Fedme

Revisjon per 8. jan. 2009 kl. 00:00 av 85.164.207.100 (diskusjon) (tja)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

FEDME

En gang for lenge siden var fedme en utryddningstruet dyreart. Den håldt på å dø ut pga. overjakting på denne enkelte arten, siden kjøttet er så godt og saftig. Fedme er ganske stor så hvis man skyter en av dem, blir det nok mat for resten av året.

hva skjedde?

Etter mange år med overjakting og dårlig behandling av denne velsmakende og mettende dyrearten, som nesten førte til utrydning, kom fedme's egen gud: mr. /\/\acdonald og reddet dem. Han valgte ut en verdensdel hvor han begynte å oppfostre alle de små fedmene som var igjen. Denne verdensdelen kalte han for Amerika. På denne øyen kan Fedmene leve i fred, i sitt naturlige habiat. de kan ta sine private donut-trucks rett bort på foringsstasjonen, hvor de får mat og drikke med så mye kalorier som mulig (for en ekte fedme har kaloriene samme fungsjon som proteiner har hos oss mennesker) og deretter kjøre donut-trucken tilbake til det store buret sitt for å se ophra på sine 102 tommers flatskjermer. For en del år siden trodde man ikke at Fedmer kunne bli større enn 180 kg. men i nyere tid har man observert Fedmer helt opp i 400 kg.

fat pet

hvis man skulle ønske å oppdra sin egen Fedme har man følgende steg man må følge /\/\acdonalds 10 bud:

1. aldri forsøk å gi ham sunn mat (feks. brokkoli, frukt..) 2. aldri gi ham mosjon 3. ha mat stående rundt over hele huset 4. ikke bæsj i buksa di 5. la ham bli jøde 6. flytt inn på mac'en 7. Få i ham litt Brnjyb 8. ikke la hamspise seg selv, da krymper han 9. hamburger er godt 10. pommes frites er bedre