Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

«Gud skapte verden på 7 dager, jeg skapte alt på en dag»

- Macgyver om alt

Alt er et mye brukt norsk ord, og brukes til å beskrive mengder som tilsvarer 100% av; forstanden, Alt, gjenstanden, tilstanden, villanden, villmannen og alt. Alt brukes hyppig i krangler;"Alt er din skyld!" og i diplomati;"Alt er min skyld.", kritikere mener at alt brukes alt for mye, og at alt som har med alt å gjøre burde sendes inn til norsk språkråd som kan ordne alt.


Alt er også en tast på tastaturet ditt og er plassert mellom any og alle tastene dine, med mindre du har et norsk tastatur som er produsert etter 2001, da vil mest sannsynligvis norsk språkråd ha endret navnet på any tasten til hvilken-som-helst-tast tasten. Alt tasten er utrydningstruet som resultat av den enorme kinesiske etterspørselen og blir hovedsakelig jaktet på av franske trofé jegere.

En datamaskin som har falt offer for en fransk Alt jeger

Jakten går frem ved at jegeren sporer opp en intetanende PC og sniker seg forsiktig inn på den, før jegeren angriper cd-romen (dens svakeste punkt) med en cd som inneholder en kritisk Windows oppgradering, denne oppgraderingen sprer Windows gjennom hele maskinen og forårsaker symptomer som brus i tastaturet, gjemt porno og at skjermen blir et vindu som viser en grønn eng. Symptomene blir så mer drastiske og gjør skjermen blå og får datamaskinen til å glemme hvordan den staver (se AAAAAAAAA! for detaljer). Jegerne kan så trygt høste inn Alt tasten som de selger til kinesere som bruker den til å lage mirakel-kurer for alt. På grunn av dette så microsoft seg nødt til å utstyre tastaturene med en ekstra tast som skulle forsvare den dyrebare Alt tasten, Alt Gr døpte de denne tasten, alle ble overrasket (spesielt microsoft) når dette viste seg å fungere. En uke senere brøt det ut pest i Kina.

Alt kan brukes til alt i dag, men for noen år siden var ikke dette tilfellet. Da kunne Alt kun brukes til å lage og ordne alt. Da innførte Microsoft F4 tasten som skulle assistere Alt med å fjerne alt. Det har oppstått problemer hos mange brukere som i forsøk på å fjerne alt har fjernet Alt og måttet kjøpe ny PC. Microsoft har oppkalt denne funksjonen etter MacGyver sitt berømte Alt-F4 grep.

ALT som står ovenfor er et resultat av overdreven sokkerøyking.