach: Din utrolig barnslige møkkaunge!!! Var du absolutt nødt til å fortsette fra din skole-pc her, bare fordi de pælmet deg på hue og r(honk-hooonk) ut fra Wikipedia? Du skal vite at slik snakk som du serverer her vil vi bare ikke vite av assa! Ikkepedia betyr også ikke mobbing og ikke hjernedødt vrøvl! Vil du se å stoppe øyeblikkelig og heller gjøre leksene dine! Les i det minste introduksjonen vår, der får du vite mer om prosjektet og hvordan man kommer i gang. Du vet godt hvordan det ellers vil ende! Man messer ikke med en prinsesse! Ja, der fikk du kjeft nok tror jeg. Husk hva hun sa, ellers kommer fremtiden til å bli dyster. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 26. feb. 2020 kl. 09:23 (UTC)


Dette er en diskusjonsside for en anonym bruker som ikke har opprettet konto enda, eller som ikke bruker den. Vi er derfor nødt til å bruke den numeriske IP-adressen til å identifisere ham eller henne. En IP-adresse kan være delt mellom flere brukere. Hvis du er en anonym bruker og opplever å få irrelevante kommentarer rettet mot deg, opprett en konto eller logg inn for å unngå fremtidige forvekslinger med andre anonyme brukere.

Tilbake til 213.236.205.134s brukerside.