Black Metal

(Omdirigert fra Black metal)
Den største forkjemperen for true, evil, norwegian black metal, Kaptein Sabeltann.

Black Metal er en vill og ukontrollert hyling fremført av en gruppe halvgale "mennesker", ofte "forkledd" som pandaer, pinnsvin, bilmotorer, eller en blanding av det foregående. "Musikken" er oppkalt etter grunnstoffet med samme navn (nummer 666 i det periodiske system). Black Metal, eller svartmetall er et grunnstoff som man finner i naturen. Metallet har de egenskapene at all lyd som kommer i kontakt med det blir forvrengt, og oppfattes som et babyhyl av vanlige mennesker. En liten gruppe prester tok i bruk dette metallet tidlig på 1400-tallet for å putte den nær statuer av drager, demoner, Hurtigruta, og pandaer. Dette gjorde de for å lure publikum til å tro at disse statuene var levende. I 1728 tok en gruppe musikere i bruk dette metallet til å lage munnharper, og musikkgenren oppkalt etter metallet ble oppfunnet. Senere ble også fioliner, oboer og gitarer laget ut av dette metallet. Etter en stor katastrofe på 1990-tallet ble black-metal ulovlig å spille. Black metal ble heldigvis lov å spille igjen etter at Erna Solberg og resten av Høyre kom til makten i 2014. Av dagens Black Metal-band kan man finne DDE (død, dritt og elendighet, Kannibalkorpset, Sputnik og Boston Pops.

En vanlig persons reaksjon til Black metal etter andre gangs lytting.

Black metal blir også regnet som Norges nasjonalmusikk i tillegg til å være en viktig kulturskatt. Noen vil også gå så langt som å hevde at Black Metal også er Norges hovedreligion, men som alle vet så er hovedreligionen i Norge uvitenhet.

Black metals viktigste prinsipperRediger

Black metals viktigste prinsipper er som følgende:

1. To gjøre alle skapninger på jorden døve og sette dem inn i en tilstand av tinnitus norvegicus.

2. Å avkriminalisere mord

3. Å styrte motescenen ved å introdusere allsesongs, piggtråddekkede, naglete og ukomfortable klær.

4. Å splitte seg selv inn i hundrevis av nye undersjangre hver eneste dag og dermed forvirre alle som tror de er trve kvlt.

5. Å ødelegge alle farger for å erstatte dem med svart (det kan hende de vil ødelegge fargen svart hvis de finner opp en ny farge).

666. Å starte en ny metalsjanger kalt Bondevik (dessverre så har ingen turt å gjøre dette enda på grunn av faren dette vil medføre).


SubgenrerRediger

Black Metal er morra, fettern og kusina til et helt sett med andre typer musikk. De ene undersjangeren mer grusom enn den andre, de verste og mest groteske sjangrene av dem alle er dansebænd og svensktoppar men det finnes også en hel del andre undersjangre av svartmetall som også skjærer godt i øra. På grunn av dette enorme spekteret av musikkformalisme tiltrekker den seg et enormt publikum som i hovedsak kun har en ting til felles, og det er at de liker å spise ostekake og lese Oscar Wilde på fritiden. Undergenrene er som følger:

 • Heavy Metal (de såkalte "ekspertene" på wikipedia vil hevde at det er omvendt slik at Black Metal er en undersjanger av Heavy Metal, men dette er naturligvis kun fordi de ikke kan bake og er derfor ondskapsfulle overvektige og kyniske menn)
 • Dansebænd
 • Pop (en fellesbetegnelse på alt som grenser til pornografi og flokkmentalitet)
 • Nu Metal
 • Old Metal
 • TRUE Metal
 • FALSE Metal
 • 876‰ Sølv
 • Middle Aged Metal
 • Paringsrop
 • 24 Year old Metal
 • 23 Year old Metal
 • Old Skool Metal
 • Adolescent Metal
 • Teenage Metal
 • Light Metal
 • Medium Weight Metal
 • Wooden Metal
 • Metal made of Clay
 • Japanese Godzilla Mothra Prince of Space Mangawhackerjackersmacking Metal
 • Metal
 • Jordmetall
 • Barnegråt
 • Kosemetall^^
 • Uran
 • Gangsta Rap
 • Hip Hop
 • Stål
 • Bubblegum
 • Chewbacca sings national anthems accompanied by a ukulele
 • Dueling Banjos
 • Techno
 • Britney Spears
 • Åge Aleksandersen
 • Plastikk
 • Rolig metall
 • Arsenikk metall
 • Folkemusikk
 • Romantisk Metall

KriterierRediger

Black Metal består i hovedsak av organisert støy, Nachspiel, og en black metal-trommeslager må klare å spille med minst fem stortrommepedaler for å slå fort nok, ellers beror mesteparten på hovedgitarspillet, "vokalisten" og trekkspillsoloene i bakgrunnen. Gitaristen må i hovedsak spille alle soloene med tungen, resten kan gjøres enten med tærne eller lillefingrene (med visse unntak der spisepinner også tillates). Gitarstrengene må være laget av ildertarmer og selve gitaren av gjenlevende treplanker hentet fra nedbrente kirker, jo eldre kirken planken er hentet fra er jo bedre. Hode- og tåpiercing er obligatorisk for alle medlemmene i et band. Trekkspilleren i bakgrunnen må benytte seg av trekkspill laget av okseknokler. Det er kun bassisten som slipper unna, dette er fordi alle bassister er innleide ettersom nærmest ingen gidder å spille dette instrumentet, ei heller kan noen høre at bass faktisk er med. Kontrabass kan benyttes hvis den er laget av knokler fra en skjendet geit.


Hvordan musikken lagesRediger

Det er ofte slik at når musikken skal lages, setter bandmedlemmene seg ned og skriver på et ark (band slik som darkthrone pleier også å tegne en del mannlige kjønnsorganer på arkene i tillegg). De skriver ofte tekster som er helt fantastisk gode. Her er noen eksempler:

This is, huh? Wow, arg,arg,argh arrrrghhhh!!!

AAAAAAAA WaddaBaddadoooooo Morra di ÅÅÅÅÅÅÅÅOOOOOOOO UUUUUUAAAARRGGGGHHHHHHHH AAAAAÆÆÆÆÆÆSJJJJJJJJBÆÆÆÆSJJJJJ MEDSIRUO AAAAAAAAAAAA DIN JÆVLAMORRADIASS AAAAAAA JOKKERMANNIIIIIIIIKENTOMANYYYYYAAAAAAAA

Når de skal lage det instrumentale, blir det ofte gitaristen som setter seg ned å skraper gitarstrengene mot forsterkeren. Han prøver ofte å finne den beste måten å røske i strengene på. Etter en stund med skrapingen, spør han resten av bandet om de kan komme å høre hva han har kreert. De liker det de hører og bare bassen, vokalen og trommene mangler.

Trommisten setter seg ned og spiller så fort han bare klarer på alle trommene mens bassisten prøver å etterligne gitarskrapinga ved å bruke plekter.Etter dette så er det bare vokalen som gjenstår og denne tas opp med en sinnsykt dårlig opptaker (og aller helst en gammel kassett slik at lyden høres mest mulig nekro og kvlt ut). Når vokalisten skal skrike så er det veldig viktig at han skyller halsen med terpentin og rustne spiker først for å få til en best mulig "sound".

Black metal er en veldig naturlig sjanger

For alle dere svake kristne der ute, så har Wikipedia en artikkel om Black Metal.

 
Opprinnelsen til Black Metal er åpenbar. Ting ble bare mer og mer seriøst.

OpprinnelseRediger

Black metal oppsto forbi hendelseshorisonten in det kalde tomrommet av drømmer I den mørke spirituelle dimensjonen av helvetes vrede og terror innenfor den altoppslukende gapende virvelen og den gjespende avgrunnen av galskap under det svarte merket av gehenna under den brennende hjelmen til Arthur Brown som han brukte da han påkalte helvetesild på den paganske megalitten av panserguden av kaos, Panzer Faust, under feiringen av Hvite krist's død. Black Metal inkarnerte I form av en røykløs evig svart ild som senere delte seg I to: En bosatte seg I Sverige og en bosatte segI Norge. Begge lever lykkelige i sine respektive land den dag i dag. Black Metal har blitt brukt av musikere slik som Ozzy Osbourne og Alice Cooper, dog aldri i sin pure form. Bare Skandinaviere har evnen til å bruke Black Metals sanne, grimme, kvlt(e) og nekro essens.

Black Metal har lenge vært antatt å være årsaken til både holocaust, AIDS og Windows Vista. Noen menensker tror at Illuminati faktisk eksisterer, men I virkeligheten så er det bare den tidligste essensen til black metal som fortsatt jakter etter sin fullbyrdede form. Black Metal er mest sannsynlig årsaken til all ondskap I universet med unntak av ondet Svenske dænsebænd og Norske Ole Ivars som til forveksling ikke er ekte norsk Black Metal. Black Metal er mer ond enn sine søskenbarn, rød metal (rustet metall), grønn metal (irret metal) og lavender metal men den kan allikevel ikke leve opp til den ondeste sjangeren på vår jord, nemlig popsanger laget av Chris Brown.

Første bølgeRediger

 
Den viktigste regelen I svartmetall: Ingen geit, ingen ære.

Etter å ha vært begravet av tid og støv i århundrer ble svartmetall funnet I 1349 ved Gorgoroths sletter under fjellet af Doom av en ung vikingkriger ved navn Quorthon.svartmetallen tok form av en geit omringet av mørke flammer og nærmet seg Quorton sakte men sikkert. Quorthon forsto raskt at geiten var I besittelse av en utenomjordisk kraft og dermed falt han sin sine knær. Han ba på sine knær: "De kristne invaderer landet mitt og ødelegger måten vi har levd på I århundrer. Hvordan kan jeg overvinne dem?" Geita så ham rett inn I øynene og med en høyfrekvent stemme skrek den: BLACK METAL IST KRIEG! BLACK METAL IST KRIEG! BLACK FUCKING METAL IST KRIEG!!!" Plutselig så forsto Quorthon hva han måtte gjøre. Besatt av black fuckings metal så samlet han sine menn til krig og ristet en geitefilet. Med øyne fulle av vrede bragte han en storm av fordømmelse på sine fiender og gjorde alle kristne i mils omkrets livredde. Dermed så var True Norsk Blakk Meturl unnfanget. Quorthons beryktethet av å være en ekte bærer av det svarte merket la veien enkelt for ham, og dermed så kunne han grunnlegge sin første svartmetallhorde: B.A.T.H.O.R.Y 1349 (Berserkere Alltid Trofaste Hever Onde Raker Yersinias) Bandet inkluderte Richard Wagner på bass,Den legendariske Windiren Valfar på gitar og den enste heteroseksuelle fyren fra Manowar på trommer. Mange flere tilsluttet seg senere horden, blant disse er Kjell Magne Bondevik, Erna Solberg og Jens Stoltenberg. Sammen dro de på en mengde apokalyptiske raid rundt omkring i Europa, og dermed ble Black metal etter hvert spredt til hele Europa. Ingen kunne stoppe dem nå, men uheldigvis så døde Quorthon I en mosh pit med et sverd I hånden som en ekte kriger. Senere for han opp til Valhalla der han den dag i dag fortsetter å krige og drikke mjød som en ekte viking. Quorthons død og den dermed uungåelige spredningen av kristendommen markerte enden på den første bølgen av black metal.

Den andre bølgen: Mayhems sagaRediger

 
Black metal meme masters Immortal.

På midten av 1980-tallet startet den andre bølgen av black metal og bragte dermed med seg lydforurensing som var verre enn svartedauden. Denne svarte lydplagen ble startet av en gjeng med bleke små trollignende skapninger fra Norge som ville vekke den gamle religionen av kaos og ødeleggelse og dermed gjenoppdage den evige svarte flammes kilde. Den første av de falne ble kjent som Mayhem (må ikke blandes med det hvite popbandet Mayhem) og oppsto fra de forfryste Norske skogene i 1884. Som barn ble de oppdratt av ulver og allerede da oppdaget de Black metals kraft dypt inne i en hule mens de jaktet på friskt kjøtt. I de dypeste og mørkeste delene av hulen fant de en eldgammel artefact som en gang hade blitt brukt av Jan Thomas, nemlig den legendariske Hellhammeren. Straks hammeren ble brukt oppnådde den kraften til å deatchcrushe alle på sin vei, fryse månen og generelt skape pure fucking Armageddon på jord.

I mange måneder brukte de Hellhammeren til å lage provisoriske instrumenter ut av kvister, grener, steiner og benrester som de fant ute I skogen og deres umenneskelige lyder kunne høres på mange kilometers avstand. Lydene de lagde gjorde at alle kristne innenfor en radius på 50 mil ble døve og snart så hadde de oppnådd det de ville: de hadde blitt en ustoppelig ond kraft i tillegg til at de hadde klart å slippe løs den andre bølgen av True Norwegian Black Metal utover det ganske land. Mange kristne ble necrobutchered av svartmetallgærninger rundt denne tiden, og de fleste døde som følge av dette.

 
Fenrizulven er kjent for å ta menneskelig form og spise forsvarsløse badeballer.

Mayhems musikk førte til at mange andre ustoppelige mørke krefter ble sluppet løs I verden, slik som Ihsahn, the Black Wizards, Emperor of the lands of the Welkin and the majesty of the night sky in the nightside eclipse, King of the Shadowthrone, Nemesis Divina og Satyricon som alle bærte hates flagg hvoren de befant seg. Nocturnal cultos etablerte Mørke troner I Transylvania ender en svart begravelsesmåne som forårsakte en blaze på den nordlige himmelen, og den udødelige Ravendark ble dømt til å forme en ny nasjon kalt Blashyrk nær vinterens hjerte som senere også forårsaket et rent holocaust. Enslavede Norsemen som hadde levd under hammeren I hele sitt liv fikk nå smeltet sine frosne lenker og de ble satt fri for å endelig komme tilbake til Yggdrasil. Foreldre var nå livredde for hva dette kunne gjøre med barna deres og dypt inne i infinity of thoughts, ble paganske frykter nok en gang fryktet før essensen av tis ble knust. Alt dette førte til at hele verden nok en gang ble dekket av permafrost og hat.

Under denne perioden så ble Norges fjell terrorisert av Fenrizulven og ildpustende Abbaths, Satyrer, Nattefroster og noe annet rart kalt en Gaahl (forskerne er ikke helt sikre på hva dette er og de lærde strides om hva dette egentlig er, men det er antatt at dette er en type hagenisse). Alle mytologiske vesener i Norge spiller black metal med unntak av draugen som kun spiller Death Metal. Dead som var en utenomjordisk inkarnasjon av depresjon kom til syne for de andre medlemmene av Mayhem da han kom ut av et tykt slør av begravelseståke. Stemmen hans var mer smertefull enn noe annet deres ører noen gang hadde hørt før, og han ble derfor fort tatt opp i bandet som vokalist. Han ble kjent for å putte døde dyr i en plastikkpose og begrave klærne sine i gammel råtten jord. Da dead innså at berømmelsen han fikk sammen med Mayhem ville føre til at han aldri kunne være deprimert igjen så bestemte han seg for å ta livet av seg. En dag skjøt han ut hjernen sin med en hagle uten å sjokkere noen. De andre I bandet reagerte med å ta bilder av liket og lage smykker av kraniet. Etter dette så bare vokste Mayhems populartitet, men de ville snart finne ut at suksess er et tveegget blodsverd.

 
Tidligere vokalist I Mayhem, Maniac, ble sparket ut av bandet siden han ikke var ekstrem nok.

Jo mer kjent Mayhem ble, jo mer hatet de seg selv for å være kjent. Dette førte til mange uoverensstemmelse innad i bandet og mange bandmedlemmer ble spist som følge av dette og til slutt var Euronymous det eneste gjenværende medlemmet i bandet (han kunne dessverre ikke kalle seg selv for Anonymous siden dette navnet allerede var brukt). Anonymous was already taken.) Han rekrutterte deretter en ild-demon kalt Kristian 'Varg' Vikernes, Count of Grishnack eller De Onde Kysters Vandrer som han også kalte seg på bass. Hellhammeren selv spilte trommer, og en lokal krigsherre kalt Attila ble ny vokalist.

De fortsatte sitt uhellig korstog mot Nidarosdomen, illuminatis Norske hovedkvarter, som de deretter stormet og robbet for alt som var av hellige skrifter, spesielt viktig var skriften kalt De Mysteriis Dom Sathanas. Velsignet (unnskyld, jeg mente forbannet) med disse åpenbaringene av noen skrifter så kunne de endelig lage en pakt med Satan selv om å lage en grand declaration of war mot den kristne kirke. Ledet av Vargs forkjærlighet for å brenne ting, tente de på mange av Norges eldste kirker kun avbrutt av spising av grillede marsmallows.

 
Medlemmene av Mayhem etter at de spiste Trommisen Kjetil Manheim til middag.

Det siste steget I deres korstog ble å åpne helvetes porter og dermed utløse apokalypsen. Ved å bruke en sur og ondskapsfull tone klarte Varg endelig å bringe til seg nøkkelen til helvetes porter. Dessverre så ble Euronymous overbevist om at Varg var blitt gal, og ønsket isteden at de skulle vente med å åpne helvetesporten til neste dag. En episk kamp mellom de to begynte og kampen endte uheldigvis med at Varg slaktet Euronymous ved å knivstikke han 23 ganger (mange lurer på hvorfor Varg ikke stakk ham 666 ganger men sannheten er at Varg ikke kan telle). Med et siste åndedrag kaste Euronymous en ond forbannelse over Varg, noe som kastet ham inn i helvetes fangehull. Der ble han i 16 år før han endelig klarte å komme seg ut i 2009. Noen mennesker ser på Vargs løslatelse som en av de siste tegnene på at helvetes porter igjen vil bli åpnet.

En film som blir utgitt neste år skal ta for seg disse hendelsene, men Varg vil ta til seg rådene fra sin Mor og dermes så vil han unngå alt som har med denne filmen å gjøre. Aksel Hennie er bekreftet som skuespilleren som skal spille varg I filmen, og han er allerede I full gang med å trene opp armen sin til knivstikkscenene. Ellers så er det veldig viktig at han også trener opp tommelen sin slik at han raskt kan få fyr på lighteren i scenen der han fyrer opp fantoft stavkirke.

Til slutt endte de fleste av de som hadde vært med på den andre bølgen av svartmetall opp I fengsel, noen trakk seg tilbake til mørket og noen ble sett på som posere etter å ha fått høyere inntekter fra platene sine. Mayhem er et av de true bandene som fortsatt spiller, og de skal gi ut en ny plate i juni 2014 kalt psykisk terror.

Tredje Bølge?Rediger

 
Black metal er et veldig seriøst tema.

Ganske nylig så har utviklingen våknet til liv også i svartmetallen, og de fleste bandene der ute forstår nå at de må bruke en del synth for å selge plater (selv om de som gjør dette blir sett på som posere av ekte svartmetallere så gir de blanke så lenge de har råd til øl og prostituerte). Mange nye band har kommet til overflaten og de fleste av disse bandene er såkalte atmosfæriske band og alle er selvfølgelig inspirert av Burzums tidligste utgivelser. Noen av de nye bandene inkluderer Arrgh! It’s so dark here, Shining, Xasthur, ABBA og Vikingarna.

UndersjangreRediger

Viking Black MetalRediger

Black Metal ble oppspydd fra den spirituelle svarte dimensjonen av helvetes vrede og terror innenfor den gjespende avgrunnen av galskap under det svarte merket av helvete under den brennende hjelmen til Arthur Brown. Omtrent samtidig så hang Odin opp-ned fra Yggdrasil-treet I tillegg til at han var utrolig kul. Visdommen han oppnådde gjorde at han fant opp en helt ny black metal sjanger og litt senere så ble han med I B.A.T.H.O.R.Y etter at Richard of Wagner døde i en tragisk ildspruteulykke. Resultatet av at Odin ble med ble at de klarte å skape et album så var så bra at nok et Ragnarok av blod, ild og is forekom nok en gang. Odin døde slik som hans skjebne tilsa og etter dette så skiftet Quorthon navn til Hammerheart og red deretter til Åsa Bay der han i Odins navn drepte alle de kristne hankunne finne. Han fikk raskt en hel del med følgere og han startet senere en kult som han kalte Åsatru, eller true kvlt slik noen sier det. Etter dette så kunne ikke black metal assosieres med noe annet enn de modige og mektige nordmennene.

Siden da har black metal fått på seg et dårlig rykte på grunn av at mange av bandene innenfor sjangeren vil bytte ut kristendommen med Åsatru. En av grunnene til dette er at menneskene på jorden ble separert fra gudene ved hjelp av en regnbuebru ikke ulik den som ble brukt av Carebears. For noen så vil dette virke rart, men mange svartmetallere endte opp med ekstreme psykiske problemer fordi de aldri fikk den Carebearbamsen de ønsket seg til jul som barn. På grunn av dette så er det logisk at de forkaster kristendommen og heller foretrekker åsatrua som åpenbart har en sammenheng med Carebears.

Nazi Black MetalRediger

Nazi Black Metal ble startet av et Tysk tankcrew kalt Panzer Divisjonen Marduk i 1939. På den tiden så var det ingen annen musikk de kunne høre på mens de marsjerte enn tysk trekkspillmusikk, så de bestemte seg derfor for å lage sin egen musikk. Kommandør Rob Darken og hans mannskap spilte inn sitt første album, Arisk Holocaust, inne i en tank som var plassert på en kirkegård. På grunn av den dårlige produksjonen og faktumet av albumet ble spilt inn i en tank så hørtes det ut som om albumet var innspilt i et dårlig isolert toalett. Albumet skapte slik en morderlyst I hver eneste mann som hørte det at det ble bestemt at alle grensene skulle stenges for å unngå et blodbad. Denne kalde krigen ble senere kalt den Mørke krigen. I ettertid så har det blitt ulovlig å skrive om denne krigen, men et nylig utgitt album kalt «only we know the truth» forteller historien i sin hele og fulle sannhet. Etter å ha overvunnet de falske metalhordene så brøt Rob Darkens tanks ned, og han måtte derfor smøre maskineriet med øl for å få den til å gå igjen. Dermed så fortsatte ferden mot de Carpathiske skogene der de endelig kunne slå løs på hverandre med naglete våpen. Senere grunnla de også en kult, og du kan fortsatt høre skrikene hvis du går inn I skogen under fullmåne.

White Metal (aka kristenmetall)Rediger

Til tross for deres kjærlighet til kristendommen så har ganske mange White metalband veldig onde logoer. White metalband er band som spiller black metal I tillegg til å ha et ondt oppsyn til tross for at de tilber Jesus.Disse bandene blir sett på som falske av ekte svartmetallere I tillegg til å bli sett på som blasfemiske av kristne samfunn (hvis noen kristne I det hele tatt har hørt om dem. Denne brutale ironien har fortsatt ikke slått bandene som spiller White metal. Noen av de mest kjente utgivelsene til white metalband er album som Invert the Inverted Cross, Crush the Bloodied Horns Of The Goat og The Day of Total Armageddon. Innenfor svartmetallmiljøet så er det ulovlig å gå forbi en white metaller uten å tegne et invertert kors på haken til vedkommende, men mange spør dem også høflig om de vil se knivsamlingen sin for å ikke vekke for mye oppsikt.


Vanlige misoppfatninger angående Black MetalRediger

 • Kvinner eksisterer faktisk innnfor svartmetallen, men de blir for det meste brukt til reproduserende formål. Ellers går deres oppgaver ut på å pusse våpen, vaske lær fri for blodflekker I tillegg til å pose for albumcovre kun iført en geitefell eller splitter nakne.
 • Opp-ned-kors er IKKE kristne symboler og de er helt klart blasfemiske, selv for mennesker som står på hendene. Selv når korsene blir snudd opp-ned igjen så vil de fortsatt være like blasfemiske og onde symboler.
 • Å brenne kirker, påkalle satan og kle seg I rare drakter blir aldri gjort for oppmerksomhetens skyld.
 • The Left Hand Path er ikke bare for satanister og rebelske tenåringer, det er også et ettertraktet ferieparadis for slitne svartmetallere I krise.
 • Black Metal artister tar faget sitt seriøst, noe du også burde gjøre hvis du vil fortsette å leve.
 • Black Metal-artister spiser aldri noe annet enn mat de har slaktet selv , mat de har stjelt fra butikken teller også. Makaroni og ost er en veldig populær rett innefor svartmetallmiljøet. Du burde aldri kommentere på hva en svartmetallere spiser, for da kan du ende opp med å bli middag selv. Ellers så bør du ikke kommentere noe de gjør eller sier på grunnn av deres lave selvtillit (det er derfor de gjemmer seg bak alle naglene og sminken).

Hvordan skille Black Metal fra Death Metal?Rediger

Tror du at begge sjangrene av blodtørstig ondskapsfull musikk er øredøvende lik hverandre? Vel, det er ikke langt fra sannheten, allikevel er det et par mindre forskjeller enhver true svartmetallere bør kunne høre. Vokalen i death metal høres ut som et søtt dyr som sakte druknes i en bøtte ammoniakk, mens vokalen i black metal høres ut som satan selv som får en flis i stortåa. Alle deathmetallere er seriemordere og de henter som oftest inspirasjon til tekstene sine I gamle b-skrekkfilmer eller medisinske leksikon mens svartmetallere som oftest er massemordere og finner inspirasjon i nekronomikon og kald, mørke norske skoger dekket av permafrost. I motsetning til deathmetallere så bruker alle ekte svartmetallband liksminke (grunnen til dette er at alle svartmetallere er lik som er brakt tilbake til livet ved hjelp av satna og odins makt). Deathmetallere bruker som regel bare utrolig stygge bermudashorts og hawaiishorter som et kjennetegn på musikkstilen. Kan jeg begynne å spille svartmetall?

Nei, det kan du ikke. Black metal er så ekstremt at alle som prøver seg vil ende opp som et offer i et satanistisk rituale eller i verste fall bli satt ut i skogen for aldri å bli sett igjen. Selv om du klarer å unngå tilintetgjørelse av denne rene formen for misantropi og hat så vil du mest sannsynlig bli gal, og dermed så er den eneste veien ut å bli en ekte sellout og dermed miste din kvlt. Men for all del bare prøv. Allikevel må jeg spørre om du tror du kan håndtere å leve resten av ditt liv I et lite skur oppe på Fløyfjellet I Bergen der du lever av å gnage på røtter? Hvis ikke så kan du overlate svartmetallen til de som allerede er gale fra før av.

Black Metal Ist KrapRediger

Er du fortsatt ikke overbevist om at du svartmetall ikke er noe for deg? Ja vel, men ikke si at vi ikke advarte deg. Heldigvis så trenger du ikke å kunne å spille et instrument for å spille black metal, alt du trenger er et musikkprogram. Vokalen er heller ikke et problem, bare hyl mot månen eller spill inn uling fra din nærmeste hundegård. Og husk: hvis du er I tvil så spill inn lyden fra et helt symfoniorkester så ingen kan høre hvor dårlig du egentlig spiller. Så lenge musikken er atmosfærisk så vil alle trve kids løpe til datamaskinen sin og laste ned albumet før du I det hele tatt har gitt det ut. Selvfølgelig vil de aldri høre den siste mixen og dermed så vil de alle tro at bandet ditt er "raw as fuck" I tillegg til at de selv blir grimme og nekro av å høre på det. Hvis noen faktisk beginner å kjøpe albumet ditt så oppløs bandet umiddelbart eller skift sound så fort som mulig for å gjøre fansen så irriterte som mulig, husk; å ha fans er ikke det minste grimt, kvlt aller tr00.

Det finnes faktisk noen gode musikere innenfor svartemetallsjangeren, men du burde allikevel ikke nevne dette for noen i frykt for å bryte deres selvironiske RPG-lignende mytologi rundt selv selv som de også desperat prøver å opprettholde. Hvis du ikke forstår hvordan du skal oppføre deg innenfor svartmetall-undergrunnsscenen så må du I det minste sørge for at du forholder deg til de 101 svartemetallreglene. Du kan finne reglene under denne trve fucking norsk arisk black metal linken: http://www.edu.lahti.fi/~mkkauppi/

KaosofiRediger

Til slutt vil du oppnå suksess og dermed bli en total ukjent Behemoth av rent hat og ondskap som for evig vil leve under jorden lik en Ea i dypet. Musikken din vil derfor aldri bli hørt av vanlige dødeliges ører slik at du slipper å hanskes med menneskehetens uvitenhet.Så snart du har avvist religionens, samfunnets og grammatikkens trangsynte forventninger så kan du bli en ekte herre over din egen skjebne og liv. Dette er selve essensen til black metal: å ikke tenke på noen andre enn deg selv og dermed bli en enda mer trangsynt egoist enn de du kjemper mot! Tilbe satan for faen! Ødelegg alt som er vakkert! (kanskje mest fordi du er så stygg selv). La den svarte flammen brenne for evig og alltid.

Black Metals fremtidRediger

De dype og gjennomtenke filosofiske tankenen bak svartmetallen fortsetter å utvikle seg.

De gamle er kanskje døde, men en dag dag så vil de alle gjenoppstå og nok en gang bringe kaos over jorden. Både Ea, den store snoken og Satan selv vil sluke solen og bringe mørke og død over jorden. Dette høres kanskje ut som profetiene om ragnarok, og det er ikke langt ifra; Black metals blasfemiske ulyd vil vekke alle disse udyrene fra deres dype søv og nok en gang vekke til live ødeleggelsen. Når stjernene nok en gang står på linje over Locus Mortis så vil de vandødes horder herje på jorden med ild og teglstein. Når dødsmarsjen beginner så vil uvitenhetens slør falle, galskap vil herje og menneskeheten vil bli fullstendig tilintetgjort (med unntak av ekte svartmetallere). Alle sjeler vil bli kastet inn i avgrunnens mørke og vil evig brenne i flamme of pine. Bare de som er fullt opplyst av mørket vil bli igjen når helvete på jord starter og dermed så kan Den Nye Tiden starte. Kaos vil nok en gang herske på jord.

Forfatteren av denne artikkelen ble sist sett løpende inn i skogen med en øks stadig skrikende: "SATANSATANSATANSATANSATANSATANSATAN".Hvis du ser denne personen vennligst ring nærmeste sinnsykehus. Takk for oppmerksomheten.

Utøvere av sjangerenRediger